Dinsdag 21 mei 2019

 

Xylia

Hoi lieve mensen van ACE, Afgelopen vrijdag 17 mei mochten wij onze Xylia afhalen op schiphol. Onze tweede hond van ACE. Na bijna 3 jaar zonder Nullah, ook een galgo, is Xylia toegevoegd aan onze steeds groter wordende roedel. Ze is nummer 5 tussen 4 chihuahua's. Een grotere hond was welkom om lekker weer wat langere afstanden te kunnen gaan wandelen. En wat is het ene schat, wat doet ze het goed. Zij leert van de kleintjes en hun weer van haar, mooi om te zien. Zijn trots op haar, wat leert ze snel in amper 3 dagen, geweldig. Een echte knuffelkont, mmmmmmmmm, wat zijn we blij met jou.

Groetjes Frank & Giovanni

Gisteren was het nationale reddingsdag voor Honden

 

Fabienne’s hond van de week: JACO,...

Deze sterke kerel is Jaco, een knappe gast die enorm trouw is aan zijn baasje. Met rustige, stabiele honden kan hij het prima vinden, een gezin met één of twee andere honden zou voor hem zeker kunnen. Hij schrikt soms wat van onverwachte bewegingen en in onbekende situaties, daarom zouden we hem liever plaatsen in een gezin met oudere kinderen of zonder kinderen. Jaco werkt graag, en luistert als geen ander! Hij kent de basiscommandos als zit, lig, volg en loopt perfect aan de lijn. Voor wie op zoek is naar een trouwe, volgzame hond waarmee je kan werken, is Jaco een ideale kandidaat!

Voor meer informatie over deze black beauty klik hier.

Bertha is thuis!!

 

Studenten helpen bij de vlucht van 20 mei naar Brussel.

 

DAGBOEK FABIENNE - Chispa liep op straat, briefje om haar hals,...

Een prachtig, lief dingetje liep op straat te dolen, met een boodschap om haar hals : "Mijn naam is CHISPA, ik ben 7 maanden oud en ik ga niet meer groeien. Ik heb alle nodige vaccins, er ontbreekt alleen nog een chip, die heb ik niet. Ik heb alleen een familie nodig die me opvangt. Help me alstublieft." Zo liep dit lieftallige hondje op straat, waar iedereen meteen weg was van haar,… Ongelooflijk toch dat je zoiets kan doen,… Deze lieverd is nu in ons midden,… Ze is van slag, erg bedeesd, maar kruipt zo graag bij iedereen op schoot,… Ze wil zo graag een baasje,… Iemand om van te houden,...

Voor informatie over Chispa klik hier.

ZOVEEL MOGELIJK DELEN! - -VERMIST- - Hazel (Apple pie) is vermist.

Plaats vermist: Bladel

Diersoort: Kat Ras: OVERIGE RASSEN

Kleur: WIT met BRUIN

Signalement: Bruin/beige op kop en rug. Rechts van neus bruin, links wit. Blauwe ogen. Url : https://www.amivedi.nl/detail/?meldingid=1467722

Vergeet de SHIN-dag niet in je agenda te zetten!

Wij kijken ernaar uit om jullie terug te zien!

Waar? Den Horst, Gelderhorsten 146, 3920 Lommel, van 11 tot 17u.

Graag vooraf inschrijven via evenementen.belgie@ace-charity.org


Woensdag 22 mei 2019

 

Willie (Grumpie) al een dikke maand bij ons

Ondertussen is Willie al een dikke maand bij ons, en het is echt genieten! Wat een schatje!

In memoriam Gypsy

In de zomer van 2007 werden wij, dankzij Fabienne, de trotse baasjes van Gypsy en King (Mr B.) Helaas hebben we vorige week Gypsy moeten laten inslapen....een hele moelijke beslissing. Ze leed aan leukemie en dit was voor haar echt het beste. Gypsy was het liefste, leukste, gekste, eigenwijste, pluizigste, grappigste, knuffeligste en gezelligste hondje ever, en namens het hele gezin willen we ik je bedanken dat je haar in ons leven hebt gebracht!  Met King (Mr B.) gaat alles gelukkig goed, alleen een beetje onwennig omdat ze altijd 12 jaar bij elkaar waren..... Nogmaals heel erg bedankt! We gaan haar ontzettend missen!

