Vergeet je niet in te schrijven voor onze hondenwandeling in Bornem.

Perfect om de zomervakantie mee op te starten!

Shyla maakt zelf armbandjes, en de opbrengst van de verkoop gaat volledig naar onze hondjes in Spanje!

Prijs: 7,50€ per armbandje. Excl.verzendkosten

Om te bestellen, stuur een mail naar Shyla.ace-charity@outlook.be

Onze pupjes groeien....

 

Weer een ⭐ in de hondenhemel.

Helaas hebben wij op 22 mei onze hond Lucy (Ace Barbarella) laten inslapen. Ze had lichamelijk zoveel problemen. Kreeg al zolang als dat ze bij ons was pijnstillers. Nou kreeg ze de laatste weken ook nog steeds meer last van haar spieren, waardoor ze niet meer echt kon wandelen. Haar achterkant viel geregeld om. Daarom hebben wij samen met de dierenarts besloten dat het beter voor haar was. Ze is thuis in mijn armen inslapen. Haar maatje Pompy (ook Ace) heeft op een mooie eigen manier afscheid genomen. We missen haar enorm.

Judith, Jelani en Pompy

DAGBOEK FABIENNE - Bamba, La Bamba,...

Een tijdje geleden werd ik op de hoogte gebracht van het overlijden van een vrouwtje,… Ze had haar geld nagelaten aan haar hondjes, de meesten werden gered, maar enkelen zaten nu al enige tijd in een hok,… Ze waren wel goed verzorgd maar zagen geen mens,… Ze waren eenzaam en de mensen die hen verzorgden wilden hen gelukkig zien,… De rashondjes en kleintjes waren al lang herplaatst maar La Bamba bleef samen met nog enkele andere hondjes achter,… Ze leefden in kooien achter het dodenstation,… Want ondertussen was de grote villa verkocht, de centen verdeeld en deze sukkels leefden daar eenzaam en vergeten, hetgeen hun baasje zeker niet gewild zou hebben,… De jongen die hen verzorgde vroeg of wij deze paar hondjes konden redden,… Hun bestaan was triest, eenzaam en zonder toekomst,…

La Bamba was een van hen,… Ooit de grote lieveling van haar baasje omdat ze zo intelligent was, zo lief en zo trouw aan haar zijde,… Ze is sociaal met andere hondjes, leeft nu samen met Noa en Jacob, en is een grote knuffel,… Leefde ooit in een grote tuin, had een grote mand en lag 's avonds mee op de bank met haar familie,… Ze kon lekkere wandelingen maken en genieten van elkaar,… Dat is allemaal verleden tijd voor deze bijzonder mooie Zwarte Parel,… Mooi van binnen en van buiten,… Ze hunkert naar een lieve baas die haar weer gelukkig maakt en zij hen, ze is het zo waard ! Wie geeft deze lieverd de kans van haar leven, je zal het je niet beklagen, integendeel,… La Bamba is een grote schat !!

Meer informatie over La Bamba vind je hier.

Fabienne’s hond van de week: JACO,...

Deze sterke kerel is Jaco, een knappe gast die enorm trouw is aan zijn baasje. Met rustige, stabiele honden kan hij het prima vinden, een gezin met één of twee andere honden zou voor hem zeker kunnen. Hij schrikt soms wat van onverwachte bewegingen en in onbekende situaties, daarom zouden we hem liever plaatsen in een gezin met oudere kinderen of zonder kinderen. Jaco werkt graag, en luistert als geen ander! Hij kent de basiscommandos als zit, lig, volg en loopt perfect aan de lijn. Voor wie op zoek is naar een trouwe, volgzame hond waarmee je kan werken, is Jaco een ideale kandidaat!

Voor meer informatie over deze black beauty klik hier.

Steun onze hondjes op een aangename manier en koop onze SHIN (witte of rode) wijn

Prijs: € 9,5 per fles, € 54 per 6 flessen.

Om te bestellen, stuur een pb naar naar Myriam Merckx of een mail naar myriammerckx@msn.com.

Afhalen kan in Tervuren, Zaventem, Overijse, Leuven, Mechelen, Knokke-Heist, Berchem en Wilrijk.

Meer uitleg over de wijn: Orelie Ardeche (Wit) Druivensoort: Sauvignon Blanc-Chardonnay Enerzijds bloemen (acacia) en vegetale aroma's in de neus, vermengd met citrusvruchten zoals pompelmoes en citroen. Een mooi evenwicht tussen fruit, frisheid en souplesse. Rond in de mond, licht parelend, mooie frisheid. Een heldere, groengele kleur met een geur van witte bloemen en citrus. Evenwichtig mondgevoel, licht en soepel. Orelie Ardeche (Rood) Deze unieke wijn van Vignerons Ardechois is gemaakt van druiven Merlot en Gamay. Deze twee druifsoorten geven deze wijn een zacht en rijp karakter, maar met voldoende body! Orelie Ardeche heeft in geur indrukken van rood fruit, grenadine en iets van kokos. De smaak is rijp en rond met veel fruit zoals bramen , besjes, kersen, frambozen en wilde aardbeien.


