HET GROTE WEERZIEN" ZATERDAG 7 SEPTEMBER 2019

Jij komt toch ook naar deze super gezellige dag?

Aanmelden kan door een mail te sturen naar pr.nederland@ace-charity.org

Heel graag tot ziens op zaterdag 7 september in Eck en Wiel!

Fabienne’s hond van de week: SHELTON,...

Deze imposante, maar tevens heel sympathieke jongen, had het geluk om tijdig opgemerkt en gered te worden uit een dodingstation. Shelton is nu bij ons en hij is een actieve kerel met een tof karakter. Naar mensen toe is hij enorm lief en braaf. Hij is sociaal met andere honden, maar is een heertje die soms wat dominant kan zijn naar ander honden toe, dus met dominate honden klikt het niet zo goed want dan krijg je haantjesgedrag. Shelton houdt van interactie en beweging, dus ideaal voor baasjes die een grotere hond zoeken en er willen mee bezig zijn. Een fitte hond, voor fitte en consequente baasjes...Shelton...

Voor meer informatie over Shelton klik hier.

Christie aangekomen in Deurne

Christie kwam gisteren veilig en wel aan in Deurne, waar ze enthousiast werd onthaald. Dank aan passagiers Paula en echtgenoot, en Maltesertje Dotje!

Onze Jana en Olivier hun blije snoetjes als baasjes thuis komen!!

 

DAGBOEK FABIENNE - Kikie,... Op 11-jarige leeftijd op straat gezet, met mandje en al,...

Daar stond ze dan,... 11 jaar,… Een oud Cocker vrouwtje,… Ze kreeg haar mandje, bandje en kommetje mee,… Ze heeft altijd in huis gewoond, was altijd de lieveling van haar vrouwtje,… De blije foto’s van vroeger zaten doodleuk bij haar paspoort,… Nooit had dit oude Cockertje gedacht vandaag in een kooi te moeten zitten,… Ze is dan ook helemaal van slag, kijkt angstig uit haar oogjes, begrijpt helemaal niets van deze ommekeer,… Oude hondjes hebben iemand nodig die hen nog enkele jaren wil verwennen,… Laat hen niet in de steek, geef één van hen een kans,… Het is zo mooi en dankbaar als ze bij een baasje met een hart nog even zichzelf worden en helemaal blij worden,… Kikie zou je enorm dankbaar en erkentelijk zijn,...

Meer informatie over Kikie vind je hier.

In memoriam Max vh Winner ref.5554

Onze Max is niet meer…

Wat een groot verdriet,

Wat een gemis….

In 2013 hadden wij besloten dat we graag een hond wilden adopteren, toen we Max zn foto zagen, waren we gelijk verkocht. Al snel bleek dat Max hartworm had, wat een schrik! We hadden geen idee wat dat inhield, maar toch hebben we gelukkig zijn adoptie voortgezet!

Max was een lieve, zachtaardige hond, hij hield het meeste van ETEN! Ik kon niet naar de keuken lopen, zonder dat Max mij volgde, bedelend om een lekker stukje kaas of worst. Max hield er ook van geaaid te worden, constant de poot op je leggen, om maar alle aandacht te krijgen…zo lief ! Buiten was Max een einzelgänger. Max trok zn eigen plan, hij luisterde wel, maar deed vooral wat hij zelf wilde.

Afgelopen weken ging het niet goed met Max, hij had last van diarree. Hij had prednoral gekregen van de dierenarts, daarop leek het een tijdje goed te gaan. Zo’n drie weken geleden dachten we dat hij weer beter was. Hij had een opleving, en was weer de “oude vrolijke Max”. Gek doen, blaffen en ouwehoeren..Max was er weer, dachten we. Maar helaas was dat van korte duur.

Vorige week maandag vertrouwden we het niet, en ben ik naar de dierenarts geweest, ook zij vertrouwde het niet, Max zn buik was opgezet en ingevallen. Max wilde niet meer zo ver lopen, wilde niet meer eten.. en had duidelijk geen plezier meer in het leven.

Besloten werd om vorige week donderdag een echo te doen. Er was duidelijk te zien dat Max zijn buik vol zat met vocht. Er is een biopt afgenomen, er kwam helder vloeistof uit. De dierenarts liet weten dat Max waarschijnlijk vol zat met tumoren, en dat zij en wij niks meer voor hem konden doen.

Omdat we duidelijk zagen aan Max dat hij zich niet fijn voelde en we niet wilden dat hij nog verder zou lijden, hebben we besloten om hem vorige week vrijdag in te laten slapen.

Het doet ontzettend pijn, onze “grote bruine hondenvriend uit Spanje” zoals ik hem altijd noemde, is er niet meer.

Dank je wel lieve Max voor alle liefde die je ons hebt gegeven. We zullen je nooit vergeten!!

Ik denk en hoop dat je nu in de hemel bent, daar is mijn moeder ook, ze zal goed voor je zorgen, dat weet ik zeker!!

Tot ooit trouwe viervoeter !!

Liefs van je baasjes: Michel en Anieta.

En een pootje van je “vrouwtje”Zoe !!! 

Eerste foto ( met paarse knuffel) was Max hier ongeveer een week denk ik. Laatste foto is genomen vorige week vrijdag 10 mei 2019. Om 18.15 uur die vrijdag is hij rustig ingeslapen. Hij is 9 jaar oud geworden.

Afscheid van Max


Donderdag 16 mei 2019

 

Onze Teo, inmiddels alweer een jaar bij ons.

Hij is helemaal gewend en dikke vriendjes met onze kinderen.

