Meunier.

Noortje een ex studente vraagt om haar en onze lieveling Meunier extra te delen...hij valt niet op in het asiel maar is een droom van een hond....laat ons zijn hemel vinden....delen en delen .....

Meer informatie over Meunier vind je hier.

Benja en Dino...geen woorden nodig....

Je verandert de wereld niet door het redden van een hond maar..........

Ook Nikita heeft haar gouden mandje gevonden !!

Chica ( Vega)

Inmiddels is Chica bijna 1 jaar bij ons. En wat zijn we blij met haar. Ze is enorm lief. Gaat graag mee naar het bos en op vakantie. Lekker lui thuis is ook heerlijk.Als ze maar bij ons is!

Het grootste probleem was het alleen thuis zijn en sinds kort is dat ook overwonnen. Angst voor vuurwerk en onweer is er nog wel, maar dat wordt steeds minder.

We willen haar voor geen goud meer missen onze lieve Spaanse Senorita❤️

Hartelijke groeten, Hans en Truus Wolf En 🐾🐾 Chica.

Tia (Shin Rawi)

Op het hondenfestival van 14/7 hebben we foto's laten maken van onze mooie Tia.

Ze is een geweldige hond en poseert gelijk een echt model! In bijlage een super mooie foto!

Groetjes, Fabienne, Eric en Tia

p.s. De wijn is ook super lekker, wou ik nog even meegeven.😀

DAGBOEK van FABIENNE - Onze Capitan houdt stand op zijn drie pootjes,...

Het is soms niet te geloven,… Capitan werd een jaar geleden gered door Isabelleke, die hem in haar huis opnam nadat hij werd gedumpt,… Hij was er helemaal onderste boven van, begreep niet wat hem overkwam,… Nadat zijn pootje niet meer gered kon worden, leerde hij leven op drie pootjes,… En dat doet hij eigenlijk heel goed tussen een 40-tal andere loslopende honden!

Capitan is een flinke hond, maar een heel klein hartje, hij is enorm aanhankelijk en meegaand, zo dankbaar gered te zijn, hij is graag bij mensen maar ook met de andere honden waar hij mee moet samenleven. Het liefst zit hij rechtop als een kangoeroe en gaat hele gesprekken met je voeren, zijn hoofdje en pootjes altijd tegen je aan!

Wie geeft deze lieverd een warme mand, hij verdient het om eindelijk gelukkig te worden,… Ook op drie pootjes,...

Meer informatie over Capitan vind je hier.

Rico (ace Arne).

Beste hondenvrienden,

Na de dood van Tommy (ace Sandro) die helaas te jong is bezweken aan Leishmania, hebben we even gewacht maar duidelijk was wel dat onze Podenco Nouska (ace Roca) weer een nieuw vriendje zou krijgen.

Tijdens de zoektocht moest ik deze keer beloven (mijn gezin vroeg dit met klem) om een gezond hondje, zonder gebreken te adopteren. Dus geen Leishmania of een gehandicapte poot (Nouska is naar Nederland gekomen met een slechte poot die later in Nederland afgezet moest worden na een drama van ontstekingen en ziekte).Helaas was onze eerste keus al een hondje met Leishmania, maar Pia (adoptie Nederland) kwam met de optie om een pup te adopteren. Hier moest ik even goed over nadenken, we hadden altijd volwassen honden geadopteerd. Dit middels Ace of middels de stichting herplaatsen huisdieren in Nederland. Maar mijn gezin was gelijk enthousiast, en was de keuze snel gemaakt. We zouden Rico (ace Arne) adopteren.

In januari 2019 kwam hij naar Nederland. Wat een dotje zat daar in de bench.....ik was gelijk verliefd. Een klein, onbezorgd, jong bolletje wol kwam vrolijk de Bench uitlopen. Hij liep vrolijk met mij mee naar de auto en de rit naar huis was rustig. Wat was ie moe van de reis. Eenmaal thuis stond iedereen al te wachten, inclusief Nouska uiteraard. Het ging gelijk goed tussen die twee, al was de uitbundigheid van een pup Nouska wel even iets te veel af en toe. Grappig is dat ze een manier hebben gevonden om te spelen, dit vanwege de 3 poten van Nouska. Omdat Nouska haar rechter voorpoot is afgezet, is ze wat minder stabiel. Ze spelen dan ook liggend, mooi hoe dat automatisch gaat. Rico is nu bijna 10 maanden oud, we zijn nog steeds in training uiteraard. Rico is een schat, hij is gek op spelen. Hij houdt vooral van zachte knuffels. Onze dochter ziet steeds meer knuffels van haar bed verdwijnen, deze worden dan beneden weer ergens terug gevonden. De knuffels liggen overal, het lijkt soms net of we weer kleine kinderen hebben. Rico is gek op zwemmen, zodra hij water ziet moet hij er even in. Hij is ook voor de vakantie naar de kapper geweest, het was een echte metamorfose (zie ook de foto's..).

