Lenta en Ginebra

2 ACE vriendjes, ongeduldig aan het wachten op hun avondeten... 😉

Leya en Luz werden vorige week maandag met open armen op Zaventem ontvangen

Mamas en pups ...t regent pups in Andalusie

Nog es bedankt aan Monique en Francoise die ons voor de eerste keer bezocht!!

Onze Adeline en Viktor op weg naar Rotterdam home!!

Onze geweldige studentjes💪💪

Onze puppy quarantaine krijgt langzaam vorm


5 april 2019

Chipo

Chipo voor en na het bezoek aan de trimster

Voor

Na

DAGBOEK FABIENNE - Yoli en Yecla, weer twee moedertjes in een veld.

Yoli en Yecla zijn twee mama’s die gered werden in Alcalá del Valle in Cadiz,… Het is niet meer te volgen al die wildgeboortes,… Je zou er echt de moed bij verliezen, de babyboom is uitgebroken bij de honden hier,… En nog steeds niet steriliseren he, want dat is “onnatuurlijk",… Dat duizenden pupjes hierdoor een vreselijke en onmenselijke dood moeten ondergaan, maakt hen niet uit,… Ze proeven even van het leven en moeten dan sterven zonder echt geleefd te hebben,… Zij voegen zich weer bij onze grote, te grote familie,… Je moet het allemaal opvolgen en hopen dat ze het redden,… Beide mama's waren ergens achter gelaten in de bergen, een van hen hebben we noch trachten te aborteren, maar we waren helaas te laat,… Dezelfde dag nog kreeg ze haar 9 pups bij ons,… De andere mama vonden we met haar jonge pups, ze zaten helemaal onder het ongedierte,… Toen ze eten kregen, vielen ze het letterlijk aan en konden niet stoppen met eten,… Hun hongerige buikjes snakten naar de normaalste zaak ter wereld,… Gewoon geboren worden en een mama hebben die mama kan zijn, op tijd kunnen eten en drinken, en opgroeien en gelukkig zijn,… Dat is nu onze goal,...

Dank aan de leerlingen en leraren en Directrice van CAMPUS TECHNISCHINSTITUUT SPARRENDAL LANAKEN voor onze poep-scheppers!!

Graag een enorme dank je wel en waardering aan CAMPUS TECHNISCH INSTITUUT SPARRENDAL, Lanaken, met name aan Leraar Bart Schepers, directrice en leerkrachten ! Aan de geweldige leerlingen ! Aan Linda en Hans, baasje van Nunu die met het idee kwamen, om dit projectje waar te maken, zij hebben zelf in de las afdeling onze zo hoog noodzakelijke poep scheppers gemaakt !! En of dat nog niet genoeg was krijgen onze hondjes ook nog een doos met giftes en snoepjes van de leerlingen. Het was voor de leerlingen een hele uitdaging onze poep scheppers te maken ! De directrice staat zeker open om een nieuwe serie poep scheppers te maken, en daar zijn wij alleen maar blij mee want met meer dan 550 honden in totaal, zijn ze meer dan welkom ! Super blij mee !! Jullie zijn toppers !!!

Fabienne’s hond van de week: ROSALEE,...

Rosalee is een lief maar wel terughoudend meisje,...met geduld, tijd en vooral liefde zal zij zeker openbloeien. Iemand die in Rosalee wat tijd wil investeren om haar te laten openbloeien op haar eigen tempo, gaat er beslist een onafscheidelijke vriendin mee hebben... Wie wil Rosalee de kans geven om te ontdekken dat ook zij liefde kan krijgen en best héél gelukkig mag worden...?

Voor meer informatie over Rosalee klik hier.

Ook met Sonny gaat het uitstekend!!


