Fabienne’s hond van de week:

TYSON,...

Deze lieve, sociale en intelligente lieverd zoekt een thuis. Tyson is sociaal met honden en vindt het heerlijk om te knuffelen. Wie geeft deze lieverd een veilig thuis waar heerlijk met geknuffeld en gewandeld wordt?

Voor meer informatie over Tyson: http://www.ace-charity.org/nl/honden/honden/15977

 

Geef onze hondjes verkoeling en schenk een schelp!

De schelpen zijn weer in de Action! € 5,79 voor een hondenzwembadje, dat verkoeling biedt onder de hete Spaanse zon deze zomer. Wij zouden zeggen: allen daarheen! Je kan je schelp nadien brengen naar één van onze inzamelpunten. Stuur hiervoor een mail naar inzamelingen.nederland@ace-charity.org.

Heb je liever dat wij de schelpen aankopen? Doe dan een storting op rekeningnummer NL13INGB0665614853, met als vermelding 'schelp'. Alvast bedankt namens onze hondjes!☀️🐾

www.ace-charity.org

 

Nouchky voelt zich hoe langer hoe gelukkiger,...wat een opvang toveren kan,...

Happy bbs! Raleur, Dormeur, Nacho en de beagles!!

De man van haar dromen, is aan gekomen!! Floche,...

Gisteren is de man van mijn dromen eindelijk toegekomen. Mijn Floche. Een pracht van een hondje waar ik zo lang naar uit keek. En de klik is er toch wel. Hij is lief, speels, aanhankelijk, vrolijk en super flink. Gisterenavond wist hij meteen zijn plekje in de zetel te veroveren. En na een nachtje samen in de zetel slapen gaat het super. Hij is echt een schat. Bedankt alvast voor al jullie inzet en toewijding!!

Vele groetjes en nog een fijne dag.

Mvg Stefanie

 

WIST JE DAT,...?

ACE nu ook een digitale nieuwsbrief heeft waar je je op kunt abonneren? "Het ACE-krantje" verschijnt elke drie maanden en staat vol met leuke weetjes en verhalen over de honden/katten en verzorgers in en rond de Refugio. Een abonnement kost €18,- per jaar en de gehele opbrengst hiervan gaat naar onze honden/katten in Spanje.

Neem voor meer informatie of het afsluiten van een abonnement contact op met: nieuwsbrief.nl@ace-charity.org

www.ace-charity.org

 

Dagboek van Fabienne:

Chocolatje, Paashaas of dumphond?

Ook al denk je innerlijk dat je gaat ontploffen, je moet beleefd blijven,… Meneer wilde niet gaan wandelen, mevrouw wilde niet meer achter hem opkuisen en de kinderen wilden een nieuwe puppy van de Paashaas,… Ze durfde zelf ook nog vertellen dat ze hem al sinds een tijdje op hun kleine terras hield, maar hij maakte het vuil en werd er veel te dik,… Hij at alleen maar, maar hoe zou dat komen als je niet gewandeld wordt, als je niet langer meetelt en als je gedoemd bent je leven te slijten op een mini terras,… "Neem je hem of wat?” Ze waren het onderhand beu om hem overal mee rond te zeulen,… Te nemen of te laten, of het wordt dan maar een enkeltje dodenstation? Zo kwam Chocolatje bij ons,… Toen hij mee op de weide mocht ging hij helemaal los, als een dartel veulen liep hij om ons heen, sprong om ons heen, straalde van geluk,… Hij keek niet één keer om naar het wegwerpgezin dat waarschijnlijk vlug weer een ander slachtoffer in hun midden neemt,… Maar Chocolatje is nu onze zorg,… Het is een heerlijk karakter, een echte loebas van een hond, gek met kinderen, met iedereen, met andere honden,... 't Is hem allemaal goed,… Zo een gouden hart gewoon op straat gegooid,… Hoe kan je,…? Wie geeft deze goedzak de hemel op aarde ?

www.ace-charity.org

Fabienne’s hond van de week BASJE,...

Basje werd afgegeven aan de poort van onze refugio, nadat zijn baasje verschillende asielen afgegaan was - van Algeciras tot in Malaga... Hij vroeg onze dringende hulp want meneer vertrok de volgende (!) dag naar Thailand en zijn hond moest dus weg. Basje zijn paspoort maakte duidelijk dat hij aangekocht was in een dierenwinkel, waarschijnlijk in een impuls en duidelijk niet goed nagedacht over de langdurige gevolgen die de aanschaf van een hond met zich meebrengt...

Een heel verhaal...maar helaas met één groot slachtoffer, Basje... In het begin was deze knaap erg onder de indruk in ons asiel, maar speelt nu weer met zijn vriendjes. Basje is een heel sociaal hondje, ook met kinderen...een lieve hond die het duidelijk gewend was om in huis te leven. Wie zet Basje zijn jong leventje gauw op het juiste spoor...richting respect en geluk? Basje...even volhouden, je dag komt gauw...

Voor meer informatie over Basje klik hier

 

Ga verder op pagina 16

Klik hier.