Al met al is het een geweldig hondje (hij blijft steken op ongeveer 40 cm hoog), en we genieten elke dag van hem! Bedankt Ace, voor weer een schat......

Groeten, Inge en familie Nouska en Rico


Donderdag 1 augustus 2019

MELD JE SNEL AAN VOOR “HET GROTE WEERZIEN”

“Het Grote Weerzien" wordt georganiseerd voor adoptanten met hun honden, het team uit Spanje, vrijwilligers en verder alle belangstellenden die het leuk vinden een gezellige dag te hebben met hun hond. Het team uit Spanje zou het heel leuk vinden als jullie allemaal komen met jullie geadopteerde lieverds zodat zij kunnen zien hoe goed het nu met ze gaat. Op deze dag zullen er ook een aantal standjes zijn, er is een grote loterij met als hoofdprijs een fiets (!), MHSV organiseert een agillity training en nog veel meer. Kortom een super gezellige dag voor u en uw hond!! Kaarten voor deze gezellige dag zijn te koop bij “Het Grote Weerzien" wordt georganiseerd voor adoptanten met hun honden, het team uit Spanje, vrijwilligers en verder alle belangstellenden die het leuk vinden een gezellige dag te hebben met hun hond. Het team uit Spanje zou het heel leuk vinden als jullie allemaal komen met jullie geadopteerde lieverds zodat zij kunnen zien hoe goed het nu met ze gaat. Op deze dag zullen er ook een aantal standjes zijn, er is een grote loterij met als hoofdprijs een fiets (!), MHSV organiseert een agillity training en nog veel meer. Kortom een super gezellige dag voor u en uw hond!! Kaarten voor deze gezellige dag zijn te koop bij pr.nederland@ace-charity.org en kosten €8,- voor volwassenen en €5,50 voor kinderen t/m 12 jaar. We hopen dat jullie allemaal gezellig komen. Hou de evenementenpagina in de gaten voor alle extra informatie die in de loop van de tijd zal volgen 😉 Hopelijk zien we jullie allemaal op zaterdag 7 september in Eck en Wiel! en kosten €8,- voor volwassenen en €5,50 voor kinderen t/m 12 jaar. We hopen dat jullie allemaal gezellig komen. Hou de evenementenpagina in de gaten voor alle extra informatie die in de loop van de tijd zal volgen 😉

Tot ziens op zaterdag 7 september in Eck en Wiel!

 

8 september is het zover de SHINDAG!! Vergeet het niet!!

Wij kijken ernaar uit om jullie terug te zien!

Waar? Den Horst, Gelderhorsten 146, 3920 Lommel, van 11 tot 17u.

Graag vooraf inschrijven via dit mailadres:  evenementen.belgie@ace-charity.org

Deze 4 moedige stappers lopen op 9 augustus de Dodentocht voor onze hondjes.

Wil jij hen en ons ondersteunen?

Sponsor hen dan via BE21 7370 4881 6103! Elke euro telt!

Waag je kans bij onze Fur Balls loterij!!

Top1toys heeft ons het vertrouwen geven om voor 10 van hen rescue furballs dmv adoptie een nieuw thuis te vinden. Fur Balls zijn arme in de steek gelaten diertjes en hebben jouw hulp nodig! Doe mee met onze loterij en hopelijk redt je daarmee je eigen Furball!

Opbrengst van de loterij gaat 100% naar ACE.

Verzorg de Fur Ball en hij wordt beste vriendjes Dit arme diertje heeft jouw hulp nodig. Niemand hield van hem en ze hebben hem verlaten. Zijn pels zit nu helemaal door de war en hij is heel erg verdrietig. Was hem, droog hem, borstel hem en geef hem liefde zodat hij weer gelukkig wordt. Als je hem wast, droogt en borstelt vind je ook uit welk dier het is: een kat, een hond of een konijn. Zorg voor je Fur Ball en je zult zelf zien hoe mooi hij is! Geef hem je liefde en hij wordt je beste vriend. Zodra je hem opgeknapt hebt, kun je hem kammen en accessoires geven. Vul ook het adoptiecertificaat in zodat iedereen weet dat deze lieve Fur Ball van jou is!

