Vervolg van Pagina 50.

Fabienne’s hond van de week: VALKO,...

Onze Valko, pluche beer, komt van het dodenstation, in het begin wilde hij zich tonen als zijnde stoer en bazig maar dat heeft hij ondertussen geruild in samen leven en aanvaarden, toch denken wij dat hij best leef in een huis waar hij met 1 of twee hondjes is, niet meer, daar zal hij zich beter voelen, hij is een kruising perro de Aqua, prachtige pluizenbol, die af en toe naar de kapper zal moeten. Hij is stapelgek op wandelen en knuffelen, is een goede ziel, eens in goede handen een witte parel!!

Voor meer informatie over Valko klik hier.

Pablo en Ramon (ACE | SHIN Cornelio en Scofield) gezellig thuis !

Estepona deze nacht... 85 ha afgebrand en honderden mensen geëvacueerd... beangstigend!

Dit is ongeveer 50 km vanaf Mijas.

DAGBOEK van FABIENNE - En dan werd alles stil,... Wie helpt Aukje haar hondjes??

Dit is een oproep tot hulp voor Aukje’s hondjes, zij kan er niet meer voor zorgen,...

Aukje, van stichting Robustiano, steunt onze organisatie sinds 20 jaar en stond altijd paraat als we in nood waren,… Ze is helaas geveld door de vreselijke ziekte ALS,… Zo triest,…. Ze is ongeneeslijk ziek en kan niet meer voor haar hondjes zorgen, daarom worden ze momenteel opgevangen door Dierenopvang Amsterdam,… Ze had Franse Bulletjes, Mopsjes en Engelse Bulldogs, een Boxer, enkele kruisingen en Cockers, maar ook kleinere hondjes,…

Wie een hondje gelukkig wil maken, maakt Aukje gelukkig,… Zij wil stilaan in vrede heen gaan, want de ziekte heeft haar helemaal onder en het gaat niet goed met Aukje,… Mag ik jullie daarom vragen om te mailen naar honden@doamsterdam.nl, als jullie een hondje zoeken met deze karakteristieken? Ze vragen enkel via mail te corresponderen,ter attentie van Marjolein, niet via telefoon.

Wij doen deze oproep omdat wij weten dat Aukje zich een stuk beter zal voelen als haar hondjes gelukkig zijn, en dit leven in alle rust en vrede kan laten gaan,… Aukje's hondjes waren alles voor haar,… Wie kan helpen?

SPOEDOPVANG (NOG LIEVER ADOPTIE) GEVRAAGD VOOR MASJOEFFEL 14568.

Masjoeffel die tegenwoordig Loes heet is in Nederland geadopteerd in november 2018.

Loes is een Mastin en een heel lieve grote dame, maar helaas gaat het niet samen met de andere hond (reu) bij de adoptanten. Iedere keer zijn er aanvaringen en om deze reden is Loes naar een pension gebracht. Gezien de kosten kan het verblijf in het pension niet al te lang duren.

Zij mag helaas niet meer terug naar de adoptanten.

Loes is wel wat kieskeurig voor wat betreft andere honden, dus als hond alleen zou het beste zijn. Is er iemand die Loes wil opvangen?

Bij belangstelling graag mailen naar: herplaatsing.nederland@ace-charity.org

Mael is thuis gekomen!!

Onze Thor is sinds gisteren bij ons ...

een grote brave sloeber die bijna naar huis gaat!!

Eerst zijn oogoperatie...

Denk je dat ik effe langs kan??

❗❗NIEUW❗❗

❗START EEN INZAMELING VOOR ONZE HONDJES EN KATJES❗

Wil je graag iets betekenen voor onze honden en katjes in Spanje start dan een inzameling via Facebook.

Je hoef alleen maar aan te klikken dat je voor ACE wilt inzamelen en Facebook doet de rest, heel simpel en onze honden katjes zijn er heel erg mee geholpen!

Ook kun je een donatie doen via de doneerknop op onze Facebookpagina.

Namens onze honden en katjes alvast heel erg bedankt!!!

❗️Help ons onze dieren helpen,... Word vrijwilliger❗️

Wil jij je ook inzetten voor onze honden en katten?

Word vrijwilliger!!

