Barney,...happy in Oostenrijk❣️

Chipo (ACE Ringo Star)

7 mei was het 4 jaar geleden dat wij Chipo (ACE Ringo Star) ophaalden van vliegveld Eindhoven. Al deze jaren niet alleen onze grote vriend, maar van de hele familie. En sinds 1 jaar ook vriendjes met onze poes; geduld loont ;-)                                                                   Een lieve, slimme, trouwe knuffelbeer, gek op zwemmen en modder. Wij hopen nog lang van hem te mogen genieten. Hulde aan ACE voor hun enorme inzet om voor deze honden een nieuw tehuis te vinden.

Marijke

www.ace-charity.org

Davida,...happy in haar forever home

Davida

Davida's familie is helemaal in de wolken met hun nieuwste familielid! Ze vielen als een blok voor haar charmes tijdens hun bezoekje aan de refugio, en nu is ze een gelukkig hondje in Duitsland!

www.ace-charity.org

Dagboek van Fabienne:

Keppe werd uit de auto gegooid,... En nu??

Enkele mensen zagen het gebeuren, hoe Keppe uit een auto gegooid werd, en verbouwereerd achter de auto aan liep,… Alle gevaren trotserend,… “He daar, baasje, wat doe je nu ?” Een man kon hem beet pakken en nam hem mee naar huis, maar na amper de verantwoordelijkheid dragen over Keppe,… En zo kwam Keppe bij ons, na de dreigementen dat hij naar het dodenstation gebracht zou worden,… Dat hebben ze gelukkig kunnen voorkomen! Hij kwam binnen, vriendelijk en lief, maar bedeesd en afwachtend, direct sociaal met al zijn lotgenoten,… Kortom, een hele toffe hond ! Hij is niet groot, maar ook niet klein, een stevige tussenmaat maar licht van gestalte,… Hij is een mooie verschijning maar het mooist van al is zonder twijfel zijn karakter !!

www.ace-charity.org

Het was een mooie dag in onze refugio,...iedereen die heeft geholpen, gedoneerd en ons bezocht heeft,...heel erg bedankt❣️

Update over Rubio:

Alles loopt geweldig ! Hij maakt op alle vlakken vooruitgang en er komt zelfs wat deugnieterij aan te pas :-) Elke morgen wordt er gespeeld: pluche beer weggooien en dat wordt dan op een guitige manier teruggehaald. Wandelen doet hij heel graag, niet zozeer het wandelen zelf maar wat hij allemaal te zien krijgt. Katten hebben zijn grootste interesse als ze in beweging zijn. Andere honden blijft hij straal negeren. Mensen passeren is toch nog soms heel moeilijk maar dat is ook al véél beter dan in het begin. Soms loopt hij er probleemloos langs en andere keren wil hij een grote cirkel maken. Meerijden in de auto (of trein) is geweldig omdat er toch zo veel te zien is :-) Trap op en trap af zijn geen probleem. Wel stopt hij 2 keer (meestal op dezelfde treden) omdat hij dan een aai verwacht. In huis begint hij ook wat meer rond te lopen. De keuken durfde hij een tijd niet in maar dat heeft hij ook overwonnen. Kwispelen doet hij ook meer en meer. Zeker als ik even weg ben geweest, verwelkomt hij me zo hartelijk en dan toch even spelen. Hij houdt echt van gewoontes maar hij kan zich goed aanpassen en ik denk dat mijn aanwezigheid hem wel helpt. Als ik iemand onbekend spreek, gaat hij achter mij staan. Of zoals in de trein komt het heel dicht en gaat hij tegen mijn leunen. Ik denk dat ik me geen betere huisgenoot had kunnen wensen!

www.ace-charty.org

Adoptante Betje rijdt 600km om ons te bezoeken!

Gisteren kwam het baasje van Betje zomaar even 600 km rijden om ons te bezoeken! Een dametje met pit! Samen met haar drie hondjes was ze van harte welkom! Ze wilde weten waar Betje van kwam! Zo zei ze! Betje zelf was ook mee! Een volledige metamorfose ondergaan van mager zwak verwaarloosd hondje naar een volslanke gelukkige deugniet!! Bedankt hiervoor!!

Dagboek van Fabienne:

Maxima, Narco, Bon Jovi, Ringo en Sol,... Hun baasje ging failliet,... 