Koop snel je loten a € 2.50 ps! Zodra er 50 loten zijn verkocht wordt er een fur ball verloot en gaan we direct door met de volgende!

De volledige opbrengst (Dus de volle € 2.50) komt geheel ten goede aan de benodigde operaties van onze honden. Doe je mee????

Hier vind je de gegevens op facebook: https://www.facebook.com/groups/203055253820759/

UPDATE WE HEBBEN AL 84 DEELNEMERS! WIE DOET NOG MEE?

Onze facebookpagina's en het blog hebben meer dan 15.000 volgers. Zou het niet fantastisch zijn als iedereen maandelijks € 1,00 doneerde? Denk eens aan het aantal hondjes (en katten) dat we zouden kunnen redden, verzorgen en plaatsen! Zoveel extra leventjes gered....Ondoenbaar? Onrealistisch? Laat ons het proberen. Via een simpele muisklik hieronder kan jij onze lieverds steunen. € 1,00 per maand...Wie doet mee?

Hoe inschrijven?

1.klik op de link: https://www.teaming.net/shin-ace

2. Klik op “Join this group”

3. Vul je gegevens in (naam en IBAN nummer)

4. Je bent nu donateur!

5. Help ons door de actie te delen

Vertrouw geen mens die niet aardig is voor dieren.

Onze lieve Zoë (Carlie)

Vanaf het eerste moment zijn wij verliefd op ons lief, mooi en ondeugend meisje. Sinds zondag is ze bij ons en wat doet ze het goed! Buiten is ze nog wat spannend voor haar, maar lopen aan de riem gaat al aardig. In huis voelt ze zich helemaal op haar gemak. Ze helpt zelfs met de was van de waslijn halen en de was uit het wasmachine halen. 😂

De kinderen zijn dol op haar en zij op de kinderen. Zoë is echt een verrijking van ons gezin. 😍

Maya thuis 💙

Wij zijn helemaal in de wolken met ons meneertje 😍 COBU 😍

Het wordt schitterend weer zondag! Kom dan naar de SHIN-wandeling in Tervuren!

Wandel met je viervoeter(s) in het prachtige Zoniënwoud en geniet na met een hapje en een drankje. De volledige opbrengst gaat naar onze hondjes in Spanje!

Schrijf je in via: shinwandeling.tervuren@gmail.com

Rafke (nu Basiel).

Fijn nieuws van adoptanten: 'We willen graag laten weten dat het met Rafke (nu Basiel) super goed gaat! Wat een reus met een gouden hart en zalige deugnietenstreken (we hebben al wat afgelachen 😉).

Dankjewel voor deze prachtige hond!'

Oscar (SHIN Wane)

Berichtje van gelukkige adoptanten: 'Oscar (SHIN Wane) thuis sinds afgelopen zaterdag. Een schat van een hond! Hij voelt zich al helemaal thuis. We zijn blij dat je in ons team zit, Oscar!'

Tutu, nu Cleo.

Tutu voelt zich al helemaal thuis. De eerste dag verstopte zich nog, maar inmiddels loopt ze tussen de 3 (ACE) hondjes door alsof ze nooit anders gedaan heeft. De adoptanten zijn nu al helemaal dol op haar! ❤

DAGBOEK van FABIENNE - Xander werd als flessenpup grootgebracht,...

Het was zondagmiddag en daar stonden ze dan met kleine Xander,… Ze wisten niet meer wat doen, ze hadden een heel nestje gered, en iedereen werd geadopteerd maar deze prachtige grootoor bleef ongezien,…

Zo kwam hij bij ons binnen, wij zijn in elk geval gecharmeerd door dit kleine ventje, die zo enorm nobel en vriendelijk is, zo ongeschonden en puur, hij is gewoon geweldig,… Als kleine Podenco kruising heeft hij uiteraard een goede opvoeding nodig, zal hij het eerste jaar goed moeten worden begeleid. Maar hij is super sociaal en heel erg speels! Hij zou perfect passen in een gezin met kinderen maar ook de schaduw van een persoon alleen kan best,…

Wie geeft deze nobele lieverd de hemel op aarde ?!

Meer informatie over Xander vind je hier.

Fabienne’s hond van de week DIMO,...

Dimo zou ook zo graag naar huis vertrekken,...een thuis waar hij weer vertrouwen krijgt en waar hij onvoorwaardelijke liefde krijgt. Geef jij Dimo deze veilige haven?

Voor meer informatie over deze lieverd klik hier.