We hebben veel leuke functies, oa: Huisbezoeker: bezoek potentiële adoptanten en kijk aan de hand van een vragenlijst of hun situatie past bij de uitgekozen hond of kat Adverteren: plaats advertenties op een landelijke site zoals bijvoorbeeld baasje gezocht en zet onze dieren in de spotlights Vluchtopvang: vang de adoptanten op, op een van de luchthavens en draag hen de hond of kat op een veilige manier over.

Mail naar vrijwilligers.nederland@ace-charity.org om je op te geven of meer informatie te krijgen.

 

❗️HELP MET INZAMELEN VOOR ACE❗️

Ook dit jaar zal er weer hele grote vrachtwagen klaarstaan op 7 september in Eck en Wiel om alle gedoneerde spullen naar Spanje te vervoeren.

Het volgende is dringend nodig:

- Brokken, vooral voor puppy's!

- Plastic hondenmanden

- Anti vlooien en teken middelen

- Ontwormingsmiddelen

- Hard plastic zwembadjes ( bijv schelpvorm)

- Lakens

- Grote handdoeken (kookwas bestendig! 60gr)

- Cabinereistassen ( zacht, en uitritsbaar)

- Medicijnen ( niet langer dan 6 mnd over datum)

- Steriele handschoenen

- Schoonmaakmiddelen, schrobbers, trekkers, emmers etc

Als je vragen hebt over iets dat jij wilt doneren neem dan contact op via inzameling.nederland@ace-charity.org

Alvast heel erg BEDANKT!

Ik ga nu slapen!

Peanut (ACE Pluma)

Op de heide in Hilversum.

Wat zijn we trots en blij.

Tot ziens op 7 september op “Het Grote Weerzien”

Wendy en haar dochter kwamen helpen.

Gisteren kwamen Wendy en haar dochter een middagje helpen, heerlijk die extra aandacht voor onze honden.

Zij hadden ook nog een donatie van €50,- voor onze hondjes,...heel erg bedankt!🐾

Een aantal jaren geleden adopteerden we ‘prospin’ nu Lulu.

Ze stelt het nog steeds heel goed en geniet enorm van strandwandelingen,...

MELD JE SNEL AAN VOOR “HET GROTE WEERZIEN”

“Het Grote Weerzien" wordt georganiseerd voor adoptanten met hun honden, het team uit Spanje, vrijwilligers en verder alle belangstellenden die het leuk vinden een gezellige dag te hebben met hun hond. Het team uit Spanje zou het heel leuk vinden als jullie allemaal komen met jullie geadopteerde lieverds zodat zij kunnen zien hoe goed het nu met ze gaat. Op deze dag zullen er ook een aantal standjes zijn, er is een grote loterij met als hoofdprijs een fiets (!), MHSV organiseert een agillity training en nog veel meer. Kortom een super gezellige dag voor u en uw hond!!

Kaarten voor deze gezellige dag zijn te koop bij pr.nederland@ace-charity.org en kosten €8,- voor volwassenen en €5,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

We hopen dat jullie allemaal gezellig komen.

Hopelijk zien we jullie allemaal op zaterdag 7 september in Eck en Wiel!

8 september is het zover de SHINDAG!!

Vergeet het niet!!

Wij kijken ernaar uit om jullie terug te zien!

Waar? Den Horst, Gelderhorsten 146, 3920 Lommel, van 11 tot 17u.

Graag vooraf inschrijven via dit mailadres: evenementen.belgie@ace-charity.org

UPDATE WE HEBBEN AL 225 DEELNEMERS! WIE DOET NOG MEE?

Momenteel hebben we al 184 teamers die maandelijks 1 euro afstaan aan onze hondjes. Maar we kunnen nog beter, niet? Onze facebookpagina en het blog hebben al meer dan 25.000 volgers. Zou het niet fantastisch zijn als iedereen maandelijks 1 euro doneerde? Denk eens aan het aantal hondjes (en katten) dat we zouden kunnen redden, verzorgen en plaatsen! Zoveel extra leventjes gered....Ondoenbaar? Onrealistisch? Laat ons het proberen.

Via een simpele muisklik hieronder kan jij onze lieverds steunen. 1 euro per maand... Wie doet mee?

Hoe inschrijven?