Met vriendelijke groet: Diederik

 

Laatste foto...snik.

In memoriam Pablo

Lieve Pablo 10 okt 13,5 jaar geleden kwam jij samen met Sheba uit Spanje bij ons in Nederland aan. En wat waren wij blij verliefd en trots met jullie!! Een mooi zwart klein brutaal mannetje dat gelijk al op de voorgrond trad. En dat is altijd zo gebleven. Met je unieke karaktertje en gekke capriolen. ( wippe doze en sirene loeien enz ) En je parmantige voorkomen die je had in je hummer, waarin je de laatste jaren mee rond gereden werd. Dit bracht niet alleen bij ons maar ook bij vele andere een lach op het gezicht. En dat zullen we allemaal vreselijk gaan missen. Lieve Paapie, Sheba en jij zijn nu weer samen. Twee schitterende sterren in de hondenhemel. Wij zullen al het plezier en intense liefde die we van jullie Spaanse soulmates kregen nooit vergeten. VOOR ALTIJD IN ONS HART❤ Pablo onze dappere bink is 23 april omringd met veel liefde ingeslapen.

Bedankt Ace – Charity voor deze 2 prachtige honden.

Jan en Nel 

DAGBOEK FABIENNE - De familie "N",...

Weer een familie opgenomen nadat ze achtergelaten werden op een verlaten stuk land,… Hoeveel weerlozen moeten dit nog ondergaan ? We noemen ze de Familie “N” : Nathaly, Nellson, Nene en Nono, Nubio,… Ze zijn allen verschillend maar allen net zo onbeschrijflijk lief, sympathiek en adorabel,… Zij hebben geluk gehad !!!!

Afgelopen maandag kwamen Lea, Rufina, Rawi en Rafaela veilig aan op Zaventem.

En het enthousiaste ontvangstcomité stond al klaar! Dank aan de 2 lieve dames die onze hondjes meevlogen (achteraan de foto) 😀

Vrijwilligers genieten....knuffeluurtje....

 

Sfeerbeelden

❗️DELEN❗️

Kun je op dit moment geen hond adopteren maar wil je wel helpen? Deel dan deze mooie video gemaakt door Key Media Advertising zodat zoveel mogelijk mensen kunnen zien hoe het er in ons asiel aantoe gaat en hoeveel lieverds daar een thuis zitten te wachten. Alle hulp is altijd welkom, hoe klein ook - van het verstrekken van handdoeken en dekens tot het wandelen van de honden en natuurlijk donaties!

Wil je een donatie doen dan kan dit via: Solbank Banco Sabadel Calahonda Rekening nummer: ES74 0081 0619 5800 0145 7846 t.n.v. Animal Care Espana Honden In Nood o.v.v. donatie

Namens onze honden alvast heel erg bedankt!!

De films staan op Facebook  hier en  hier kan je ze vinden.

Fabienne’s hond van de week: JACO,....

Deze sterke kerel is Jaco, een knappe gast die enorm trouw is aan zijn baasje. Met rustige, stabiele honden kan hij het prima vinden, een gezin met één of twee andere honden zou voor hem zeker kunnen. Hij schrikt soms wat van onverwachte bewegingen en in onbekende situaties, daarom zouden we hem liever plaatsen in een gezin met oudere kinderen of zonder kinderen. Jaco werkt graag, en luistert als geen ander! Hij kent de basiscommandos als zit, lig, volg en loopt perfect aan de lijn. Voor wie op zoek is naar een trouwe, volgzame hond waarmee je kan werken, is Jaco een ideale kandidaat!

Voor meer informatie over deze black beauty klik hier.

DRAAG JIJ OOK JE STEENTJE BIJ?

Na jaren van intensief gebruik, is een deel van onze hondenverblijven aan hernieuwing toe. Wil jij mee bouwen en tegelijkertijd je viervoeter vereeuwigen? Stort dan 20€ op BE42 7805 9221 8254 met vermelding van de naam van je huisdier. Wij plaatsen die dan op het steentje. Er werden al 224 steentjes aangekocht door jullie.

