Fabienne’s hond van de week: LOKI,...

Loki houdt van wandelen en doet dat ook heel goed, hij stapt flink mee. Meerijden met de wagen is geen enkel probleem, hij zit gewoon mooi naar buiten te kijken. Loki is een zeer sociale, lieve hond die ook wel eens op schoot wilt zitten om te genieten 😉 Een zeer leergierig en slim ventje die geen enkele knuffel links laat liggen. Mag hij gauw de grote reis maken om naar huis te gaan...?

Voor meer informatie over Loki klik hier.


Donderdag 25 juli 2019

De castratie van Paulo verliep moeilijker dan gedacht.. 

1 van de testikels was niet ingedaald. Het werd een complexe operatie, want de testikel zat op een heel moeilijke plaats om te verwijderen. Gelukkig is alles goed gekomen en is hij ondertussen bijna volledig hersteld van de operatie.

Meer informatie over Paulo vind je hier.

(Paulo is inmiddels gereserveerd)

Onze Chucky herstellende van een geopereerde hernia...

alles gaat goed.. zijn herstelling verloopt gelukkig positief...

Meer informatie over Chucky vind je hier.

Chucky is inmiddels gereserveerd.

Onze zieke moppie Frank...

moedig ventje...zijn behandeling met glucantine gaat goed...stilaan krijgt hij er weer zin in...hij was er enorm slecht aan toe toen hij werd gedumpt in een dodenstation...

Meer informatie over Frank vind je hier.

Frank is inmiddels gereserveerd!

Dit waren weer 3 voorbeelden waarom we dringend geld nodig hebben!

Help ons helpen, en doneer via:

Solbank Banco Sabadel Calahonda

ES74 0081 0619 5800 0145 7846

t.n.v. Animal Care Espana Honden In Nood.

Onze hondjes zouden jullie zo dankbaar zijn..

Hoe gaat het met de 7 dwergen?

Berichtje van een adoptant: "hallo, wij hebben bij jullie in april vorig jaar Prof geadopteerd.Wij zouden graag weten hoe het ondertussen met zijn broertjes en zusjes genaamd de 7 dwergen gesteld is (dus Calme, Douce, Comique, Atchoum, Raleur en Dormeur). Onze Prof is ondertussen al uitgegroeid tot een echte deugniet. Hij houdt van putten graven, achter konijnen zitten, lopen en zwemmen maar vooral met zijn vriendjes spelen.. alle hondjes zijn dan ook zijn vriendjes. Hij een fantastische lieve hond..en ook echt kapoen."

Naomi, Noortje en mama hartelijk dank voor jullie support deze week!!

Er kwamen 7 pallets aan!!

Waar we heel blij mee waren!! Toppers zijn jullie!!

Faye vertrok deze ochtend met haar nieuwe baasjes, Anna en Kristof !! Op naar een nieuw leven ❣

Oona mee op vakantie🐾

Ace Popov; inmiddels 13 jaar oud, waarvan 10 bij ons ❤

ACE Coque nu Julius.

Op de warmste dag van het jaar, gedraagt Julius zich als een echte Spanjool: siësta houden op 't warmst van de dag😊☀

Ace Pope Ace Nina en Ace Cooper weer heerlijk meegeweest naar Oostenrijk.

Heerlijk gewandeld en in beekjes en meertjes gezwommen.

We genieten ontzettend van ons drietal.

SHIN wandeling 4 augustus in Tervuren!!

Inschrijving kan per mail:shinwandeling.tervuren@gmail.com

MELD JE SNEL AAN VOOR “HET GROTE WEERZIEN”

“Het Grote Weerzien" wordt georganiseerd voor adoptanten met hun honden, het team uit Spanje, vrijwilligers en verder alle belangstellenden die het leuk vinden een gezellige dag te hebben met hun hond. Het team uit Spanje zou het heel leuk vinden als jullie allemaal komen met jullie geadopteerde lieverds zodat zij kunnen zien hoe goed het nu met ze gaat. Op deze dag zullen er ook een aantal standjes zijn, er is een grote loterij met als hoofdprijs een fiets (!), MHSV organiseert een agillity training en nog veel meer. Kortom een super gezellige dag voor u en uw hond!! Kaarten voor deze gezellige dag zijn te koop bij pr.nederland@ace-charity.org en kosten €8,- voor volwassenen en €5,50 voor kinderen t/m 12 jaar. We hopen dat jullie allemaal gezellig komen. Hou de evenementenpagina in de gaten voor alle extra informatie die in de loop van de tijd zal volgen 😉

Hopelijk zien we jullie allemaal op zaterdag 7 september in Eck en Wiel!

