Vrijdag 7 juni 2019

 

Foxy gisterenavond als we thuis kwamen van de luchthaven.

Ze vindt onze zetel veel leuker als haar mandje. Daar heeft ze een hele dag flink in geslapen. Nu is ze al een hele morgen op ontdekking.

Fabienne’s hond van de week: FAYE,...

Faye is een heel lieve, zeer aanhankelijke en mensgerichte dame. Faye heeft een rustig karakter, maar ze houdt wel van wat beweging en is dus helemaal blij als ze mee mag gaan wandelen. Zij kan goed met andere honden. Faye is zo een hondje dat leeft voor haar baasje en die onvoorwaardelijke en trouwe vriendschap schenkt... Wie wil een mooie band smeden met Faye?

Voor meer informatie over Faye klik hier.

Berichtje van adoptante Isabelle: het ga goed met Pauly.

Hij is echt een grote lieverd van een hond.

Groetjes uit België

Hokazo Dierenopvangcentrum in Uden had een grote verrassing voor ons.

Brokken, brokken en nog eens brokken en heel veel dentasticks! Bedankt voor deze gulle gift en aan Heidi die zorgde voor het transport!

 

Aankomst 30 mei in Eindhoven.

Vol spanning werd er gewacht op Bona en Laya. In een afgesloten ruimte op het vliegveld konden de adoptanten hun nieuwe gezinslid even in hun armen houden. Bedankt Manuel om deze schatjes tot bij ons te brengen!

Foxy heeft grote lol met haar nieuwe vriendje 🙂

 

Onze Mulder mag morgen naar huis....

zo blij voor deze lieverd...eindelijk!!

In blijde verwachting??

 

Ice en zijn adoptie papa....twee handen op 1 buik!!

 

Nacho op de foto.

Berichtje van adoptante: "Wat was onze jongste dochter afgelopen weekend fier toen 'haar Nacho' op de foto mocht in de dierenwinkel".

Tia (Rawi)

Wil jullie zeggen dat we zeer gelukkig zijn met onze Tia (Rawi). Ze voelt zich iedere dag wat zekerder en weet ondertussen dat onze Max een grote brombeer is maar met een goed hartje! Ook met het keeshondje van ons dochter gaat het super goed. Ik denk dat ze hem aanziet als een levendig speeltje, hahahaha! Wat zijn we blij de beslissing te hebben genomen om bij jullie een hond te adopteren, fantastisch wat jullie daar allemaal doen voor die zieltjes. We zullen jullie blijven steunen en zouden ons ook graag inschrijven voor het grote weerzien van 8 september in Lommel. We komen met ons 2 en onze 2 honden. Nogmaals bedankt voor deze prachthond en tot binnenkort.

Groetjes, Fabienne, Eric, Max en Tia

Aankomst  Zaventem 6 juni

Gisteren kwamen Sood en Rin Tin Tin (allebei in opvang) en de geadopteerde honden Xino en Spikey aan op Zaventem.Heel veel geluk lieverds!

Je kan dus vanaf nu kennismaken met Sood en Rin Tin Tin in België!

Meer info over Sood vind je hier.

Over Rin Tin Tin klik hier.

Aankomst van Basje en Sembro

Basje en Sembro zijn afgelopen woensdag op Zaventem aangekomen..

Ze werden warm onthaald!

Shyla Vandenbrande maakt zelf leuke armbandjes.

De opbrengst van de verkoop gaat volledig naar onze hondjes in Spanje!

In mei bracht de verkoop 64€ op, en dit bedrag werd al overgemaakt aan de refugio. Bedankt Shyla!!

Prijs: 7,50€ per armbandje (excl verzendingskosten, ook naar Nederland).

Om te bestellen, stuur een pb of een mail naar Shyla.ace-charity@outlook.be

Grace ( ACE Graciela)  in haar nieuwe thuis.

Alles is goed gegaan! Ze is een fantastische hond.

Voor en na in samenwerking met Chantal coordinator Transport ned en onze studentjes...groot eer gedaan!! Bedankt!!

 

voor

na

Onze mooie Kyara....

 

DAGBOEK FABIENNE - De Perrera van Huelva,...

Heel vroeg gingen we van start,... Met lood in de schoenen ga je richting dodenstation,... Eens aan gekomen waren hun eerste woorden dat we zeker geen enkele foto mochten nemen,... Waarom? Ze waren verder correct en zakelijk,... Maar later begrepen we waarom foto's nemen niet mocht,...

De kooien waren klein,... Te vol en te vuil,... 150 hondjes zaten er te wachten op hun einde,... Toen we bij een Pitbull mama kwamen brak mijn hart echt,... Haar pupjes lagen om haar heen, enkelen reeds overleden,... Maar ze bleven onverschillig en kil onder onze bezorgdheid,...

