Vandaag aankomst van Beatris en Tinota in een nogal herfstig België😉

Maar het onthaal was warm!

Berichtje van adoptante  van Aico.

'Aico is al een mooie flinke Jongen geworden. Hij doet het supergoed en is geliefd door iedereen die hem kent, hij is zelf een grote knuffelbeer , Aico zou je letterlijk bijna doodlikken van blijschap, we zouden ons leven niet meer zonder hem kunnen inbeelden. 1 keer rollen kan hij sinds een dag of 5, liggen al een goeie 3 weken. Hij leert snel bij. Maar als hij zijn zin niet krijgt, dan horen we dit ook van hem😂 zijn bijnaam is Fronsie door zijn mooie frons op zijn hoofd 😁'.

Doc bijna twee maanden bij ons.

Bericht van adoptant: 'Doc is ondertussen bijna twee maanden bij ons, en heeft zich echt goed gesetteld. Hij gedraagt zich echt goed tijdens wandelingen en tegenover andere honden. Een droomhond. Onze kinderen zijn echt dol op hem!'

Graciela vond een nieuwe thuis!

Voor Graciela en haar dochter Gotita moesten we helaas een nieuwe thuis zoeken, door omstandigheden waar zij niets aan konden doen.

Vorige week vond ons fantastische nazorgteam voor Graciela haar gouden mandje! Nu nog een plaatsje vinden voor haar dochter Gotita...

Meer info over Gotita vind je hier.

Kobus (ACE Bob) samen met Fabe film kijken.

Een hond begrijpt je véél beter dan je moeder als je 13 bent.....❣

 


Donderdag 13 juni

 

Sfeerbeelden

 

Wist je dat,...

ACE|SHIN altijd opzoek is naar opvanggezinnen? Wil jij een hondje meer kans geven op een gouden mand, word dan opvanggezin. Voor meer informatie mag je contact opnemen met:

Voor Nederland: herplaatsing.nederland@ace-charity.org

Voor België: opvang.belgie@ace-charity.org

Kijk ook eens op: http://www.ace-charity.org/nl/helpen/opvanggezin-worden

DAGBOEK FABIENNE - Onze papflespupjes blijven groeien,...

Onze allerkleinsten,… Onze papflespupjes,… Ooit weggegooid, vergeten, niet gewenst,… Nu geliefd door iedereen, en bovenal door hun opvangmama’s,… Ze worden groot, onze (b)engeltjes!

 

Miss Pig naar huis!!

 

Pastor

Onze Pastorrrrrr gered van een dodenstation in 2009 nog steeds de grote grote vriend van de schaapjes....toch prachtig?

Op vele plaatsen voert ACE castratie projecten van zwerfdieren uit om ook het probleem bij de bron aan te pakken.

Vandaag kiezen we één project uit om te laten zien dat de zorg na castratie niet stopt. In het filmpje kunnen jullie een beetje zien hoe het na castratie van zwerfdieren verloopt. Dit is één van de zwerfkatten castratieprojecten, deze is in Almogia. ( Malaga) Inmiddels zijn dankzij jullie hulp in en rond dit kleine dorp al 40 katten uit 5 kolonies gecastreerd. Na castratie blijven wij ze opvolgen, voeren en hen gezondheid in de gaten houden. De katten herkennen hen ACE verzorger / vrijwilliger als de beste en wachten dagelijks verheugd op de auto met hun dagelijkse maaltje aan boord en genieten even een beetje liefde en aandacht. Kijk mee en geniet mee! Er zijn nog vele kolonies die we ook willen helpen maar daar hebben we jullie hulp weer voor nodig om de kosten van castratie met testen en vaccinaties te bekostigen. Voor een kater kost dat 35 euro en voor een poes 45 euro .. help jij een eigen zwerfpoes of zwerfkater aan een gelukkiger en gezonder leven? Uiteraard zijn donaties voor voer ook erg welkom!!

Als u een donatie wil doen aan dit project kunt u een bijdrage overmaken op: Solbank Banco Sabadel Calahonda

Rekening nummer: ES74 0081 0619 5800 0145 7846 t.n.v. Animal Care Espana Honden In Nood Ovv van castratieproject.