8 september is het zover de SHINDAG!! Vergeet het niet!!

Wij kijken ernaar uit om jullie terug te zien!

Waar? Den Horst, Gelderhorsten 146, 3920 Lommel, van 11 tot 17u.

Graag vooraf inschrijven via dit mailadres: Vergeet de SHIN-dag niet in je agenda te zetten! 8 september is het zover!! Wij kijken ernaar uit om jullie terug te zien! Waar? Den Horst, Gelderhorsten 146, 3920 Lommel, van 11 tot 17u.

Graag vooraf inschrijven via dit mailadres: evenementen.belgie@ace-charity.org

Deze 4 moedige stappers lopen op 9 augustus de Dodentocht voor onze hondjes.

Wil jij hen en ons ondersteunen? Sponsor hen dan via BE21 7370 4881 6103! Elke euro telt!

Waag je kans bij onze Fur Balls loterij!!

Top1toys heeft ons het vertrouwen geven om voor 10 van hen rescue furballs dmv adoptie een nieuw thuis te vinden. Fur Balls zijn arme in de steek gelaten diertjes en hebben jouw hulp nodig! Doe mee met onze loterij en hopelijk redt je daarmee je eigen Furball!

Opbrengst van de loterij gaat 100% naar ACE.

Verzorg de Fur Ball en hij wordt beste vriendjes Dit arme diertje heeft jouw hulp nodig. Niemand hield van hem en ze hebben hem verlaten. Zijn pels zit nu helemaal door de war en hij is heel erg verdrietig. Was hem, droog hem, borstel hem en geef hem liefde zodat hij weer gelukkig wordt. Als je hem wast, droogt en borstelt vind je ook uit welk dier het is: een kat, een hond of een konijn. Zorg voor je Fur Ball en je zult zelf zien hoe mooi hij is! Geef hem je liefde en hij wordt je beste vriend. Zodra je hem opgeknapt hebt, kun je hem kammen en accessoires geven. Vul ook het adoptiecertificaat in zodat iedereen weet dat deze lieve Fur Ball van jou is!

Koop snel je loten a € 2.50 ps! Zodra er 50 loten zijn verkocht wordt er een fur ball verloot en gaan we direct door met de volgende!

De volledige opbrengst (Dus de volle € 2.50) komt geheel ten goede aan de benodigde operaties van onze honden. Doe je mee????

Hier vind je de gegevens op facebook: https://www.facebook.com/groups/203055253820759/

UPDATE WE HEBBEN AL 81 DEELNEMERS! WIE DOET NOG MEE?

Onze facebookpagina's en het blog hebben meer dan 15.000 volgers. Zou het niet fantastisch zijn als iedereen maandelijks € 1,00 doneerde? Denk eens aan het aantal hondjes (en katten) dat we zouden kunnen redden, verzorgen en plaatsen! Zoveel extra leventjes gered....Ondoenbaar? Onrealistisch? Laat ons het proberen. Via een simpele muisklik hieronder kan jij onze lieverds steunen. € 1,00 per maand...Wie doet mee?

Hoe inschrijven?

1.klik op de link: https://www.teaming.net/shin-ace

2. Klik op “Join this group”

3. Vul je gegevens in (naam en IBAN nummer)

4. Je bent nu donateur!

5. Help ons door de actie te delen

DAGBOEK van FABIENNE - Madeliefje, slachtoffer van de broodfok,...

