DAGBOEK van FABIENNE - Fleur, slachtoffer van een aanrijding,...

Fleur is een klein pupje, ooit ergens geliefd in een thuis, maar ze werd ergens aangereden en voor dood achtergelaten,… Ze sleepte zich op haar voorpootjes verder, tot iemand haar opnam en nadien in het dodenstation heeft afgezet,… Niemand nam haar ter harte,… Ze moest hier de dagen uitzitten tot ze afgemaakt zou worden, pure realiteit helaas,…

Fleur kon gelukkig op tijd naar ons komen,… Ze is bij de specialist Carlos Macias geweest, waar we te horen kregen dat ze eerst een maand rust moet houden en daarna mogelijk geopereerd moet worden,… Hier hebben we echter hulp bij nodig, want het wordt een behoorlijk zware operatie omdat ze ernstige fracturen heeft,…

Ondanks deze zware klap in haar jonge leven is Fleur een echt schatje, moedig en lief, overvriendelijk en bijzonder dankbaar,…

Wie helpt Fleur? Haar operatie zou 1200 euro kosten,…

Meer informatie over Fleur vind je hier.


Dinsdag 30 juli 2019

Fabienne’s hond van de week DIMO,...

Dimo zou ook zo graag naar huis vertrekken,...een thuis waar hij weer vertrouwen krijgt en waar hij onvoorwaardelijke liefde krijgt. Geef jij Dimo deze veilige haven?

Voor meer informatie over deze lieverd klik hier.

Noa

Enkele fotokes van Noa , er zit 1 foto bij dat ze nog in Spanje zat ( de 1ste) . Verder van de aankomst op Schiphol , in de auto en thuis.

Ze is in een woord geweldig , ik heb er geen ander woord voor. Ze is al vriendjes met onze York Rocky , de 2 yorkshires Beertje en Lady die op het moment bij ons logeren. Rustig naar de katten , Spotj en Tom hebben al kennis gemaakt Jerry en Binky kijken de spreekwoordelijke kat nog even uit de boom. Ze is rustig aan de riem , haalt niet uit naar andere honden of mensen , ze is zelf al mee geweest naar het tuincentrum waar ze door kinderen en sommige ouderen lekker aangehaald werd.

Er is volgens mij een hele nieuwe wereld voor haar open gegaan , nieuwsgierig en leergierig is ze.

Tevens heeft ze op Schiphol het hart van Stephan (zoon) gewonnen. We zullen nwe foto's sturen en af en toe eens een update.

Ons huis is haar 4-ever home hier gaat ze oud worden.

Gr.Joke en Martin.

ACE in de Libelle online,...

Klik hier om het stuk te lezen.

Super goed gedaan Saskia!!! ...trots op jou😉

Het houdt maar niet op met de dumpingen van de puppy’s,...

we vangen ze natuurlijk allemaal op en proberen hen een zo goed mogelijke start te geven. Maar wat zij het meest nodig hebben is een warm thuis waar zij veilig op kunnen groeien.

Don’t shop...adopt a rescue puppy!!!

Tessa (links), gelukkig in haar gouden mandje...

Vela en Binkie, 8 pootjes op één buik...

Onze Lenta is opvang mama voor poesjes!! Top podenco👍

Update Giulia.

Het gaat geweldig met Giulia. Ze is super lief, ook ondeugend (wil heel graag aan alles knagen, maar zodra ze foei hoort, laat ze los en gaat snel liggen, hihi. Buiten vindt ze alles interessant en gaat ze achter elk geurtje aan, het is één grote ontdekkingsreis. Andere honden die ze tegenkomt, daar wordt ze heeeel blij van. Aan de riem lopen kende ze niet echt, maar dat gaat elke keer wat beter.

Ik ben zo ontzettend blij met haar!!!

Ze is gek op spelen, haar mandje is ze heel blij mee, daar ligt ze veel in te slapen of verzamelt ze al haar speelgoed weer in. Ze gaat ook al netjes zitten om een koekje te krijgen hihi. Al met al, ze is een heel slim en lief hondje!!! Nu ligt ze uitgeteld te slapen na een wandelingetje met een andere hond in t bos (ze was aan t spoorzoeken, leek t;)). Ik zal wat fotootjes en filmpjes van haar bijvoegen.

Groetjes en een poot van Giulia, Monique

Cybele en Simba gaan naar huis!!