Zaterdag 25 mei 2019

 

Fijn week end allemaal!!!

 

Ons Niqueske in t karreke🌝

Zij zijn er altijd!!

 

Talia update

Met Talia (nu Sam) gaat het erg goed. De eerste week was het even goed wennen, ook voor mijn andere hond. Maar nu spelen ze samen, samen lekker los op het strand en bos, ze wordt steeds minder bang. Ik merk dat ze goed in haar vel zit. Erg fijn om te zien! Ik heb ook samen met haar een cursus gedaan, was toch weer even goed voor de basis. Ze is ook erg dol op knuffelen 😊.

LINKS TALIA

Prachtige moeder liefde...

onze liefste Beatris werd gered uit het dodenstation met pupjes...ze hebben het gered en omdat hun tandjes mama pijn deden werd mama gesepareerd....maar telkens als ze op wandeling gaat vraagt ze ons even haar kleintjes te groeten...zo intens mooi om zien!

Donatie Mira en haar baasje...

Mira en haar baasje hebben een gedeelte van hun vakantiegeld gedoneerd voor onze hondjes in Spanje,... Heel erg bedankt hiervoor, daar zijn we echt heel blij mee!!

Wil je ook een donatie doen, dan kan dit via het volgende rekeningnummer: Solbank Banco Sabadel Calahonda Rekening nummer: ES74 0081 0619 5800 0145 7846 t.n.v. Animal Care Espana Honden In Nood o.v.v. Donatie

Onze viervoetertjes zijn er enorm dankbaar voor🐾

Een hond is geen speelgoed...

 

Perla (ACE Manuela) gelukkig in haar forever home 

 


Zondag 26 mei 2019

 

Fijne zondag Allemaal!!

 

Onze studente Debby stelt graag lieve Oreo voor.

Meer informatie over Oreo vind je hier.

Onze studente Marjolein stelt onze lieve ballengek Almeja voor

Meer informatie over Almeja vind je hier.

Perla SHIN MANUELA 14511 haar topprestatie!

Sinds  21/05 hebben we Perla een jaar, dat jaar was soms zwaar door haar verlatingsangst/gigantische sloopgedrag, maar ook een topjaar!! 🤗😍🐶

Ze is een Bretoense spaniel mix en oh, wat hebben die veel energie en zijn ze slim, heerlijk voor bij ons redelijk sportieve gezin! 😊

Een ongeloofelijke schat van een hond dat in een half jaar tijd haar eerste diploma gehoorzaamheid haalde en flyball aanleerde in een mum van tijd en daardoor ook al haar eerste flyball wedstrijd met succes heeft gedaan 😁🤗😍 Ook agility en nog steeds gehoorzaamheid in de gevorderden klas staan wekelijks in haar programma samen met 2x week flyball en de vele kilometers lopen met mijn man. Geweldig hoe zo een schatje ook echt dit allemaal met veel enthousiasme doet! Vandaar dat mijn man het wel zag zitten om eens een canitrail mee te doen.

Afgelopen zaterdag was het zover... 🤗😍 Na vele kilometers +/-40 km trainen per week, de canitrail in Lommel, 15 km door bossen en velden 😁🤗😍🐶 Perla stond al te kwispelen als mijn man beneden kwam met zijn loopkledij aan 😁 Vol spanning van mijn man, niet wetende of ze het konden, want ze waren wel veel kilometers gewoon, maar vaak alleen op verharde weg... Heel anders dan door de losse zandpaden van Lommel...

Verrassend genoeg, kwamen ze al 3de over de finish!! Een fantastische prestatie van mijn toppertjes, Perla met kwispelend staartje langs mijn man met rood hoofd over de finish 😁😂🤣🤗 Genieten!

Genoeg geschreven, nu de foto's 😁🤗😍🐶

Dankjewel aan Shin voor onze geweldige schat! 🐶😍 En ook een dikke dankjewel voor ALLE vrijwilligers van SHIN, jullie doen super inspanningen!

Intussen (sinds /04/03) hebben we ook een vriendje voor Perla gezorgd, Guapo SHIN Fado 😁gaat ook heerlijk goed, maar hij is nog jong en moet nog veel leren, het meegaan was al vermoeiend genoeg 😜😉😁😍🤗

Xores bij zijn nieuwe baasjes.

 

Onze Mulder en Eduardo vergeet ons niet....

Informatie over Mulder vind je hier.

Informatie voor Eduardo kan je hier vinden.