6 april 2019

DAGBOEK FABIENNE - Nefertete, een droomhond op zoek naar een baasje,

Het is een prachtige hond, zeker als je van Herders houdt,… Maar wat nog belangrijker is: ze is een bovenste beste, liefste meid! Ze werd achter gelaten in het hotel nadat ze op logement kwam voor enkele dagen, ze kwamen echter nooit meer terug,… Nefertete is goed opgevoed, bijzonder leergierig, gehoorzaam, tolereert poezen en andere honden,… Ze is dus een zeer sociale, lieve Herder,… Ze is nog jong en zeer speels, volgzaam, wil leren en met jou werken, dat is het liefste wat ze doet,… Ze zit, geeft pootjes, komt en wacht,… Kortom, ze kent het allemaal,… Ze adoreert haar verzorger, trouw als geen ander,… Welke warme persoonlijkheid geeft deze prachthond de hemel op aarde? Ze verdient het zo,… Het is een echt schatje !!!

Meer informatie over Nefertete vind je hier.

Tijl

Hallo mensen,  Tijl is wel een rare hond Baasje zei dat ik in de mand moet

Gr Babette

Een fijn week end gewenst😉👍

Vandaag op het veld.

Sesur, Grumpie, Esthersita en Llano onderweg naar België!

Bedankt Régine !! Ze nam deze 4 gelukkigen mee na haar eerste bezoek aan de refugio ❣

Gratis doneren aan ACE|SHIN

Shop je wel eens online? Als je dit voortaan via www.ace-charity.doelshop.nl doet, doneer je gratis aan ACE|SHIN zonder enige extra kosten! Je kunt alle producten zoeken en vergelijken van alle grote webshops (Bol.com, Booking.com, Wehkamp, OAD Reizen, Coolblue, Mediamarkt enz). Het product koop je uiteindelijk bij de webshop zelf. Doordat je dit via onze pagina doet geef je kostenloos een donatie aan ons doel. Shop je wel eens online? Als je dit voortaan via www.ace-charity.doelshop.nl doet, doneer je gratis aan ACE|SHIN zonder enige extra kosten! Je kunt alle producten zoeken en vergelijken van alle grote webshops (Bol.com, Booking.com, Wehkamp, OAD Reizen, Coolblue, Mediamarkt enz). Het product koop je uiteindelijk bij de webshop zelf. Doordat je dit via onze pagina doet geef je kostenloos een donatie aan ons doel. Je kunt dit doen door op Doelshop.nl ACE|SHIN te kiezen of door via www.ace-charity.doelshop.nl te shoppen. Bij iedere aankoop doneer je dan automatisch en kostenloos aan ons doel.Je kunt dit doen door op Doelshop.nl ACE|SHIN te kiezen of door via  te shoppen. Bij iedere aankoop doneer je dan automatisch en kostenloos aan ons doel.

Fabienne’s hond van de week: ROSALEE,...

Rosalee is een lief maar wel terughoudend meisje,...met geduld, tijd en vooral liefde zal zij zeker openbloeien. Iemand die in Rosalee wat tijd wil investeren om haar te laten openbloeien op haar eigen tempo, gaat er beslist een onafscheidelijke vriendin mee hebben... Wie wil Rosalee de kans geven om te ontdekken dat ook zij liefd kan krijgen en best héél gelukkig mag worden...? Voor meer informatie over Rosalee klik hier.

Herken je dit???

MELD JE NU AAN VOOR HET JAARLIJKSE “GROTE WEERZIEN”

“Het Grote Weerzien" wordt georganiseerd voor adoptanten met hun honden, het team uit Spanje, vrijwilligers en verder alle belangstellenden die het leuk vinden een gezellige dag te hebben met hun hond. Het team uit Spanje zou het heel leuk vinden als jullie allemaal komen met jullie geadopteerde lieverds zodat zij kunnen zien hoe goed het nu met ze gaat. Op deze dag zullen er ook een aantal standjes zijn, MHSV organiseert een agillity training en nog veel meer. Kortom een super gezellige dag voor u en uw hond!! Kaarten voor deze gezellige dag zijn te koop bij pr.nederland@ace-charity.org en kosten €8,- voor volwassenen en €5,50 voor kinderen t/m 12 jaar. We hopen dat jullie allemaal gezellig komen. Hoe deze pagina in de gaten voor alle extra informatie die in de loop van de tijd zal volgen 😉

Ga verder op pagina 5

Klik hier.