Bedankt aan Jetske en familie!!

En ik mag niet op het strand??

Daniela kwam 4 dagen geleden aan in België.

Ze voelt zich meer en meer op haar gemak....

François voelt zich thuis!

François is een grote schat, hij komt steeds knuffels vragen, hij is een waar plakijzer! 😉 Hij is enorm sociaal, met mensen, met dieren, zelfs met onze kippen die loslopen in de tuin! Hij is heel slim en leert snel...

Hij is het nieuwe lid van onze familie en dat had hij al snel begrepen! 😄

DAGBOEK van FABIENNE - Bouleke leefde aan de rand van het zigeunerkamp,...

Bouleke werd opgemerkt in een zigeunerkamp,... Daar ging hij van hand tot hand, tot hij uiteindelijk helemaal verzwakt werd weg gegooid omdat hij vol teken en ongedierte zat. Het hondje werd door de hitte alsmaar zwakker, tot er iemand Isabelleke belde en zij hem meteen halen ging en verzorgde.

Het kleine, amper 5 kg wegende, zilveren sterretje herstelt nu langzaam maar zeker van de hel waar hij door ging. Hij is super aanhankelijk en dankbaar, volgzaam en wil altijd bij je zijn,… Hij kan niet genoeg krijgen van zijn baasje eens hij zijn hart geeft. Hij heeft een baasje nodig dat hem tijd en aandacht kan geven, met wie hij altijd mee mag gaan en waar hij dag en nacht bij mag horen voor de rest van zijn al zo korte leventje,...

Meer informatie over Bouleke vind je hier.

Draag jij ook een steentje bij?

Na jaren van intensief gebruik, is een deel van onze hondenverblijven aan vernieuwing toe. Wil jij mee bouwen en tegelijkertijd jouw viervoeter vereeuwigen? Stort dan €20,- op BE42 7805 9221 8254 met vermelding van de naam van je huisdier. Wij plaatsen die dan op het steentje. Er werden al 224 steentjes aangekocht door jullie. Halen we de 500 voor het einde van het jaar? Laat ons er allemaal samen voor gaan!

Wie doet mee??

Onze facebookpagina's en het blog hebben meer dan 15.000 volgers. Zou het niet fantastisch zijn als iedereen maandelijks € 1,00 doneerde? Denk eens aan het aantal hondjes (en katten) dat we zouden kunnen redden, verzorgen en plaatsen! Zoveel extra leventjes gered....Ondoenbaar? Onrealistisch? Laat ons het proberen.

Er zijn al 84 deelnemers maar er kan nog veel meer bij!!

Via een simpele muisklik hieronder kan jij onze lieverds steunen. € 1,00 per maand...Wie doet mee? https://www.teaming.net/shin-ace

CORA IS SAFE !!!

Cora vermist, wie wil helpen? Het maakt echt een verschil!

Cora #vermist sinds 29-07-2019 te Aalst

#OostVlaanderen BE

***ANGSTIG - NIET ACHTER JAGEN - DADELIJK BELLEN BIJ ZICHT

*** NAAM EIGENAAR: Kevin TEL EIGENAAR: 0471 44 13 91 GEMEENTE: Aalst STRAAT: Binnenstraat

KLEUR: Bruin

GESLACHT: TEEF LEEFTIJD: 3 jaar

GROOTTE: kleine middelmaat (30-45 cm +-) GECHIPT: Ja

RAS: Podenko ANGSTIG: Ja

OMSCHRIJVING: Ze is buiten gelopen naar een klein hondje, toen is ze in paniek geraakt en weg gelopen.

EXTRA KENMERKEN: ze heeft een spitsneus en een witte buik.

S.v.p. geen commentaar, ik weet uit ervaring hoe snel iets fout kan gaan!!!!

Cybele #vermist sinds #perdue depuis

30-07-2019 te Zaventem #VlaamsBrabant #Brabantflamand

***ANGSTIG - BELLEN BIJ ZICHT***

NAAM EIGENAAR: Frank - Amber

TEL EIGENAAR: 0494/724 648 - 0492/574938

GEMEENTE: Zaventem luchthaven - Brussels Airport STRAAT: parking 3 Leopoldlaan

KLEUR: Donkerbruin/grijs gevlekt met uitgesproken witte borststreek en snuit

GESLACHT: TEEF LEEFTIJD: jonge hond

GROOTTE: groot ( + 55 cm) GECHIPT: Ja RAS: Galgo ANGSTIG: Ja

OMSCHRIJVING: Hond werd opgehaald door adoptanten op de luchthaven. Bij het in de wagen zetten heeft de hond zich losgerukt en is gaan lopen. Hond heeft nog steeds haar leiband aan - model flexi zelf oprollend Werd gespot op de E19 richting mechelen

EXTRA KENMERKEN: Hond heeft operatie litteken in de hals / kin

Er is geen video geplaaatst


Woensdag 31 juli 2019

Aankomst Schiphol 29 juli.