In memoriam Prutske

Wij hebben ons lief Prutske moeten afgeven 😪

Ze was een oudje 10 jaar toen ze bij ons kwam. Gelukkig hebben we ze nog 3,5 jaar een extra gezellig en gelukkig hondenleventje kunnen geven. Ze was een specialleke!!

Happy Sharmi,...

Sharmi is uitgegroeid tot een hele lieve huishond.

Haar baasjes kunnen haar niet meer missen 

De afgelopen week in onze refugio,...

Het was weer een super drukke week en er gebeurde teveel om op te noemen. Iedereen, vrijwilligers en vaste medewerkers, heeft weer keihard gewerkt. We gaan met volle moed de nieuwe week in. Voor iedereen een mooi nieuwe week gewenst🐾 we gaan er weer met frisse moed tegenaan in de nieuwe week!

Fabienne’s hond van de week: JACO,...

Deze sterke kerel is Jaco, een knappe gast die enorm trouw is aan zijn baasje. Met rustige, stabiele honden kan hij het prima vinden, een gezin met één of twee andere honden zou voor hem zeker kunnen. Hij schrikt soms wat van onverwachte bewegingen en in onbekende situaties, daarom zouden we hem liever plaatsen in een gezin met oudere kinderen of zonder kinderen. Jaco werkt graag, en luistert als geen ander! Hij kent de basiscommandos als zit, lig, volg en loopt perfect aan de lijn. Voor wie op zoek is naar een trouwe, volgzame hond waarmee je kan werken, is Jaco een ideale kandidaat!

Voor meer informatie over deze black beauty klik hier.


Maandag 27 mei 2019

Hallo Maandag,...Hallo Wereld,...We zijn reeds gedumpt,...

 

Liefs van Christie!!

Alles goed met Christie. Zo een lieve hond😍.

Ze is nog bang als alles is nieuw voor haar en volgt me overal maar ze eet en speelt goed. In wandeling is het ok en ook thuis is ze heel kalm.  Zie foto's 

Nogmaals bedankt voor alles.

Tot weerziens  Véronique

Fabienne’s hond van de week CHRISTAN,...

Christan is een robuuste, goedhartige allemansvriend. Hij houdt van spelen en rennen en kan het met alle honden en ook mensen goed vinden. Wie haalt deze lieverd voorgoed uit zijn hok en geeft hem de onvoorwaardelijke liefde die hij verdient?

Voor meer informatie over Christan klik hier.

Ik ga op reis en neem mee....Santé !! 😉

Weer een lading lieverds die uit het dodingsstation komen. 

Na een volledige checkup en quarantaine komen ze binnenkort ter adoptie!

Even voorstellen, Mayke van onze fosters op afstand

U wilt graag een hondje maar heeft hier op dit moment de mogelijkheid niet voor?

Of u heeft een hond geadopteerd en wilt graag nog een hond helpen?

Adopteer dan een hond op afstand, wordt meter of peter, ook wel virtuele adoptie genaamd.

Neem contact op met Mayke, onze verantwoordelijke voor de virtuele adopties: Neem contact op met Mayke, onze verantwoordelijke voor de virtuele adopties: virtuele.adopties@ace-charity.org

Alvast Hartelijk dank voor jou steun !!!

Happy Spikey!! Happy Day! Altijd vrolijk

Informatie over Spikey vind je hier.

Raisa voelt Zich helemaal thuis !!

 

DAGBOEK - Zaida,... Weer een moedertje in het veld,...

De zoveelste dit jaar,… Alweer een moedertje met pups aan hun lot over gelaten in the middle of nowhere, helemaal onder de vlooien en de teken, onder het vuil en ander ongedierte,… Als die het redden is dat weer een klein mirakeltje,… Maar mirakels bestaan, ik geloof er vast in,… Ze zijn bij ons binnen, in veiligheid,… Nu overleven en geluk vinden,… Allemaal samen de schouders eronder en samen vechten voor dit moedertje,…

Onze Zaida is een paar jaartjes oud, haar verloren jaren moet ze nog inhalen, de jaren van verwaarlozing, van onverschilligheid van de mens,… Een vergeten zieltje,… Maar dat zal nu anders worden, want ze is een bijzonder lief en intens goed moedertje en heeft een prachtkarakter,…

Haar pupjes zijn puur en zonder trauma, zij zullen niet onthouden wat was, maar ons moedertje wel,… Toch gaat het stilaan uit haar geheugen verdwijnen eens ze in goede handen is,… Een leven van knuffelen, respect en gerustheid bij goede baasjes moet ze nu kunnen vinden,…

Informatie over Zaida vind je hier.

Informatie over Zori vind je hier.

Informatie over Zoe vind je hier.

Inkformatie over Zika vind je hier.

 

Ga verder op pagina 25

Klik hier.