Vrijdag 14 juni

 

In memoriam Nachos

Berichtje van de kleindochter van een adoptante: 'Op 22-03-2014 heeft mijn grootmoeder Nachos geadopteerd toen hij ongeveer de leeftijd had van 7 jaar. Hij was een geweldig lieve en aanhankelijke hond. Na enorm veel super leuke jaren met gehad te hebben, is er op 2 juni beslist om hem te laten inslapen. Hij was al een tijdje ziek, waarvoor hij de nodige zorg en medicijnen kreeg, maar helaas bleken deze niet meer te voldoen voor onze Nachos. De laatste dagen at hij al niet meer, dus hebben we dan ook deze moeilijke beslising moeten nemen.

We willen jullie alsnog bedanken om hem toen aan ons toe te vertrouwen. Nachos was een voorbeeld van een hond, lief aanhankelijk en wilde altijd bij je zijn.'

Tobie

Tobie is nu een paar maandjes bij ons en alles gaat super! Vanaf dag 1 is hij al onze beste vriend en de band wordt alleen maar hechter. Na wat controles door de dierenarts bleek hij in het begin nog wel het giardia virus te hebben maar deze is ondertussen ook verholpen. Tobie is qua gewicht erg goed aangekomen en begint steeds meer op een echte Rottweiler (cross) te lijken. Hij is een grote leergierige knuffelkont en zou het liefst overal mee naar toe gaan. Hij is super met kinderen en andere honden en bij wijzen van spreken kan je zo uit zijn etensbak een hapje mee eten. Tijdens dit schrijven ligt hij lekker naast me te snurken, maar als hij een deel aan dit verhaal zou mogen toevoegen zou dat zeker in de vorm van een bedankje zijn naar jullie en dat er nog maar vele succesverhalen mogen volgen.

Groetjes Martijn & Tobie.

Top1toys heeft ons het vertrouwen geven om voor 10 van hen rescue furballs dmv adoptie een nieuw thuis te vinden.

Fur Balls zijn arme in de steek gelaten diertjes en hebben jouw hulp nodig! Doe mee met onze loterij en hopelijk redt je daarmee je eigen Furball! Opbrengst van de loterij gaat 100% naar ACE. Verzorg de Fur Ball en hij wordt beste vriendjes Dit arme diertje heeft jouw hulp nodig. Niemand hield van hem en ze hebben hem verlaten. Zijn pels zit nu helemaal door de war en hij is heel erg verdrietig. Was hem, droog hem, borstel hem en geef hem liefde zodat hij weer gelukkig wordt. Als je hem wast, droogt en borstelt vind je ook uit welk dier het is: een kat, een hond of een konijn. Zorg voor je Fur Ball en je zult zelf zien hoe mooi hij is! Geef hem je liefde en hij wordt je beste vriend. Zodra je hem opgeknapt hebt, kun je hem kammen en accessoires geven. Vul ook het adoptiecertificaat in zodat iedereen weet dat deze lieve Fur Ball van jou is! httpsr://youtu.be/JLG9eoGPVOk Koop snel je loten a 2.50 ps! Zodra er 50 loten zijn verkocht wordt er een fur ball verloot en gaan we direct door met de volgende! De volledige opbrengst (Dus de volle 2.50) komt geheel ten goede aan de benodigde operaties van onze honden. Doe je mee????

Heb je Facebook dan kan je op deze link klikkken.

Heb je geen Facebook dan kan je een mailtje sturen naar vrijwilligers.nederland@ace-charity.org en je krijgt een mailtje met daarin het rekeningnummer waarop je kan storten.

Onze dansende Little Joe wens in naam van al zijn mede lotgenoten iedereen een fijn week end!!

 

Samen met de mensen van ZAFRA die ook helpen hondje redden uit het dodenstation daar,....samen sterk he !!

God zeggen Pelayo en Rory, hebben we de krant nu helemaal uit of

 

Ook deze week mochten onze hondjes in Metro staan

Kafka, Elina (in opvang in België) en Welsie in de Nl editie.

Bosco, Lady MacBeth Niebla en Walter in de Franstalige. Grote merci aan de Metro-redactie!

Dagboek van Fabienne : Finn,... Hij zou nooit een kans maken,...