Ze zijn zo geliefd, de platsnuiten, hoe platter de snuit hoe liever, hoe meer in mekaar gedrukt en hoe kleiner, hoe liever,… Maar mensen beseffen niet hoe deze arme beestjes hierdoor door het leven moeten,… Het zijn lopende rekeningen en zeker zorgenkinderen, daar weten wij alles van, want zovelen komen vanuit de broodfok terecht in de rescue, en van daaruit bij een adoptant die weet waar ze aan beginnen of bij iemand die hen gewoon plezant vindt om te zien,… Wel dat laatste mag je dus echt niet doen, ze hebben zoveel extra verzorging nodig, aandacht en veterinaire hulp,…

De borstjes van ons Madeliefje hangen bijna op de grond, haar huid is slecht en verwaarloosd, haar tandjes een kerkhof, haar lijfje opgebruikt,… Maar ondanks dit alles is ze de vriendelijkheid zelve,… Ze kan niet genoeg krijgen van alle knuffels, van de zachte handen die haar sinds kort lief hebben, ze kan niet geloven dat mensen haar geweldig vinden,… Ze heeft het leven lief en ons ook, een grote, pure brok liefde is het,…

Wie Madeliefje gelukkig wil maken moet er gewoon voor gaan, maar weten dat zij jouw hulp nodig heeft en haar niet alleen moet bijstaan, maar dat zij regelmatig geld zal kosten om helemaal gelukkig te zijn,… Ze komt van heel ver en wij zoeken een baasje die de zorgen van dit speciale lieve vrouwtje overneemt, eens wij haar toevertrouwen,... Haar borstjes zullen langzaam weer normaal worden, hoeveel puppies en keizersnedes ze getrotseerd heeft, weten we niet, maar het waren er heel veel,…

Haar eigenaar bracht haar naar het dodenstation toen ik er was voor het sterilisatie project,… Ze gooide letterlijk en figuurlijk Madeliefje in mijn auto,… Ik moest even slikken, want ze moest nog op onze naam gezet worden,… Maar vandaag is zij “onze" Madelief en we staan met ons allen achter haar geluk,… Laat ons de beste mensen zoeken voor deze ooit ongehoorde stem,...

Meer informatie over Madeliefje vind je hier.


Vrijdag 26 juli 2019

In memoriam Tiga ( voorheen Sophie).

Langs deze weg wil ik u mededelen dat onze hond Tiga ( voorheen Sophie) afgelopen dinsdag is overleden. ze is 13 jaar geworden.

We hebben Tiga in december 2006 geadopteerd bij jullie Tiga heeft een mooi leven gehad en veel gezien. Na eerst een paar jaar in Belgie te hebben gewoond, is ze mee verhuist naar Nederland en is ze de laatste jaren met ons mee op vakantie geweest naar Zuid Frankrijk.

Ze is altijd een hele lieve zachtaardige hond geweest en er zat geen kwaad in. In maart heeft ze een Giardia besmetting gehad en vanaf daar is het bergafwaarts gegaan, tot we haar afgelopen dinsdag hebben moeten afgeven. We hebben er veel verdriet van, maar zijn dankbaar voor alle vreugde, liefs en gezelligheid die ze ons die jaren gegeven heeft. 

Met vriendelijke groet,

Evi van Alphen-Swinnen

Faye onderweg naar België...

zo blij en gelukkig dat ze in een zachte mand kan liggen...

Ze geniet met volle teugen van haar nieuwe leven!

IN MEMORIAM,...OBELIX

Helaas hebben wij Obelix moeten laten inslapen. Hij Is bijna 4 jaar bij onze dochter en ook bij ons geweest. Obelix was een prachtige grote en lieve hond.

Samen met zijn grote maatje Inoe heeft hij hier 4 mooie jaren gehad.

We zullen hem missen.

Chocolatje (nu Tinto) op vakantie in Zeeland!.

Triana heeft haar 4ever home gevonden 😀

Update Jazz (ACE Lucky Luck)

Hallo allemaal, Het is ondertussen 5 jaar geleden dat ik, Jazz (ACE Lucky Luck) geland ben op Zaventem. En wil jullie even laten weten hoe het nu met mij gaat.

Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin! In het begin woonde ik samen met mijn baasje en haar familie. Ondertussen maak ik deel uit van hecht gezinnetje en heb ik er een broertje bij gekregen. Samen met mijn broertje en de 2 baasje doe ik aan Agility en probeer ik mijn beste pootje voor te zetten op trainingen en wedstrijden. Dat wordt namelijk altijd beloond met iets heel lekkers. Het liefst van al lig ik in de zetel tussen de 2 baasje in. Lekker genieten van alle aandacht en knuffels. Maar tegen een wandeling met achteraf een terrasje zeg ik ook geen nee! Wanneer de baasje op uitstap gaan sta ik op de eerste rij. Ik zit namelijk heel graag in de auto. Je kan dan zoveel zien. Ik ben iedereen van ACE nog altijd dankbaar dat ik deze kans gekregen heb.