Narco, Maxima, Bon Jovi , Ringo en Sol kwamen samen bij ons binnen nadat hun baasje failliet ging,… Hij verloor zijn hele hebben en houden, en kwam naar ons nadat hij zijn honden had afgezet in het dodenstation, en smeekte huilend om hen te redden,… "Ik verloor mijn vrouw, mijn huis, mijn werk en mijn zaak, en nu zitten mijn honden in het dodenstation”,… Enkel Bon Jovi was nog bij hem en is ondertussen al gelukkig geadopteerd, het enige kleine hondje,… Zijn lotgenoten Narco, Maxima, Ringo en Sol zitten nog bij ons,… Narco is een stoere vent, die zijn vriendin Maxima aanbidt,… Hun vriendinnetje Sol kan het heel goed vinden met beiden! Narco is een eerder dominante macho die graag baasje is, maar hij kan wel met andere reutjes, als deze hem begrijpen en aanvaarden dat hij baas is,… Dan is het goed en is hij ook een goede compagnon,… Maxima is de eerder rustige dame die alles volgt en mee doet, ze is heel goed met andere honden, maar beiden zijn grote ijzersterke Rotties die een baasje zoeken die het ras kent en weet aan te pakken. Sol is de goedheid zelve, altijd blij en content,… Een grote, zachte, brave knuffelmie,… Ringo is een grote, sterke kerel, goed met andere honden, maar een echte waakse Mastin, niemand zal ongevraagd op de oprit komen,... Narco, Maxima en Ringo plaatsen we liever niet met kinderen omdat ze zo sterk zijn en hen zouden kunnen omlopen,… Volgens de eigenaar zijn ze met kinderen opgegroeid, maar we zijn toch voorzichtig,…

Wie geeft hen een gouden mandje?

 

Daar gaan er weer vier!✈️

Balton Saddy Lila en Raymond en super poesje Marr...

Heel veel geluk met elkaar❣️

 

Don’t shop,...adopt a rescue puppy!

In memoriam: Morfeo

In memoriam: MORFEO Wij hebben vandaag onverwacht afscheid moeten nemen van onze lieve Morfeo,...hij kreeg epilepsie aanvallen waar hij niet meer uit kwam...zo triest. Maar hij heeft bij ons nog vier hele mooie jaren gehad. Deze lieve boxervriend is tien jaar geworden.

www.ace-charity.org

Wist je dat,...?

ACE nu ook een digitale nieuwsbrief heeft waar je je op kunt abonneren? "Het ACE-krantje" verschijnt elke drie maanden en staat vol met leuke weetjes en verhalen over de honden/katten en verzorgers in en rond de Refugio. Een abonnement kost €18,- per jaar en de gehele opbrengst hiervan gaat naar onze honden/katten in Spanje.

Neem voor meer informatie of het afsluiten van een abonnement contact op met: nieuwsbrief.nl@ace-charity.org

www.ace-charity.org

JIJ KOMT TOCH OOK GEZELLIG NAAR ONS ACE-DAG?

Je kunt weer aanmelden voor de jaarlijkse ACEdag, dit jaar op zaterdag 7 september. Deze dag wordt georganiseerd op het terrein van "De Maurikse Hondensport Vereniging" in Eck en Wiel. Een geweldige dag waar adoptanten, vrijwilligers, ex-studenten en het team uit Spanje inclusief de oprichtster Fabienne Paques aanwezig zullen zijn. Op deze dag zijn allerlei kraampjes waar verschillende dingen voor hond en baas te koop worden aangeboden, er zijn workshops en natuurlijk is er ook iets te eten en drinken te koop. Kortom het wordt een leuke dag waar u als adoptant met uw hond niet mag ontbreken Entreekosten zijn €8,00 voor volwassenen en €5,50 voor kinderen, honden zijn uiteraard gratis 🙂

Je kunt je aanmelden bij pr.nederland@ace-charity.org o.v.v. het aantal personen en honden.

https://m.facebook.com/events/396935124215653

www.ace-charity.org

Pareltje is de meest fantastische en liefste poes ter wereld. Ze is mijn baby, mijn soulmate, mijn buddy, mijn wereld. Ben compleet weg van haar 😻😻😻😻😻😻😻

www.ace-charity.org

Weekendje naar de zee met onze liefste vriendin Cleo (ACE Cleopatra) ❤

www.ace-charity.org

Ga verder op pagina 19

Klik hier.