7 april 2019

OPVANGGEZINNEN GEZOCHT!!!

Help onze honden op weg naar hun gouden mand,...word opvanggezin!

Voor meer informatie: http://www.ace-charity.org/nl/helpen/opvanggezin-worden of neem contact met:

Voor Nederland: opvang.nederland@ace-charity.org

Voor België: opvang.belgie@ace-charity.org

Nemo, Muze en Pekkie, zij stonden vorige week in Metro.

Custerd, Creme Brulee zijn thuis gekomen, met nog een heel aantal andere SHINNERTJES,....

Testarossa beschermd haar vogeltje,...

Weinig kunnen dit evenaren!

Mozart in opvang en op zijn gemakske🙃

Onze Sood met zijn korte pootjes mocht mee met studente Tessa een dagje mee!

Wat een topper laat ze weten, een lieverd die alle harten steelt!!

PIET HEIN is vertrokken naar zijn gouden mand ...

Een oude hondje, ziek, en toch heeft hij uiteindelijk zijn gouden maandje gevonden ... Een super gemakkelijk hondje, zo braaf , zindelijk vanaf de eerste minuut, altijd blij en gelukkig en zoooo dankbaar! Good luck lieve schat🍀❤️

Dagboek van Fabienne : Laya,... De man die haar mishandelde kwam er ook nu weer ongestraft van af,...

Laya is een hartelijke, vriendelijke, aanhankelijke kat die we op straat vonden,… Ze was duidelijk niet gewend van op straat te leven, het gevaar van de auto’s en de straat omringde haar meer en meer, uur per uur,… Ze ging meer en meer in paniek reageren, wist totaal niet wat haar overkwam, en was bovendien ook nog eens hoogzwanger,… De kolonie waarin ze haar waarschijnlijk gedumpt hadden, is een kolonie waar poes noch kater werd geholpen. Toen ze naar een man liep, omdat ze dacht dat elke mens lief was, kreeg ze een gigantische trap,… De man stampte het katje echt meters verder. Toen ze bij ons werd binnen gebracht, had ze een gebroken kaak, enorm veel pijn en was ze hoogzwanger,.. We gaven haar alles wat haar helpen kon, wat ze nodig had,… Ze werd per spoed geopereerd, en momenteel maakt ze het naar omstandigheden goed,… We merken dat ze een uitzonderlijk lief en zacht karakter heeft, ze is nu ook gewoon aan andere katten, die storen haar totaal niet,… Ze zit in het asiel in Algeciras waar ze dagelijks honderden honden hoort blaffen, dus die is ze nu ook stilaan gewoon,… Wie geeft Laya de liefde die ze verdient,… ? En tussen haakjes,… de man die haar een trap gaf, liep gewoon ongestraft verder, want dat kan hier allemaal,… Gelukkig geloof ik in karma en in het feit dat als je op deze wereld geen goed mens bent, je daar op een dag de rekening voor krijgt,… Onze Laya,… We gaan voor je geluk zorgen, dat is onze belofte!!8 april 2019

Fabienne’s hond van de week: FAYE,...

Zij is een heel lieve, zeer aanhankelijke en mensgerichte dame. Faye heeft een rustig karakter, maar ze houdt wel van wat beweging en is dus helemaal blij als ze mee mag gaan wandelen. Zij kan met andere honden, maar kent nog niet helemaal de hondentaal. Faye is zo een hondje dat leeft voor haar baasje en die onvoorwaardelijke en trouwe vriendschap schenkt... Wie wil een mooie band smeden met Faye? Voor meer informatie over Faye klik hier.

Bezoekje aan Nicholas

Vandaag is ace Noela,nu Nelleke en haar zoontje ace Nicholas,nu Nico samen gaan wandelen. Nelleke had geen interesse in haar zoontje,ze had het te druk met speuren.Nico was wel benieuwd wie er op bezoek kwam. Ons Nellek is van verlegen rustig hondje getransformeerd naar grappig,gelukkig,klein deugenietje,maar oh zo lief. Nico is een knap ventje,met heel mooie ogen.Hij is heel braaf,wandeld perfect aan de lijn,wel jachtinstinct. Goed opgevoed,gaat zitten en geeft pootje,en heel gelukkig bij Lutgard en Gust. Hij gaat elke dag lange wandelingen maken en mag mee terrasje gaan doen. Bedankt om hem zo een geweldige thuis te geven.