Dikke poot Jazz

Lieve ACE, dank jullie wel voor jullie harde werk en inzet. Ook een grote dank je wel aan alle opvanggezinnen! Dankzij jullie mogen wij genieten van een geweldige hond

Mady, Simba en Maya op weg naar huis!!🌝😉👍

Mady is in opvang in België en aldaar te bezoeken. Meer informatie over Mady vind je hier.

 

Daniela en Tyrion op weg naar hun geluk!!

Weer 3 voorbeelden waarom we dringend geld nodig hebben!

Help ons helpen, en doneer via:

Solbank Banco Sabadel Calahonda

ES74 0081 0619 5800 0145 7846

t.n.v. Animal Care Espana Honden In Nood.

Onze hondjes zouden jullie zo dankbaar zijn..

Het verhaal van Alba.

Bij Alba werden melkkliertumoren gevonden. Deze waren op korte tijd heel snel gegroeid, waardoor we schrik hadden dat er uitzaaiingen naar de thorax zouden zijn. Voordat ze geopereerd kon worden, moesten er eerst x-rays gemaakt worden om uitzaaiingen uit te sluiten. Gelukkig zagen de foto's er goed uit en kon ze de volgende dag al geopereerd worden. Ze herstelt momenteel bij Diane. We wachten nog op resultaten van het labo om te weten of de tumoren goed of kwaadaardig zijn..

Het verhaal van Taxi.

Met Taxi gaat het uitstekend, 1 van haar poten kan ze niet gebruiken, maar daar trekt ze zich niks van aan! Ze huppelt met veel plezier rond op 3 pootjes rond de kliniek en geniet van de aandacht die ze krijgt. En super goed nieuws, deze dame is gereserveerd en kan binnenkort gaan genieten van een nieuwe start.

 

En zo gaat het maar door......

de zoveelste miljoenste familie ergens in een veld...en wie kan helpen?

Dan hebben we Pepe nog en de katten castraties, de dagelijkse beslommeringen.....het is een drukke refugio...met veel emoties en spanningen...trotseren...dat doen we maar we hebben het zwaar op het ogenblik....de dierenartskosten zijn niet meer te volgen en het runnen van een asiel kost zoveel geld...wie vult eens een lotto voor ons in?

Wie weet.. never give up he😉

Fijne dag...

Steun onze hondjes op een aangename manier en koop onze SHIN (witte of rode) wijn en nu ook rosé.

Prijs: € 9,5 per fles, € 54 per 6 flessen. Om te bestellen, stuur een pb (Facebook) naar naar Myriam Merckx of een mail naar myriammerckx@msn.com.

Afhalen kan in Tervuren, Zaventem, Overijse, Leuven, Mechelen, Knokke-Heist, Berchem en Wilrijk.

Meer uitleg over de wijn: Orelie Ardeche (Wit) Druivensoort: Sauvignon Blanc-Chardonnay Enerzijds bloemen (acacia) en vegetale aroma's in de neus, vermengd met citrusvruchten zoals pompelmoes en citroen. Een mooi evenwicht tussen fruit, frisheid en souplesse. Rond in de mond, licht parelend, mooie frisheid. Een heldere, groengele kleur met een geur van witte bloemen en citrus. Evenwichtig mondgevoel, licht en soepel. Orelie Ardeche (Rood) Deze unieke wijn van Vignerons Ardechois is gemaakt van druiven Merlot en Gamay. Deze twee druifsoorten geven deze wijn een zacht en rijp karakter, maar met voldoende body! Orelie Ardeche heeft in geur indrukken van rood fruit, grenadine en iets van kokos. De smaak is rijp en rond met veel fruit zoals bramen , besjes, kersen, frambozen en wilde aardbeien.

Het enige probleem van honden is dat zij afhankelijk zijn van de mens,...

De waarheid,...

Cavalier en zijn beste vriendje zoeken de koelte op de tegels☺️

Ga verder op pagina 43.

Klik hier.