1. Klik op de link: https://www.teaming.net/shin-ace

2. Klik op “Join this group”

3. Vul je gegevens in (naam en IBAN nummer)

4. Je bent nu donateur!

5. Help ons door de actie te delen

https://www.teaming.net/shin-ace


Woensdag 21 augustus 2019

Fijne dag😉

ONZE REFUGIO KIEST MORGEN PLAATJES OP RADIO 2 (VRT)!

In juli en augustus hoor je op Radio 2 tussen 8 en 9 uur 'Klassiekers op de Werkvloer': de favoriete muziek van collega’s die werken tijdens de zomer.

Morgen stellen Fabienne en haar team van de refugio hun favoriete platen voor op Radio 2 Limburg (Fabienne is afkomstig van Sint Truiden).

abienne en medewerkster Veerle worden tijdens dat uurtje ook kort geïnterviewd.

Woon je niet in Limburg? Luister dan online: https://radio2.be/regios/limburg en klik rechtsbovenaan op 'luister live'.

Sfeerbeelden gisteren ....

PERDIGÓN Is een dringend geval !!

Onze Perdigon, die een triest verleden heeft zit nu sinds een jaar in ons rescue center, Hier kan je zijn verhaal nog eens lezen :

Update Perdigon Januari 2018, uit het Dagboek van Fabienne: 'Perdigón, zijn baasje haalde hem uit de kliniek en dumpte hem om de hoek...'

Perdigón had wel een thuis, maar er werd geen aandacht aan hem besteed... Hij kon op straat lopen of niet, het was zijn baasjes allemaal gelijk...

Tot hij op een dag op de rotonde aangereden werd door een auto en meegenomen werd door het dodingstation... Zijn baasje werd op de hoogte gebracht dat zijn hondje in de kliniek lag te wachten op de toelating tot verzorging... Zijn baasje ging naar de kliniek, maar vond een operatie niet nodig, hij wilde geen euro aan hem besteden en nam hem weer mee naar huis...

De pijn, de open wonde, bleef zonder ook maar enige verzorging...

De kliniek liet het gaan, geen geld, dus geen hulp... Daar kwam de volgende hel voor het kleine weerloze hondje, want achter de volgende hoek gooide het baasje zijn hond uit de auto en zag zijn probleem opgelost... Voor Perdigón was het echter een hel, pijn en ellende, en nog zoveel meer...

Hij belandde weer in het dodingstation, maar aangezien de eigenaar de hond had afgestaan, werd hij in een kooi gezet, tussen de honderden anderen...

Toen één van de vrijwilligers dit aan ons vertelde, zijn we hem gaan halen... Perdigón heeft dringend een operatie nodig, we wachten nu op onze specialist, Carlos Macias... Uiteraard werd zijn wonde ondertussen verzorgd en hij heeft nu geen pijn meer, maar toen hij net binnen was, beet het arme hondje in zijn staart, in zijn lijfje, omdat hij de pijn gewoonweg niet meer aan kon...

Ondanks dit alles is Perdigón een hele goede en dankbare ziel...Hij is heel moedig en zo lief... We hebben hulp nodig bij deze operatie, we schatten dat dit rond de 800 euro zal gaan kosten, maar het exacte bedrag weten we pas na het onderzoek door de specialist. Perdigón verdient beter en daarom durven wij jullie hulp vragen voor deze operatie, zodat het leven van dit weerloze hondje weer zin heeft…

Perdigon onderging zijn operatie en dat is allemaal geel goed verlopen, hij verblijft ondertussen nog in het asiel wachtende op de hemel op aarde, hij is een extreem lief en goed karaktertje, helemaal gek op mensen. Hij is sociaal met de andere honden maar wat bang in een te grote groep. Hij volgt zijn verzorger overal en altijd, als ie maar bij je kan zijn.

Perdigon is dringend, hij laat zich helemaal gaan, daarom vragen wij hem te delen en te delen, zodat ergens voor hem iemand opstaat die hem geluk kan brengen….

Bedankt om hem mee te helpen !!

Meer infotmatie over Perdigón vind je hier. Hier staan ook verschillende filmpjes.

DAGBOEK van FABIENNE - Masjoeffel,... Een grote dame die dringend een thuiszoekt,...