Halen we de 500 voor het einde van het jaar? Laat ons er allemaal samen voor gaan!

Onze grote jongen Flor happy en well!!

 

Foster mama,Denise zegt salukes aan Valentino....

traantjes ...maar voor het beste!!

Mena in haar nieuwe omgeving.

Mena stelt het heel goed, ze went snel in haar nieuwe thuis. Ze maakt alle dagen vorderingen. Zondag en maandag was ze bang om haar brokjes op te eten en te drinken, nu lukt het al aardig. Uitlaten lukt prima en ze maakt al wandelingetjes van 20 minuten. Ze slaapt veel, jankt niet en kwispelt alle dagen een beetje meer. Wij zijn heel tevreden met ons timide treesje!

Groetjes en 🐶knuffel, Roland, Bea en Mena

Bertus Basil Xores en Valentino gaan naar hun baasjes!!

 


Donderdag 23 mei 2019

 

Don’t shop,...adopt a rescuedog!!

 

Lize en Stefanie vliegen naar huis!!

 

Dagboek van Fabienne Socrates,... Zat met een dikke ketting rond zijn nek aan het dodenstation,...

Socrates kwam in het dodenstation met een zware ketting om zijn nek,... In omstandigheden, zoals je kan zien op de foto's, ongelooflijk verwaarloosd,... Hij is er bedenkelijk aan toe,... De arme sukkelaar is nu bij ons en we zijn aan zijn herstel begonnen,... Hij is een beetje teruggetrokken maar kent totaal geen agressie,... Hij is bang van de mens die hem ooit zo zwaar mishandelde,... Hij moet nog een lange weg afleggen voor hij weer een normale hond zal worden,... Hij wil wel, maar zijn zwakke lijfje moet stilaan weer kracht krijgen en weerstand opbouwen,... Langzaam maar zeker komt dit wel goed, tijd en verzorging zullen hem stilaan weer op het gelukspad brengen,...


Vrijdag 24 mei 2019

 

Goede morgen allemaal!

Bedankt aan alle vrijwilligers die onze hondjes of thuis of bij ons of van achter hun computer begeleiden naar een gouden mand!!

"HET GROTE WEERZIEN" ZATERDAG 7 SEPTEMBER 2019"

"Het Grote Weerzien" wordt georganiseerd voor adoptanten met hun honden, het team uit Spanje, vrijwilligers en verder alle belangstellenden die het leuk vinden een gezellige dag te hebben met hun hond. Het team uit Spanje zou het heel leuk vinden als jullie allemaal komen met jullie geadopteerde lieverds zodat zij kunnen zien hoe goed het nu met ze gaat. Op deze dag zullen er ook een aantal standjes zijn, MHSV organiseert een agillity training en nog veel meer. Kortom een super gezellige dag voor u en uw hond!! Kaarten voor deze gezellige dag zijn te koop bij pr.nederland@ace-charity.org en kosten €8,- voor volwassenen en €5,50 voor kinderen t/m 12 jaar. We hopen dat jullie allemaal gezellig komen.

Hoe het ooit allemaal begon....

de huidige refugio was toen een eng dodingstation... Meer woorden zijn hier overbodig...lijkzakken in een put 😞 Tot Fabienne en Dirk hun schouders eronder staken - wat veel bloed, zweet en tranen gekost heeft - en er een prachtig rescue-centrum van maakten. En zie waar we nu samen staan, onder ons gezamelijk motto : "omdat élk leven meetelt..."👍

DANK aan alle medewerkers, vrijwilligers, adoptanten, donateurs, sympathisanten en éénieder die een steentje bijdraagt voor hen die machteloos achter tralies zitten...

DANK voor alle support... !! ❤️

Na jaren van intensief gebruik, is een deel van onze hondenverblijven aan hernieuwing toe. Wil jij mee bouwen en tegelijkertijd je viervoeter vereeuwigen? Stort dan 20€ op BE42 7805 9221 8254 met vermelding van de naam van je huisdier. Wij plaatsen die dan op het steentje. Er werden al 224 steentjes aangekocht door jullie. Halen we de 500 voor het einde van het jaar? Laat ons er allemaal samen voor gaan!

Lijkzakken in de greppel

Ga verder op pagina 24

Klik hier.