Vervolg van pagina 55

Fabienne’s hond van de week KIRIA,...

Lieve Kiria is sociaal met mens en dier, houdt van knuffelen en of dat nou met haar verzorgers, vrijwilligers of kinderen is,...dat maakt lieve Kiria niet uit als er maar lekker geknuffeld wordt,... Zij zoekt een veilig en warm thuis waar er onvoorwaardelijk van haar gehouden zal worden. Geef jij haar dat thuis?

Voor meer informatie over deze lieve dame klik hier.

Hier ons Kiria mee op stap met onze vrijwilligers....

Nog enkele dagen en we zijn aan onze booster van het jaar!!

Onze ACE en SHIN dag!! Samen met enkele van ons team even twee dagen genieten van de gelukszakskes! Wij hopen jullie allemaal te zien💖💖!!

Laat er ons een heerlijk weerzien van maken!!

Pancho....

zijn laatste maand in Spanjexwaarchij werd weg gegooid als een stuk vuil met zijn hartprobleem...jaren zat hij te wachten ...tot een top fotografe Vicky verliefd op hem werd....en toen ging alles aan het rollen...zijn hel wordt nu een hemel!!

Javi (ACE Xuxo)

Berichtje van een adoptante: "Onze Javi 2 jaar geworden in augustus. Wat een geweldige kerel, lief en oh zo dankbaar 😍 groetjes"

Saga (shin Mignonnette)

Berichtje van adoptante: "Saga bijna een jaar bij ons... wat gaat de tijd snel... Het is een echt schatje!! Binnenkort krijgt ze een nieuw shin vriendinnetje! 😁🐶🐾❤"

Emilie met haar nieuwe vriendje en als co-piloot.

Deze vrolijke meid werd uit een dodingsstation gered, en moest 2 jaar in ons asiel wachten. Haar geduld werd beloond 🙂

Benedict nu Wolf.

Wolf heeft zich goed aangepast, is speels dus strenge hand is nodig. We zijn erg blij met hem!

Groetjes Heidi

 


Woensdag 4 september 2019

Goedenmorgen.....Koffie!!!

Naji (nu genaamd ace).

Hoi allemaal, wij waren vakantie vieren op de camping, de laatste week heeft Ace heerlijk mee mogen genieten, wij hebben Ace nu 8 dagen en kunnen nu al niet meer zonder hem en onze andere hond ook niet...💗🐾🐾🐾

Millie ( ACE Princess).

Berichtje van adoptante: "Deze lieverd Millie ( ACE Princess)😍 sinds vrijdagnacht in ons midden. Beetje bij beetje zoekt ze haar plaatsje samen met mijn ander adoptiehondje Ziva (ACE miss peanut)😍"

Ziva.

Onze Ziva, ooit gedumpt als afval, nu maakt ze de bewoners van een woonzorgcentrum gelukkig én staat ze in Jobat 🙂

De link naar job at (artikel staat op pagina 2): https://www.jobat.be/extra/krant_archief/20190831_BL.pdf

Onze adoptieverantwoordelijke voor de katjes, Esther, met haar eigen ACE katje Billie in de krant😻

Perro (ACE Tramp)is op vakantie in Spanje💛

Jip (ACE Liliane) als beveiliger op het strand⛱☀

Douna.

Berichtje van adoptante: "Onze Douna, wat houden we van haar. Ze arriveerde 23 april Ze geniet nu met volle teugen, samen met Cenna, ook via jullie, haar naam was Cerena , 5 j geleden geadopteerd. Bedankt ❤❤"

Balou ‘ACE Baloe’ en Boots ‘ACE Olivier’

DAGBOEK van Fabienne - Een zoveelste Podenco moedertje in het veld,...