Onze Masjoeffel,een grote dame letterlijk en figuurlijk, ging naar huis, nu ongeveer een jaar geleden,…

In haar nieuwe thuis ging alles in principe goed, zo schreef haar baasje ons : "Wij zijn erg blij met Loes (Masjoeffel). Zij is inderdaad zachtaardig naar mensen, wil graag gehoorzamen, zelfstandig, loopt al naast de fiets en loslopen op een groot afgebakend terrein gaat ook goed. Zij is twee keer flink uit de slof geschoten naar onze andere hond Gert, maar dat had wel een duidelijke aanleiding, reden. Alle overige momenten met Gert gaan goed; kunnen ook al even samen alleen in de kamer."

En de verstandhouding tussen beide honden werd uiteindelijk de reden dat Masjoeffel momenteel terug op straat staat,… Toch is zij een hele lieve grote beer, goed met andere honden, maar niet met Gert,… We weten ook niet waarom het fout loopt, we weten alleen dat zij bij ons tussen alle andere honden goed was, maar wel karakter had,… Ze is verder opgevoed, loopt aan de fiets, is huiselijk en lief,…

Daarom zoeken wij dringend een oplossing voor onze Masjoeffel,… Ze moet anders helaas terugkeren naar haar land van herkomst want het laatste wat we willen is dat zij ergens terecht zou komen waar ze niet welkom is,… In ons rescue center nemen we haar weer op als dat nodig is,… Wie helpt zoeken naar een oplossing? We zouden jullie enorm dankbaar zijn, en onze grote dame nog zoveel meer !!

Meer informatie over Masjoeffel vind je hier.

 

Er zijn ergere dingen in het leven dan vervoert worden doorheen het Zoute 🤣

Update Aukjes honden.

Beste Allemaal,

Update hondjes Aukje, eerst en vooral Hartelijk dank voor al jullie medeleven voor Aukje en haar familie, maar zeker ook voor de massale reacties voor haar hondjes.

Het opvangcentrum “doamsterdam” is heel blij met alle aanvragen maar vraagt geduld en tijd om alles in goede banen te leiden. Zij willen zorgvuldig uitzoeken welk hondje naar welke familie gaat en hier gaat even tijd over gaan, het kan even duren voor je antwoord krijgt.

Allen nogmaals Hartelijk dank !! In naam van Aukje en haar familie en organisatie !!


Donderdag 22 augustus 2019

Hallooooo fijne dag😉

WIE WORDT PETER/METER VAN EEN VAN ONZE HONDJES OF VAN EEN HOK?

Wil jij een hondje op afstand steunen? Voor € 15 ,00 per maand kunnen wij een hond voeden en verzorgen, en voor een volledig hok met meerdere honden is dat € 50,00. Deze lieverds hiernaast hebben nog geen peter of meter, net als de anderen die op de website nog geen zwart tekentje achter hun naam hebben.

Word jij hun beschermengel?

Infomatie over het sponsoren van een hond mail met Mayke: virtuele.adopties@ace-charity.org

Informatie over het huren van een hok mail Ilse: Ilse Bervoets leden@ace-charity.org

Aankomst Brussel 19 augustus jl.

Aankomst van Vaiana, Boris, Anthea en Yaco op Zaventem.

Ze kwamen allemaal vlot uit de kooi, ze hadden er zin in 😍, net als hun nieuwe baasjes.

Veel geluk, iedereen!

3 hummeltjes bij,....gisteren opgedoken !!

Vanmorgen op de radio,...Fabienne en Veerle!

Vanmorgen op de radio,...Fabienne en Veerle over het werk in de refugio en de muziekkeuze van het personeel van de refugio.

Luister via de onderstaande link het programma terug! Heel erg bedankt Radio 2 Limburg voor de aandacht die jullie aan ons werk hebben gegeven. https://radioplus.be/#/radio2-limburg/herbeluister/5dc34453-41b6-11e6-aa7a-00163edf843f/9bc3c23c-c4ab-11e9-a396-02b7b76bf47f/

Update Nunu #13929

Hey allemaal, Nunu, nu genaamd Mijas, doet het super goed bij ons! Hij is ontzettend braaf en geniet van alle aandacht die hij krijgt. Hij nam ons meteen in vertrouwen en luistert als geen ander. Hij maakt graag lange wandelingen, het liefst zonder de leiband want dan kan hij overal gaan snuffelen. Hij komt ook heel graag mee als ik ga fietsen en naar de paarden gaan vind hij ook super! Hij heeft het nog moeilijk om andere mensen hem te laten aaien en durf wel eens bijten, maar daar wordt aan gewerkt in de hondenschool en ook onze dierenarts die daar veel verstand van heeft en helpt ons daarbij. De toekomst met Mijas ziet er zeker roos uit!