Finn is een van de 47 hondjes die we gered hebben uit het dodenstation Huelva,… Hij was een van de zovelen die nooit buiten geraakt zouden zijn,… Hij knipperde pijnlijk met zijn oogjes en keek bang vanuit zijn troosteloze, vieze, vuile kooi, waar zijn eigen uitwerpselen hem omringden,… Bang van de harde stemmen en de dood die in de lucht merkbaar was,… Wie is hij, waar komt hij vandaan? We weten het echt niet,… Maar dat hij een bijzonder integer, dankbaar en goed hartje is, dat staat vast,… Hij heeft een operatie nodig aan beide oogjes, en nadien een baasje dat tijd en geduld heeft om bij hem het geluk en de zelfzekerheid boven te halen,… Want hij is nog geen wereld gewend waar mensen hem met liefde en respect behandelen,… Als je hem streelt zie je hem denken, zit dat wel goed? Je ziet ook dat hij er wel van geniet, maar met hoge voorzichtigheid,… Wie kan Finn's beste vriend worden ?

Meer informatie over Finn vind je hier.

Juana

Hoi even een update. Gaat heel heel goed met Zazu en Juana... 2 vriendinnen voor het leven. Ze kunnen lekker stoeien met elkaar zonder elkaar te verwonden... Kunnen eten en drinken uit 1 bak.. Zijn heel erg op elkaar ingesteld. Heb 2 spaans kleurige keramische halsbanden laten maken... Voor de teken te bestrijden zoals je ziet op de foto... 100 procent natuurlijk... Want houd niet van gif in een dier.. Verders alleen maar lof... Ze zijn gezond.. Elke dag is een nieuwe Zazu en Juana show... Heel vrolijk en energiek... En ben er heel blij mee... Grt thijs


Zaterdag 15 juni 2019

 

Rolf

Nadat we in april 2018 onze Boomer moesten in laten slapen getwijfeld of we weer een hond zouden willen. Na een half jaar begon het toch weer te kriebelen. Op websites van Nederlandse asiels gekeken maar kwamen ook bij website van ace terecht. Toch lastig kiezen als je de hond niet in levende lijve ziet. Maar we vielen voor het aandoenlijke koppie van Rolf. Na een goedkeurend huisbezoek mochten we gaan wachten op de datum dat Rolf in Nederland zou landen. Op onze vraag werd er zelfs al van te voren een filmpje met bewegende beelden van Rolf opgestuurd. Super leuk. Op Schiphol werden we door vrijwilliger opgevangen en begon het wachten op het uitchecken van de honden... echt spannend. Alle 4 de honden waren onder de indruk van alles maar maakte geen angstige indruk. Toen Rolf uit de bench kwam wisten we gelijk alle drie dat het goed zat, het voelde gelijk goed. Wat een lief beest, super aanhankelijk en leergierig. Twee maal een mail gehad met vragen hoe het ging met Rolf en of er nog onduidelijkheden waren. Binnenkort de ace ontmoetingsdag in Nederland waar we zeker aanwezig zullen zijn om de mensen achter de organisatie te ontmoeten en te bedanken. Wij zijn zo blij met onze Spaanse knapperd en zouden ons leven niet meer zonder hem voor kunnen stellen.

Vr gr Gerja

Studente Nina met een van haar lievelingen in onze refugio...

 

Onze Ander woont nu gelukkig in Tervuren...

 

Weer enkele gelukkige die naar huis konden...

Bedankt aan Etienne en zijn vrouwtje en ook aan Inez die hondjes vloog en mijn lieveling Kolonel ET zelf adopteerde! Hij was maanden bij ons in opvang en gaat nu naar Ines en Rein die geweldige baasjes zijn! Toch valt me elk afscheid van opvanghondjes zwaarder en zwaarder....t was dan ook zo een schatje😉

Sofia Bamba Budy en Kolonel Et !! gingen naar Nederland

Nac en Xinta vlogen naar België.

Het ga jullie goed!!!

Als ik te warm heb zoeken we verkoeling he🙃

 

Even zomaar een bericht over Charly.

Bijna 6 jr geleden ons leven, letterlijk binnengewandeld. Nu ruim 15 jr oud en still going strong! Een schat van een hond. Door ACE-Charity opgevangen en nu een mooie oude dag in België.

Hazel voorheen Suiske is nu bijna 2 jaar bij ons en ze is echt een geweldige hond! ❤

Ze kwam bij ons als pup. Heel lief maar ook heel bang. Ze is opgegroeid tot een geweldige, lieve, stabiele hond en ze is dol op wandelen in het bos 😃❤ Groetjes Brigitte

Ga verder op pagina 31

Klik hier.