Ze lag ergens in een veld, ongezien en ongewild,… Ze werd ongevraagd zwanger en ongevraagd deed de natuur zijn werk,… Ongewild,… Zo bang en zo onzeker dankzij de mens die haar in de steek liet,…

Ze kon met veel moeite gevangen worden en is nu met haar kleintjes bij ons,… De eerste dagen plaste ze zichzelf letterlijk onder van angst maar het gaat dag na dag beter en beter met haar,… Haar angst ging stilaan over in dankbaar likjes geven, ze is meer en meer rustig en gelaten, ze weet dat het goed zit,… Haar kleintjes worden door haar zo goed verzorgd en geliefd,…

Een zoveelste moedertje,… Zovelen die nooit gekend worden, die heen gaan en moeten afzien in deze wrede wereld,… Deze lieve, zachte mama Podenco had geluk,… Het is nu aan ons deze familie te voorzien van een groot geluk voor de rest van hun leventje,…

Meer informatie over Celia vind je hier.

Rin Tin Tin -) nu Toby.

Het gaat heel goed met Toby, hij heeft zich snel aangepast en is al erg aan ons gehecht. Hij wandelt mooi aan de lijn en is sociaal naar de meeste honden, naar kleine hondjes durft hij wel al eens te blaffen. We hebben al enkele keren geprobeerd of hij alleen thuis kan blijven en dat is tot nu toe altijd goed verlopen. Hij heeft wel duidelijk een jachtinstinct op wilde dieren in de tuin (egels, vogels) en reageert op geluiden ’s nachts.

Hier gaan we weer....

Hier gaan we weer, hier met Marco niet alleen de meest behulpzame maar ook sympathiekste van Tui!! Nog even en dan zijn de grote dagen!!

Enne de hondjes zijn mee!!

Gisteren kwamen twee afgrijselijke gevalletjes binnen.

Ze kwamen van de Campo gered .Mama hoog zwanger en helaas niet meer te aborteren met een zoontje ongeveer 6 mnd...vol en vol teken en vlooien...beiden in zo een erge toestand... Zo bang en zwak... ze zijn veilig nu maar hebben een lange weg te gaan..

Kijk en volg de weg van Christina en Alexandro...

Iris kwam een bezoekje brengen aan Thyra.

Iris degene die in Duitsland de kranten, radio e.d. heeft aangeschreven en oproepen heeft gedaan met het verzoek om uit te kijken naar Thyra, is vanmiddag op bezoek geweest. Ze heeft Thyra in het asiel gezien toen ze daar heengehaald was en zag toen een hoopje ellende en wat ze nu zag dat was een heel groot verschil. Ze was blij dat ze ons heeft kunnen helpen bij de zoektocht!

Dank je wel Iris!!


Donderdag 5 september 2019

MELD JE NOG SNEL AAN VOOR “HET GROTE WEERZIEN”

“Het Grote Weerzien" wordt georganiseerd voor adoptanten met hun honden, het team uit Spanje, vrijwilligers en verder alle belangstellenden die het leuk vinden een gezellige dag te hebben met hun hond. Het team uit Spanje zou het heel leuk vinden als jullie allemaal komen met jullie geadopteerde lieverds zodat zij kunnen zien hoe goed het nu met ze gaat. Op deze dag zullen er ook een aantal standjes zijn, er is een grote loterij met als hoofdprijs een fiets (!), MHSV organiseert een agillity training en nog veel meer. Kortom een super gezellige dag voor u en uw hond!!

Kaarten voor deze gezellige dag zijn te koop bij pr.nederland@ace-charity.org en kosten €8,- voor volwassenen en €5,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

We hopen dat jullie allemaal gezellig komen.

Hopelijk zien we jullie allemaal op zaterdag 7 september in Eck en Wiel!

8 september is het zover de SHINDAG!! 

Vergeet het niet!!

Wij kijken ernaar uit om jullie terug te zien!

Waar? Den Horst, Gelderhorsten 146, 3920 Lommel, van 11 tot 17u.

Graag vooraf inschrijven via dit mailadres: evenementen.belgie@ace-charity.org

❗️HELP MET INZAMELEN VOOR ACE❗️

Ook dit jaar zal er weer hele grote vrachtwagen klaarstaan in Eck en Wiel op het " Grote Weerzien" om alle gedoneerde spullen naar Spanje te vervoeren.

Het volgende is dringend nodig:

- Brokken, vooral voor puppy's!

