Vorige week kwam ik een aantal dagen wandelen, spelen en knuffelen met de hondjes

Hopelijk vinden ze snel allemaal een gouden mand!

groetjes, Jetske

Vetzakske nu Mira nu

Berichtje van adoptante Sofie: "Hallo, langs deze weg wil ik jullie Vetzakske nog eens laten zien. Ze heeft het volledig naar haar zin. Heeft wel een "zwaar" leven... het is een echt schatje, nog geen minuut spijt gehad van haar adoptie. Jullie doen schitterend werk!

Dikke poot en knuffel uit Ninove (België) ps: hoe zou het met mijn zus/broer Krapulleke zijn?"

Suham & Sinue (moeder en zoon), nu Max & Lena.

Max & Lena kwamen onlangs aan in België, en hebben dolle pret samen 😀

Gisteren kwamen Nunu, Sibylla en Selma aan

Veel geluk, iedereen! 😀

DAGBOEK FABIENNE - Michelle leefde verwaarloosd aan het zigeunerkamp,...

Michelle is een poesje waar vele mensen van dromen, een lief en goed karakter, maar ook nog eens heel mooi,… Ze werd gespot in een kolonie vlakbij het zigeunerkamp, en was de eerste die in de vangkooi liep,… Maar de zigeuners lieten haar meteen weer los, samen met de andere poezen, want zij wilden geen sterilisaties, noch castraties, ze wilden de kittens hebben om te verkopen. Toen we hen probeerden overtuigen, verweet een vreselijke vent zonder tanden ons dat we zijn inkomen niet mochten ontvreemden,… Telkens wanneer ze in deze kolonie kittens hebben van de “mooie" poezen, nemen ze de kittens weg en verkopen die dan,… De mama’s laten ze maar baren in het wild, zonder bescherming, vaccins of wat dan ook. Daarom grepen wij in, en zo kwam althans deze mama bij ons terecht,… Michelle verloor onder deze vreselijke levensomstandigheden haar zicht in één oogje,… Op deze foto’s kan je zien hoe ze vernederd en verwaarloosd is, maar daar werken we nu aan,… Ze is in elk geval dankbaar om gered te zijn en ontzettend lief, om een mandje onder haar pootjes te voelen en om mensen om haar heen te hebben die haar lief hebben,… Wie neemt deze lieverd mee naar huis om haar vreselijk te verwennen voor de rest van haar leven ?

Lina, Bloosje y Donna se van a Belgica 🐾🎉😍

Blije aankomst van Lina, Bloosje en Donna op Zaventem vanmiddag.

We wensen de honden en adoptanten heel veel geluk met elkaar.!!

Fabienne’s hond van de week: FAYE,..

Zij is een heel lieve, zeer aanhankelijke en mensgerichte dame. Faye heeft een rustig karakter, maar ze houdt wel van wat beweging en is dus helemaal blij als ze mee mag gaan wandelen. Zij kan met andere honden, maar kent nog niet helemaal de hondentaal. Faye is zo een hondje dat leeft voor haar baasje en die onvoorwaardelijke en trouwe vriendschap schenkt... Wie wil een mooie band smeden met Faye? Voor meer informatie over Faye klik hier.

Kayto

Even laten weten dat Kayto het hier suuuper doet! (Sinds 19-1) Oneindig trouw, waanzinnig grappig, innemend lief, vertederend onschuldig, onmetelijk loyaal, hartverwarmend oprecht, guitig stout... hij is het allemaal❤️ En hier nog een mooi filmpje!

Groetjes, Nathalie, Lana & Ryelle


10 april 2019

DAGBOEK FABIENNE - Het levensverhaal van Gala en Marina, twee grijze poesjes,...