Voor deze lieve dame zoeken wij heel erg dringend opvang of beter nog een forever home!

Voor informatie mag je mailen naar opvang.belgie@ace-charity.org

Romy is een Mastin teefje van iets meer dan een jaar oud.

Draag jij ook een steentje bij?

Na jaren van intensief gebruik, is een deel van onze hondenverblijven aan vernieuwing toe. Wil jij mee bouwen en tegelijkertijd jouw viervoeter vereeuwigen? Stort dan €20,- op BE42 7805 9221 8254 met vermelding van de naam van je huisdier. Wij plaatsen die dan op het steentje. Er werden al ruin 225 steentjes aangekocht door jullie.

Halen we de 500 voor het einde van het jaar?

Laat ons er allemaal samen voor gaan!

Steun onze hondjes op een aangename manier en koop onze SHIN (witte of rode) wijn en nu ook rosé.

Prijs: € 9,5 per fles, € 54 per 6 flessen. Om te bestellen, stuur een pb (Facebook) naar naar Myriam Merckx of een mail naar myriammerckx@msn.com. Afhalen kan in Tervuren, Zaventem, Overijse, Leuven, Mechelen, Knokke-Heist, Berchem en Wilrijk. Meer uitleg over de wijn: Orelie Ardeche (Wit) Druivensoort: Sauvignon Blanc-Chardonnay Enerzijds bloemen (acacia) en vegetale aroma's in de neus, vermengd met citrusvruchten zoals pompelmoes en citroen. Een mooi evenwicht tussen fruit, frisheid en souplesse. Rond in de mond, licht parelend, mooie frisheid. Een heldere, groengele kleur met een geur van witte bloemen en citrus. Evenwichtig mondgevoel, licht en soepel. Orelie Ardeche (Rood) Deze unieke wijn van Vignerons Ardechois is gemaakt van druiven Merlot en Gamay. Deze twee druifsoorten geven deze wijn een zacht en rijp karakter, maar met voldoende body! Orelie Ardeche heeft in geur indrukken van rood fruit, grenadine en iets van kokos. De smaak is rijp en rond met veel fruit zoals bramen , besjes, kersen, frambozen en wilde aardbeien.

WIJ DOEN TERUG MEE MET DE WARMSTE WEEK!

Het is nog wel volop zomer, maar we willen het toch al even melden: WIJ DOEN TERUG MEE MET DE WARMSTE WEEK! Vanaf september tot einde december kan je je actie voor onze hondjes registreren. We zullen je er nog zeker aan herinneren

Even voor stellen, Mayke van onze fosters op afstand.

U wilt graag een hondje maar heeft hier op dit moment de mogelijkheid niet voor? Of u heeft een hond geadopteerd en wilt graag nog een hond helpen? Adopteer dan een hond op afstand, wordt meter of peter, ook wel virtuele adoptie genaamd.

Neem contact op met Mayke, onze verantwoordelijke voor de virtuele adopties: virtuele.adopties@ace-charity.org Alvast Hartelijk dank voor jou steun !!!

Cybele is terecht!!!!

Net krijgen we het goede nieuws dat Cybele terecht is!!

Ze is gezond en wel teruggevonden! Dank aan iedereen die massaal mee deel nam aan deze mega zoektocht speciaal aan Vzw LOSTDogzzz BE/NL Samen sterk zeg ik altijd en uit deze ervaring leten we weer!! Cybele is terecht!! Opluchting onder ons allen!!

Bedankt bedankt!!


Vrijdag 2 augustus 2019

Nio

Zoals je ziet gaat het super met Nio wij zijn heel erg tevreden hij is super gehoorzaam en lief. Hij is nog niet gecastreerd mede i.v.m dat hij een paar wormen kuren heeft gehad en kennelhoest had we hebben hem even laten onderzoeken . Giardia/Cryptospori had hij . M.vr.gr. Beene en Bonnie

Julietta alias Gwendoline

Net een donatie gedaan…

Ik kan mij geen leven meer voorstellen zonder kleine Julietta met een groot karakter…

Keep up the good work

Vriendelijke groet Servaas

SHIN Dolce en Vladimir, nu Pipa en Jimmy, klaar voor de wandeling 😀

IN MEMORIAM: ACE Bambi/Shari/Chocomoeske

Ze ging heen op 1 juni...

Major Cane

Berichtje van adoptanten: "Major Cane, 11 maanden onze grote knuffelbeer al, alsof hij er altijd al geweest is .... Vandaag een 3dubbele verwendag.... Want er was er eentje jarig."

Ga verder op pagina 46.

klik hier.