- Plastic hondenmanden

- Anti vlooien en teken middelen

- Ontwormingsmiddelen

- Hard plastic zwembadjes ( bijv schelpvorm)

- Lakens - Grote handdoeken (kookwas bestendig! 60gr)

- Cabinereistassen ( zacht, en uitritsbaar)

- Medicijnen ( niet langer dan 6 mnd over datum)

- Steriele handschoenen

- Schoonmaakmiddelen, schrobbers, trekkers, emmers etc.

Als je vragen hebt over iets dat jij wilt doneren neem dan contact op via inzameling.nederland@ace-charity.org

Alvast heel erg BEDANKT!

Ik heb een gek baasje.....

Hallo Ik moet als hond even vertellen dat ik een raar baasje heb.

Gaat hij voor zaterdag 🐕 snoepjes maken.

Hij denk dat alle honden een 🍬 bij hem gaan kopen.

Nou ja ik vind het niet erg want ik mag iedere keer het pannetje uitlikken.

Gr MisteriX

ACE Cedro

Het is inmiddels 3,5 maand geleden dat we Cedro van het vliegveld in Rotterdam hebben opgehaald. En de klik was er meteen 🙂. Hij past erg goed in ons gezin. De kinderen zijn dol op hem en wij ook.

We hebben de naam Cedro gewoon aangehouden. Hij is een hele lieve hond, die houdt van knuffelen en heel speels is. Hij is dol op schoenen en vooral om er mee rondjes mee te slingeren 😉. Het is ook fijn om een hondje een goed thuis te kunnen geven.

Ace-charity heeft dit goed geregeld en begeleid, bedankt!

Groeten, Xandra

Baeron, helemaal happy in zijn forever home❤

DRINGENDE OPROEP!!!

552 KITTYKATJES 😺of voor de loverboys POESSYKATJES 😻MOETEN DIT WEEKEND GEADOPTEERD WORDEN!!!!

Te bezichtigen en gelieve te adopteren in Nederland in Eck en Wiel en in België in Den Horst in Lommel. Heerlijke melkchocolade met crunchy nootjes erin van chocolatier Tony Boeckaert . ( dit jaar herkend als streekproduct) Laat ze niet in de steek want ze willen liefdevol en smaakvol bij een nieuw baasje terecht komen. 6 poesjes / zakje.

De droge kwispelstaartjes kan je ook proeven verwerkt in een tapasschoteltje of je kan dit individueel aankopen. De droge kwispelstaartjes zijn enkel in België verkrijgbaar.

Hopelijk zitten de weergoden goed mee maar toch een fijn ACE / SHIN weekend gewenst.

In opdracht van Ann Rasschaert (adoptie katten) heb ik met veel plezier de zakjes gevuld.

Groetjes, Geraldine, baasje van CHAPAR ( El Chaparral 11 910)

3 op een rij.....

Gisteravond zag ik opeens alle 3 de Podenco's naast elkaar op de bank liggen, vond ik zo leuk dat ik er een foto van gemaakt heb.

Groetjes Ineke

DAGBOEK van Fabienne - Huso heeft één blind oogje,...

Huso en zijn zusje Hebilla en broertje Hilo kwamen zeer verwaarloosd bij ons terecht, nadat ze gered werden uit het dodenstation,… Na hun eerste vaccinatie werden ze plots ziek en stierf een van hen helaas,… Hun lichaampjes waren zo zwak dat ze het heel moeilijk hadden om de nodige immuniteit op te bouwen, maar na een gevecht op leven en dood kwamen ze er toch doorheen,… Onze Huso heeft hier echter een blind oogje aan overgehouden.

Ondanks zijn handicap is hij een bijzonder goed en lief hondje, hij speelt en ravot als geen ander en kan heel goed met katten opschieten. Gelukkig mocht hij naar een opvanggezin maar dit kon slechts voor even, hij is ondertussen weer terug in onze refugio,… We hopen uit de grond van ons hart dat hij vlug een heerlijke thuis mag vinden,…

Meer informatie over Huso vind je hier.

Programma ACE-dag 2019

Ga verder op pagina 57

Klik hier.