Prachtige Nina,...

“Ze is de meest fantastische kat ter wereld, overtreft al onze verwachtingen, zo lief, aanhankelijk, speelvogel, wil overal bij zijn!”

www.ace-charity.org

Dagboek van Fabienne:

Sultan,... Van pup af aan al de grote waker op een bouwwerf,...

Hij was amper enkele maanden oud toen hij aan de ketting werd gelegd om een groot terrein te bewaken van een bouwwerf,… Het kleine ding had zijn moeder nog nodig,… Gewoon onvoorstelbaar,… Gelukkig kregen vrijwilligers van ons het na enkele maanden in het vizier en gingen ze een gesprek aan met de werkers daar,… Die gaven hem eten en drinken, maar verder was hij daar aan zijn lot over gelaten en moederziel alleen,…

Sultan is een lieve hond, maar een beetje terughoudend, hij moet het vertrouwen leren,… Hij wil wel, maar durft nog niet,… Hij is super sociaal met andere hondjes, speelt graag en is er heel graag bij, hij ontdekt nu alles en daar geniet hij duidelijk van. Hij is een elegant hondje, heel lenig en flexibel, zeker een hondje dat sportief kan zijn, grote wandelingen aankan,… Eens hij een band met je opgebouwd heeft, zal hij je bovenste beste vriend worden, dat is zeker ! Wie durft dit projectje aan,… Een inzet die een wereld redden zal !!!

www.ace-charity.org

Saba,...

Saba werd als pup helemaal ondervoed in een veld teruggevonden, ze kroop door het oog van de naald. Ze is nu sinds 2 weken geadopteerd. We kregen het volgende berichtje van haar adoptante: "Saba gelukkig in haar nieuwe gouden mandje. En samen met mijn andere grote vriend Spike (ACE Lukas). Saba en Spike zijn echt 2 dikke maatjes. Saba is heel leer gierig en neemt heel veel over van Spike. Echt geweldig om ze samen te zien!"

www.ace-charity.org

Dagboek van Fabienne:

Benito, frêle en zwak,... Gedumpt als een stuk vuil,...

Benito, dit kleine frêle lijfje, werd gedumpt,… Hij was volledig ondervoed, had veel honger geleden,… Zijn oude mondje vol met rotte en stinkende tandjes, de overgebleven tanden volledig ontstoken,… Zijn oogjes zonder moed, kijken je zonder enige interesse aan, moe van verwaarloosd en niet van tel te zijn,… Zijn oogjes hebben cataract, zijn lijfje zat onder de vlooien en zijn vachtje was 1 klit,… Hij was er erg aan toe,…

Hij beseft het nog niet, maar vanaf vandaag zal zijn verdere, zo al te korte leven veranderen, en zal hij geliefd en verzorgd worden,… Hij heeft niet lang meer maar dat kleine stukje willen we zo graag opvullen met één en al liefde en verzorging,… Met respect en vriendschap voor dit kleine wezentje, dat recht heeft op een waardig bestaan,… Wie neemt dit oudje nog even tot zich, met zijn frêle lijfje, zijn oogjes met cataract en zijn enkele tandjes…?

Benito op YouTube: https://youtu.be/VmJJ_NZNB74

www.ace-charity.org

Pommelie en Jacko gisteren gespot aan het colosseum dankzij gratis city-trip van Brussels Airlines!!

Eind goed !! Al goed !! Jacko en Pommelie zijn nu veilig thuis !!!

Ruby (Adele) en Marie (Floortje)

De adoptanten van Ruby en Marie zijn heel blij met hun lieve hondjes. Ruby was er iets eerder en een jaartje later is Marie erbij gekomen. Ruby met haar speciale gebitje en Marie op drie pootjes. Ze slapen samen in een mandje en ze zijn inmiddels een bekende verschijning in de buurt. Het is verbazingwekkend hoeveel energie Marie nog heeft na lange wandelingen in het bos. Als ze weer thuis is begint ze gelijk te spelen met haar speeltjes en met Ruby, die dan inmiddels op apegapen ligt. Zie ook de foto van de suède bank (bij vrienden), waarop Ruby zich droog rolde nadat zij in de sloot sprong.

 

Aankomst vlucht 9-5 op Rotterdam

De vlucht van de 9e op Rotterdam was er een met hindernissen. Om te beginnen was er sprake van 3 uur vertraging. Belangrijk voor ons was dat de vlucht even na één uur in de nacht zou aankomen op Rotterdam. Maar dat vliegveld sluit om 1 uur. Vluchten die later arriveren worden doorgestuurd naar Amsterdam. Tot een half uur voor de landing was niet duidelijk waar die zou plaatsvinden. Ik heb de adoptanten toch maar naar Rotterdam gestuurd. En omdat de vluchtopvangster de volgende ochtend om 7 uur al weer paraat moest zijn op haar werk, heb ik zelf de vluchtopvang van haar overgenomen. Op het allerlaatste moment landde het vliegtuig net voor sluitingstijd toch nog op Rotterdam. Gelukkig maar.

 

Bedankt aan Chris en Els voor alle moeite die ze deden voor onze lieverds!!

 

 

Babydol lloron en onze Collin....10 mei vertrokken naar hun nieuwe baasjes!!

Geluk lieverds!!

 

DAGBOEK ZONDAG - Flixke en zijn mooi gebitje,...

Als je hem ziet, dan smelt je,… Een klein, fijn manneke, met zijn tandjes een beetje naar alle kanten,… Hij werd achtergelaten door zijn baasje die naar het ziekenhuis moest, maar zijn baasje kwam nooit meer terug,… Flixke zat dagen, weken, maanden aan de voordeur te wachten, maar niemand van de familie nam hem in hun midden,… De deur bleef dicht en de buren gaven hem brood en een bakje water elke dag,… Tot iemand hem op een dag naar ons bracht, het kon zo niet langer,…

Zijn oogjes staan triest, zijn tandjes krom, zijn hartje is gebroken,… Hij mist zijn baasje nog steeds enorm, en begrijpt niet waarom hij werd achtergelaten,… Deze kleine lieverd zoekt een warme mand, waar hij veel vriendschap krijgt en een hart van goud hem verwent, hem gelukkig maakt, hem weer doet stralen in zijn al zo korte leven,...

Meer informatie over Flixke vind je hier.

 

Aladina voelt zich al helemaal thuis!

 

 

Pepe en Emile onder prive escorte van enkele "die hard" vrijwilligers naar hun warm mandje !!

 

 

Onze puppies doen siësta....

.

 

Mooie Luceros nog steeds hopend op dat ene baasje...

Hij is te bezoeken in België.

Voor meer informatie over Luceros klik hier.

 

Onze Nobel babbelt met baasje❣️

 

 

Prettige dag van Elke....

Informatie over Elke vind je hier.

Ga verder naar pagina 20

Klik hier.