Groetjes, Jessica

❗️DELEN,...HEEL GRAAG❗️

Onze oprichtster en voorzitster Fabienne werd geïnterviewd door Key Media Advertising Dit jaar vecht zij al 20 jaar, samen met alle vrijwilligers, om mishandelde en gedumpte honden en katten te redden. Met groot succes want in die 20 jaar zijn al meer dan 20.000 honden gered.

Dit kan zij niet zonder hulp, zonder hulp van vrijwilligers maar ook niet zonder donaties. Het zorgen voor de 400 honden die continu in het asiel verblijven kost heel veel geld. Maar ook goederen kan zij hierbij heel goed gebruiken. (dekens, eten, handoeken, plastic manden e.d.)

Help Fabienne om, samen met alle vrijwilligers, dit gevecht voort te kunnen zetten! Zonder jullie hulp is dit onmogelijk!! Voor wie zijn steentje wil bijdragen onderstaand de gegevens om te doneren.

Donaties op: Solbank Banco Sabadel Calahonda Rekening nummer: ES74 0081 0619 5800 0145 7846 t.n.v. Animal Care Espana Honden In Nood

Heb je goederen die je wilt doneren neem dan contact op met de coördinator van de inzamelingen in jouw land.

Voor Nederland: inzameling.nederland@ace-charity.org

Voor België: inzameling.belgie@ace-charity.org

Hier vind je het interview met Fabienne.

Steun onze hondjes op een aangename manier en koop onze SHIN (witte of rode) wijn !

Prijs: € 9,5 per fles, € 54 per 6 flessen.

Om te bestellen, stuur een pb naar naar Myriam Merckx of een mail naar myriammerckx@msn.com.

Afhalen kan in Tervuren, Zaventem, Overijse, Leuven, Mechelen, Knokke-Heist, Berchem en Wilrijk.

Meer uitleg over de wijn: Orelie Ardeche (Wit) Druivensoort: Sauvignon Blanc-Chardonnay Enerzijds bloemen (acacia) en vegetale aroma's in de neus, vermengd met citrusvruchten zoals pompelmoes en citroen. Een mooi evenwicht tussen fruit, frisheid en souplesse. Rond in de mond, licht parelend, mooie frisheid. Een heldere, groengele kleur met een geur van witte bloemen en citrus. Evenwichtig mondgevoel, licht en soepel. Orelie Ardeche (Rood) Deze unieke wijn van Vignerons Ardechois is gemaakt van druiven Merlot en Gamay. Deze twee druifsoorten geven deze wijn een zacht en rijp karakter, maar met voldoende body! Orelie Ardeche heeft in geur indrukken van rood fruit, grenadine en iets van kokos. De smaak is rijp en rond met veel fruit zoals bramen , besjes, kersen, frambozen en wilde aardbeien.

Een berichtje van de adoptanten van Kuro

“Helemaal blij met onze nieuwe aanwinst in het gezin. Kuro voelt zich al helemaal thuis❣️”

Scott ACE Adonis prinsheerlijk in zijn nieuwe mand 🐕🐶👌😍

 

Als een hond van je houd.....

 


Vrijdag 17 mei 2019.

 

Goedendag....

 

Pam en Jerry namen op hun reis onze Bambini s weer mee👍

Peyla, EYes, Gamba Xyliavlogen naar Amsterdam

En deze lieve mensen na hun vakantie blij ons te helpen!! En wij dankbaar!!

Nylon, Cedro, Robin en Teo vlogen naar Rotterdam

 

Aankomst van Fortunato op Zaventem afgelopen dinsdag!

 

Uran maakt het goed!!!

Uran werd zwaar ondervoed en verwaarloosd bij ons binnen gebracht. Hij is sinds einde maart bij zijn nieuwe baasje, en heeft daar echt zijn gouden mand gevonden...

Lees maar... Berichtje van adoptant: "Hierbij laat ik jullie meegenieten van een stukje wandeling met Uran vorige week. We gaan elke ochtend en avond een 6-tal km wandelen. Ditmaal was het middag, dus die dag zijn we 3 keer gaan wandelen! We kunnen wel zeggen dat hij „met zijn gat in de boter gevallen“ is! 😂 Van de 6 km is er slechts 300m verharde weg (van thuis tot thuis)...

Groetjes en tot een volgende update!"

Vergeet je niet in te schrijven voor onze hondenwandeling!

Ferre mocht mee naar het stand

Hier mocht Ferre nog mee op stap met een vrijwilliger naar het strand. Ondertussen is deze lieverd, die we uit het dodingsstation van Malaga hebben gered, in opvang in Leopoldsburg.

Meer info over hem vind je hier.

Sneeuwwitje en pup Radinka, zalig aan het spelen...

Informatie over Sneeuwwitje vind je hier.

Informatie over Radinka hier.

Noele is nu 3 weken in de opvang in NL

'Noele is nu 3 weken in NL en doet het nog steeds super. Hij is een lieverd eerste klas en verdient echt een warm thuis!

Meer informatie over Noele vind je hier.

Kan ik je helpen?  Welk hondje wil je adopteren?

 

Hallo wereld!

Vandaag werd ik aan de poort vast gebonden van de refugio Ace Shin....zomaar...de nacht was lang donker en kil...ik kan je niet vertellen van waar of wie dit me aan deed....ik ben bang...onzeker...waarom hadden ze me eerst lief...ik was dol op hen...ik wilde zo graag bij mijn baasjes blijven...hier hang ik nu....wat en hoe gaat het nu verder....? Welke lieve familie wil een grote vriend...letterlijk en figuurlijk...want ik ben een mastin...wie denkt na en weet waar ie aan begint? Ik word groot en sterk...maar eens opgevoed ben ik het beste dat jou ooit overkwam!!!

Dunah knappe meid en Tobleron gaan naar huis!!

Dunah

Tobleron

Ga verder naar pagina 22

Klik hier.