Bedankt om ervoor te hebben gezorgd dat ik mijn beste vriend heb ontmoet!!

Groetjes Lisa

Gewoon even meedenken,....

Toen ik gisteren in de refugio stond en achter de tralies onze refugio gadesloeg,…

dacht, dit zou toch niet mogen zijn….zoveel gedumpte hondjes hier in al die kooien, ...

Dag en nacht zijn wij allen aan t werken om hen toch maar die geweldige tweede kans te geven…

Het zou niet mogen….haal ze niet in huis als t niet voor t leven is,..jij bent degen die hier voor kiest !

Koop geen hond, maar redt er eentje van onze hondjes, hun dankbaarheid zal onmetelijk zijn !

Redt een rescue !!

Fabienne’s hond van de week: VALKO,...

Onze Valko, pluche beer, komt van het dodenstation, in het begin wilde hij zich tonen als zijnde stoer en bazig maar dat heeft hij ondertussen geruild in samen leven en aanvaarden, toch denken wij dat hij best leef in een huis waar hij met 1 of twee hondjes is, niet meer, daar zal hij zich beter voelen, hij is een kruising perro de Aqua, prachtige pluizenbol, die af en toe naar de kapper zal moeten. Hij is stapelgek op wandelen en knuffelen, is een goede ziel, eens in goede handen een witte parel!!

Voor meer informatie over Valko klik hier.

Deugniet van de dag !!

Dit is nu de deugniet van de dag!! Onze Sarabi Luna, een geweldige hond, grappig, speels, actief, knuffelen, een en al deugnieterij,…gewoon effe een paar fotootjes van deze kapoen die een baasje nodig heeft met humor maar vooral leiding en discipline want het Juffertje heeft dat absoluut nodig !!

Voor meer informatie over Sarabi Luna klik hier.

DAGBOEK van Fabienne - Musa,... Een mensen hand slaat alleen maar,...

Haar fragiele lichaampje bont en blauw geslagen, opgesloten in een klein hok, nauwelijks eten en drinken,… Haar lijfje lag helemaal opgekruld, volledig ter overgave, uit angst om weer slaag te krijgen,… Want “mensen” betekenen voor haar stokslagen, pijn, en nog veel meer,… Des te meer ze zich overgaf en totaal niets terug deed, des te harder de zieke geest tekeer ging,… Ondertussen was haar lijfje overwoekerd door teken en vlooien, vuil en vies, alles was ondraaglijk,… En toch wilde ze zo graag leven,…

Nadat iemand haar daar weg haalde, kwam ze naar ons,… We hadden het geluk dat ze dadelijk opgevangen kon worden, gelijk andere mensen leerde kennen,… Maar Musa zat er één week in een hoek van het huis, afwachtend tot de slagen weer kwamen, afwachtend tot ze weer werd mishandeld,… Alleen al bij het voorbij komen, plaste ze zich onder van angst,… Tot deze angst stilaan weg ebde en plaats maakte voor verontwaardiging,… Ze heeft weken en weken geslapen, alleen maar gegeten en geslapen,… Als je haar wakker maakte, begon ze gelijk te bibberen over heel dat lijfje,… Ze moest haar angst overwinnen, en stilaan doet ze dat ook,… Stilaan weet ze een knuffel te associëren met goed en positief, stilaan weet ze dat ze kan eten, zonder angst, stilaan weet ze dat er ook goede mensen zijn,… Ze komt stilaan los en durft al eens een likje te geven, stilaan wil ze leven zonder angst,…

In haar oogjes lees je nog steeds haar verleden,… Haar ziel is getekend voor het leven,… Maar we zien ook al dat kleine, schitterende lichtje dat haar zal brengen waar wij haar zo graag willen,… Als een zorgeloze pup, overgoten met liefde en verwend als geen ander,…

Wie geeft deze hele speciale Musa een kans ?

Iedere hond verdient een thuis...

Ga verder op pagina 52

Klik hier.