Gala en Marina zijn twee zusjes die samen met enkele andere koloniekatten gevangen werden in een marginale buurt in Algeciras,… We zijn daar actief bezig met de sterilisatie van verschillende kolonies, zodat de wildgeboortes worden aangepakt, elke week steriliseren en castreren we langzaam maar zeker door, overal waar we kunnen. Toen zij aan de beurt waren voor castratie viel ons gelijk op wat een lieve en brave poezen zij wel zijn, hoe ze elkaar altijd maar in het oog hielden, en alles samen deden, mekaar geen moment uit het oog verloren. Ze werden geholpen en zouden terug vrij gelaten worden in de kolonie, maar het vrouwtje dat hen bracht vroeg ons om deze twee poezen te helpen,… Ze zijn helemaal niet wild, ze waren ooit huispoezen maar mensen hebben hen daar gedumpt wetende dat iemand de koloniekatten in het oog houdt en eten geeft,… Beide poezen hebben een knipje in hun oortje, zijnde ex-koloniekatten, maar het zijn zachtaardige rustige lieverds,… Ze kunnen niet zonder elkaar, daarom zoeken we een plekje waar ze samen geluk en liefde mogen ervaren en genieten voor de rest van hun leven,…

En de flessenpups.... pffff zware nachten...

Kelly met Simba....

Door tekort aan kooien probeert Dirk te repareren wat kan...

Mama Inge met Mona ook weer bij ons !!

Zomaar wat beelden.

Chupa

Hierbij wil ik even laten weten dat chupa het super goed stelt hier in België. Het is een ontzettend lieve hond die heel graag lekkers krijgt. 🙈😊

Groetjes Annelies

Marie Christine nam haar Bruce mee!! In opvang!!

Onze Collin laat t niet aan zijn hartje komen...

Hij is nog ter adoptie, voor meer informatie: http://www.ace-charity.org/nl/honden/honden/15191

Update Kurt

Broodmager werdt Kurt een maand of 6 geleden aan de poort van onze refugio afgegeven. Het viel Kurt zwaar in de refugio, was compleet van slag door zijn abrupte verhuizing naar het asiel. Gelukkig werdt hij al redelijk snel geadopteerd en hij kreeg met zijn nieuw leven ook zijn nieuwe naam ; Tobie. Dit is Tobie nu.. gelukkig en geliefd door zijn nieuwe familie waar hij alles voor wil doen, inclusief luisteren 😉 Zijn nieuwe familie zegt dat hij een lotje uit de loterij is, maar eigenlijk is het Tobie die het ultieme lotje naar geluk trok!

De hondenhemel is een ⭐ rijker.

Drie jaar terug kwam Sien bij ons, vanuit Spanje waar hij verwaarloosd in een omheinde tuin zat opgesloten. Met van bomen gevallen sinaasappelen en vervuild water wist hij zich in leven te houden. Dit dieet liet zijn sporen na. Hij was doof, blind aan één oog en had inwendig verschillende problemen. Hier bloeide hij op en was ondanks al zijn problemen altijd lief en enthousiast, tot zijn laatste dag. Sien was een vechter die nooit opgaf. Rust zacht jongen ... 🍊

MIKA 10420 ZOEKT MET SPOED EEN NIEUW HUISJE

Ruim 2 jaar geleden is Mika geadopteerd in Nederland, na een lange periode van herstel in Spanje. De sporen van de Leishmania zijn nog steeds zichtbaar, maar momenteel goed onder controle. Ze doet het prima op 1 pilletje Allupurinol per dag. Heel verdrietig is het dat haar adoptante ziek is en ook is uitbehandeld. Haar situatie zal helaas verder verslechteren en zij zal binnenkort niet meer voor Mika kunnen zorgen. Wij zoeken dan ook met spoed een fijn nieuw huisje voor Mika. Het is een klein teefje, 6 jaar oud en echt een schatje. Lief voor andere honden, voor kinderen en ook met katten kan zij het prima vinden. Mika kan ook goed een poosje alleen thuis blijven. Zij heeft nog steeds wat angst voor mannen en ook buiten wandelen vindt zij altijd wat spannend. Wie heeft er een rustig plekje voor dit lieve hondenmeisje? Haar adoptante wil zo graag zien dat Mika goed terechtkomt.

Meer informatie over Mika vind je hier.

Pompita

Hier de groetjes van Pompita! Pompita doet erg goed en wij willen ACE-charity hartelijk danken voor deze lieve meid. Als je naar haar kijkt, word je gewoon gelukkig. Wat een fantastische hond! Nogmaals: complimenten aan ACE! Groetjes, Erik, Mirjam, Yen, Nandy en Pompita.

Ga verder op pagina 7

Klik hier.