Grtjs Karin

Een berichtje van adoptante Nathalie Suham & Sinue, nu Max & Lena, zijn veilig thuis & alles gaat goed!❤

Wij zijn jullie ontzettend dankbaar! Ongelofelijk werk dat jullie verrichten !❤"

Sneeuwwitje bij de trimster

Sneeuwwitje werd vandaag getrimt door onze studente Thirza! Knap wer hoor!!

Voor

Na

Toffeeke

Update van een adoptiehondje Ik adopteerde een hondje bij jullie in 2011, haar naam was Toffeeke. Het gaat nog steeds super met haar, wel is het een stokoud dametje geworden (+- 16 jaar), met veel artrose en andere kwaaltjes. Spijtig is ze in de loop der tijd volledig doof geworden, wat haar heel onzeker en angstig maakt, vooral tijdens het wandelen. Het is een hondje die heel veel geruststelling nodig heeft en ze kijkt steeds naar mij als we iemand ontmoeten, vroeger zei ik dan dat het goed was en dan kon haar geluk niet meer op en begroette ze enthousiast de mensen. Nu hoort ze niets meer en dat lijkt ze niet te begrijpen, ze denkt " baasje zegt niets, misschien is het wel, of juist niet veilig...." Ze weet het niet meer. Ik probeer het duidelijk te maken met gebaren, maar dat helpt niet bij de sociale interacties. Wel verstaat ze andere dingen wel, zoals 'kom, gaan wandelen (ik toon de leiband) enz..Maar buiten dat is ze een gelukkig hondje en ze geniet nog steeds van kleine wandelingen, ver kan ze niet meer lopen. Ze neemt wel dagelijks pijnmedicatie, en dat schijnt goed te helpen. Ik hoop dat ik ze nog een paar jaartjes bij mij kan hebben, het is zo een lief hondje, voor mij was de adoptie van dit hondje een heel goede ervaring, het heeft mij ook geholpen om het verlies te dragen van mijn moeder en beste vriendin die een paar jaar geleden is overleden en onlangs ook het verlies van mijn kleine ster, een poes van 21 jaar. Toffeeke gaf me met haar kleine lieve aanwezigheid troost en rust.

Ik wil ACE SHIN bedanken voor die mooie adoptie en al het goede dat ze doen voor de dieren.

Ik heb een recente foto van Toffeeke toegevoegd, deze is genomen tijdens een verzorgingsmomentje. Is ze niet super super schattig?

DAGBOEK FABIENNE - Tyson en Pepa, geboren om te sterven,...

Tyson en Pepa, broer en zus, werden in het wild geboren in een klein dorpje niet ver van Malaga,… Ze werden geboren onder een boom, waar hun mama weer maar eens 6 kleine hummeltjes ter wereld bracht,… Een vrouwtje dat er te paard langs wandelde, ontdekte de familie en haar hart sprak, wetende dat ze het daar niet zouden overleven,… Ze nam mama en kids mee naar haar stallen, kon families vinden voor bijna iedereen maar de adoptie van Tyson en Pepa ging op het laatste moment helaas niet door,… Sindsdien had ze maar weinig geluk om een goede thuis voor hen te vinden,... Ze zijn ondertussen 1 jaar oud, vrolijke en lieve honden met een goed en aanhankelijk karakter. Tyson en Pepa leven nu samen bij het vrouwtje en haar paarden maar zoals altijd wil de huisbaas geen honden op zijn verhuurde stallen en ze kreeg de dringende boodschap om hen te verwijderen of zelf te vertrekken,… Aangezien het vrouwtje niet elders kan huren is ze nu bang en vroeg ze onze hulp om hen te redden,… Alleen was de verrassing compleet toen we haar wilden steriliseren en bleek dat ze hoogzwanger was,… Te ver gevorderd voor een abortus,… Deze twee zieltjes zijn gewend aan paarden, leefden altijd tussen de paarden,… Ze zijn enorm sociaal en heel intelligent,… Op hoop van zegen gaan we er weer tegenaan,… Wie werkt mee aan hun geluk ?


9 april 2019

Jose Mmmmm, rugmassage.

Palua werd zaterdag geadopteerd en doet het prima 😊

Baasjes van Twiggy kwamen even langs!

We wilde weten waar ze van kwam! Erg bedankt ook voor de donatie van 50 Euro!! En Twiggy werd prinses😉

Ga verder op pagina 6

Klik hier.