Het gezin met de stagiaires hebben Anahiti, Benteke en Carlton begeleid. Benteke en Carlton hebben een gouden mandje, maar Anahiti is in opvang in Nederland. Zij is nog ter adoptie.

Voor meer informatie over Anahiti klik hier.

Onze Gaupo voelt zich beter!

Meer informatie over Guapo vind je hier.

De zussen Mariela en Cristi weer samen,...

Op 17 juni mocht Mariela vertrekken naar haar thuis. Cristi, haar zus moest toen achterblijven, maar de adoptanten van Mariela hadden al aangegeven om Cristi ook te willen adopteren, ze wilden de zussen heel graag weer herenigen met elkaar.

Afgelopen zondag was het dan zover, Cristi mocht ook vertrekken. Naar haar forever home en haar zus. Het weerzien was echt heel mooi, ze herkenden elkaar gelijk en waren heel blij elkaar weer te zien. Zo mooi om te zien hoe blij zij zijn om weer samen te zijn!

Een maand uit het leven van Puck. 😊

Ze is nu 3,5 jaar bij ons.

Groetjes Naomi

Toby (ACE Cerezo 15845) zoekt een nieuw mandje.

Sinds 1,5 week verblijft Toby in opvang, nadat de adoptanten afstand van hem deden, omdat zij zich verkeken hadden op het hebben van een pup.

Toby is nu ruim 7 maanden oud, en een heerlijk enthousiast en vrolijk mannetje. Hij is sociaal met de andere honden in het opvanggezin en hij reageert ook prima op de katten. Hij loopt al netjes mee aan de riem en schrikt buiten nergens van en is vriendelijk naar vreemde honden. Hij is mensgericht en luistert goed naar zijn naam. Kinderen vindt hij ook heel gezellig. Toby is lekker speels en als hij zich kan uitleven buiten, is hij binnen rustig.

Op de filmpjes zie je hem spelen met ACE-hondje Nica. Hij kan zich ook prima alleen vermaken met een balletje of oud knuffelbeestje. 's Nachts hoor je hem niet. Wie op zoek is naar een leuke jonge hond is welkom om Toby te bezoeken. Zijn vachtje is ruwharig en hij is een kleine middelmaat.

Meer informatie over Cerezo vind je hier.

Simba is heel gelukkig in zijn nieuwe thuis❣

Pongo, voorheen Omar, is een grote schat!

Hij is aanhankelijk, super vriendelijk, heel sociaal en overal waar we met hem komen is hij graag gezien! Hij is ook beste vriendjes met onze kat. Niets dan gelukkig nieuws over deze lieverd!

Bedankt voor het goede werk dat jullie verrichten!

Suri (ACE Jessica)

Het is intussen 12 jaartjes geleden dat we Suri hebben. je noemde haar destijds Jessica en was één van je troetelkinderen. Het is een ongelofelijke zegen dat we haar destijds mochten adopteren. De onvoorwaardelijke liefde die we nu nog steeds, op haar oude dag, van haar krijgen is zowat het grootste geschenk dat ik ooit mocht ervaren. Ze sukkelt nu links en rechts wel met haar gezondheid. Ze wil nog graag spelen en lange wandelingen doen, maar zo lang kan ze dat helaas niet meer volhouden. Genieten kan ze nog wel als de beste. Vooral van de aandacht, het flodderen en de koekjes.

Bedankt om haar destijds gered te hebben, en aan ons toevertrouwd te hebben!

Fabienne’s hond van de week DIMO,...

Dimo zou ook zo graag naar huis vertrekken,...een thuis waar hij weer vertrouwen krijgt en waar hij onvoorwaardelijke liefde krijgt. Geef jij Dimo deze veilige haven?

Voor meer informatie over deze lieverd klik hier.

GA VERDER OP PAGINA 45

Klik hier.