Hier breekt echt je hart,... Zoveel triestige oogjes,... Zoveel lieve snoeten, ter dood veroordeeld om niets,... Het is en blijft onbegrijpelijk,...

We hebben er 47 mee gebracht,... Van klein tot groot,...


Zaterdag 8 juni 2019

Goeiemorgen !! Het ontbijt is geserveerd... We wensen iedereen een fijn weekend!!

 

Bedankt aan Maarten voor zijn bezoek aan de refugio!

Hij kwam zijn fosterhondje op afstand even bezoeken, maar viel ook voor de charmes van onze Herders... 🙂

Gisteren is Felix geadopteerd, hierbij een foto met haar adoptanten.

 

Opvanggezin neemt afscheid van Olive.

Met een brok in onze keel namen wij als opvanggezin vandaag afscheid van Olive, zij vertrok vandaag naar haar gouden mandje 4- ever!

Het gaat je goed Olive!

When a rescued dog becomes a rescue dog....

Als derde hondje adopteerden we Pommelie. Zij bleek echter zo schuw en zo bang...arme ziel, wie weet wat heeft ze allemaal meegemaakt. Na de eerste weken met heel veel geduld en liefde een eerste band gesmeed. Maar, onze honden gaan altijd mee naar de paarden, los...het was al snel duidelijk dat dat geen optie was voor Pommelie. Dat wordt een werkje van lange duur, en hoe gaan we haar dat veilig leren. De andere honden niet meer mee, dat vonden die niet Leuk! Pommelie alleen achterlaten in de tuin, dan werd zij oh zo bang. Maar toen was er Scruffy, twee jaar geleden in hetzelfde schuitje, afgedankt, voor dood achtergelaten, mist tandjes, heeft oude breuken. Maar nu de koningin des huizes. Zoals je kan zien hebben we een inventieve oplossing gevonden. Zo kan Pommelie alles leren van de wijze en geduldige Scruffy. We bouwen dit rustig op, met korte stukjes. Max een klein uurtje per keer, en zo, stukje bij beetje, leren we Pommelie samen om terug vertrouwen te krijgen. Oh ja, en het gekke hondje nummer drie is Rhodes.

Tapas (shin Lizzy).

Deze foto om jullie op de hoogte te houden van onze allerliefste Tapas (shin Lizzy). Ze heeft ook haar eigen instagram pagina: Tapas d’ace. Groetjes, Erica

Moose wil graag wat zonnestraaltjes opsturen vanuit Spanje... 😎 Prettig pinkster weekend!!

 

DAGBOEK FABIENNE - Emilie,... Een vrolijke, blije meid, al te vaak over het hoofd gezien,...

Onze Emilie is een zeer toffe meid, met veel energie,… Ze speelt, springt, rent en ravot naar hartelust op haar korte, maar sterke pootjes, wat best grappig is om te zien,… Emilie is een ideaal hondje om een hondensport discipline mee te beoefenen want zij zal heel enthousiast aan uw zijde staan en u niet teleurstellen! Een tophondje voor een actief baasje, om dan, nà de inspanning… lekker samen te genieten in de sofa.

Een vitaal hondje dat in een dodingstation werd gestopt,… Maar ons Emilietje sprankelt nu weer van levenslust en heeft gauw iemand nodig die het tij doet keren,…

Wie wil samen met haar van het leven genieten ?

Meer informatie over Emilie vind je hier.

Onze Freya en Martijn werden mama en papa vandaag....

Trots en fier houdt mijn zus het kleine mensje net geboren in haar handen....zo broos en zo intens speciaal.. Alexia is haar naam ...

welkom op deze wereld lieverd!!


Zondag 9 juni 2019

 

Bailey, Ace Bale.

Bailey is nu inmiddels ruim 1,5 jaar bij ons nadat ik hem heb meegenomen na mijn stage periode bij ACE. Alles gaat goed met hem en ik ben super blij met hem ❤️. 

Foto links van hoe hij er uitzag toen die binnen gekomen was bij ACE enen daarnaast1 hoe die eruitzag toen ik hem ontmoet heb. en een video van de wandeling van vandaag 09-06-19

That's me !!!

Zo sta ik bekend bij mij in de buurt.

Laat onze puppies niet opgroeien in een asiel maar in een warm en liefdevol thuis.

Wie geeft hen een veilige thuishaven?

Hier kan je al onze honden vinden.

Even voor stellen, Mayke van onze fosters op afstand.

U wilt graag een hondje maar heeft hier op dit moment de mogelijkheid niet voor? Of u heeft een hond geadopteerd en wilt graag nog een hond helpen? Adopteer dan een hond op afstand, wordt meter of peter, ook wel virtuele adoptie genaamd.

Neem contact op met Mayke, onze verantwoordelijke voor de virtuele adopties: Mail naar virtuele.adopties@ace-charity.org

Alvast Hartelijk dank voor jou steun !!!

Ga verder op pagina 29

Klik hier.