Vervolg van pagina 57

Fabienne’s hond van de week KIRIA,...

Lieve Kiria is sociaal met mens en dier, houdt van knuffelen en of dat nou met haar verzorgers, vrijwilligers of kinderen is,...dat maakt lieve Kiria niet uit als er maar lekker geknuffeld wordt,... Zij zoekt een veilig en warm thuis waar er onvoorwaardelijk van haar gehouden zal worden. Geef jij haar dat thuis?

Voor meer informatie over deze lieve dame klik hier.

Itsjimitsji

Een half jaar geleden kwam Itsjimitsji met Amber mee naar Nederland na haar stage bij Ace. Mitch (zoals wij hem nu noemen) heeft zich ontpopt tot een hele relaxte Spanjaard. Maakt zich in huis niet druk, is niet snel onder de indruk van spannende dingen, maar vindt het heerlijk om kunstjes te oefenen, te spelen en naar de hondenschool te gaan.

Toen Mitch in Nederland aankwam was hij vrijwel direct zindelijk, luisterde goed naar Nederlandse commando's en was heel leergierig. Die eigenschappen hebben ervoor gezorgd dat het een hele lieve huishond is geworden, wat wij erg knap van hem vinden aangezien hij nooit eerder een gezinssituatie had meegemaakt.

De nazorg van Ace ervaren wij als prettig. Er wordt goed in de gaten gehouden of alles nog goed gaat met hem.

Mitch beleeft veel leuke momenten (met een knipoog) die je kunt volgen via https://www.facebook.com/MitchVanVlijmen/ en https://instagram.com/mitch.v.v

Met vriendelijke groet,  de adoptanten.

Vervolg van  Ik heb een gek baasje 

Hallo We zijn last minute toch gegaan.

Baasje heeft het ondanks de slechte weersvoorspellingen toch aangedurfd om 200 km te rijden.

Ik heb mij uitermate vermaakt, en baasje heeft Fabienne persoonlijk bedankt voor dat hij zo'n leuke lieve ondeugende hond heeft mogen krijgen.

Gr MisteriX

( Koekjes heeft hij thuis laten liggen ☹️, de koekjes zijn puur melk eiwit met plantaardige kleur. Elk nadeel heeft een voordeel ik mag ze nu allemaal opeten 😀. Volgens jaar maar weer opnieuw)

En toen was de Ace dag alweer voorbij....

was weer heel erg geslaagd! En eindelijk eens gezichten gezien bij de namen van lieve vrijwilligers waarmee ik veel mail of via pb's contact mee heb, gezellig om met jullie gesproken te hebben! En hoeveel mensen zich ingezet hebben om er zo'n leuke dag van te maken, mooi om te zien... en bedankt voor jullie hulp!!!

Marion en haar ACE dag..............

(Vrijdag) Wij zijn er klaar voor! Morgen Acedag 👍😁. Met een wagen volgeladen met puppy- en kattenbrokken, kattenbakkorrels, badlakens, fleecedekens en handdoeken, en een zwembadje.

(Zaterdag) Het Grote Weerzien van Ace ❤️. Wat hebben we weer genoten. Nu eens niet alleen inzameling maar ook in de Acestand gestaan. Was super leuk om te doen! Het Spaanse team weer ontmoet. Geweldig! Wat een toppers 👍🥰. Ook nog even "tegengewicht" geweest bij Nick zijn klimstunt met de antenne voor de microfoon 😁🙈


Maandag 9 september 2019

Fabienne’s hond van de week: SHELTON,...

Deze imposante, maar tevens heel sympathieke jongen, had het geluk om tijdig opgemerkt en gered te worden uit een dodingstation. Shelton is nu bij ons en hij is een actieve kerel met een tof karakter. Naar mensen toe is hij enorm lief en braaf. Hij is sociaal met andere honden, maar is een heertje die soms wat dominant kan zijn naar ander honden toe, dus met dominate honden klikt het niet zo goed want dan krijg je haantjesgedrag. Shelton houdt van interactie en beweging, dus ideaal voor baasjes die een grotere hond zoeken en er willen mee bezig zijn.

Een fitte hond, voor fitte en consequente baasjes...

Voor meer informatie over Shelton klik hier.

Dagboek van Fabienne : SHIN dag 2019,... Een heerlijke, warme harten dag!

Wat was ook deze dag vol met warme gezellige mensen en hun adoptiehondjes! Honderden kwamen even hun snoet laten zien, even een groet brengen,... Er zijn geen woorden voor hoe wij ons vandaag weer voelen,... Trots op onze vrijwilligers en adoptanten,... Zonder hen zou dit niet mogelijk zijn! Wat was het een geweldige samenhorigheid!

Het was kortom meer dan fantastisch!!

Bedankt aan iedereen!

Goede morgen vanuit onze refugio!!

Een familie bezoekje bij bij Loki (grote Podenco) en Floreke (medio Podenco).

Loki en Floreke,) halfbroertjes met een supergeweldig dag achter de rug, was oprecht uniek om deze Podenco’s samen aan het spelen te zien😊

Groeten Sanne en Niels

 

ACE dag 2019

Wat was het weer een ontzettend leuke dag, de jaarlijkse Ace dag in Eck en Wiel. Zoveel lieve honden en leuke bekenden en onbekenden mensen ontmoet. Zo mooi om te zien dat veel honden uit Spanje in hun gouden mand terecht zijn gekomen.

Hartelijke groeten, Astrid 

Meer informatie over Yayo vind je hier.

Aurea 

Met Aurea gaat het hartstikke goed, met het materiaal wat niet netjes door mij is weggelegd wat minder (lees alles is versnipperd, uit elkaar getrokken of samengeperst). En als de tafel dan wel netjes leeg is naja dan gaan we toch gewoon verder met de boekenkast. 😇 Nee de jonge dame heeft zich niet verveeld....

Aurea blijft een gevoelig, voorzichtig, soms wat terugtrekkend in grote groepen honden, hondje. Ze bekijkt vaak eerst is even wat doet mijn omgeving. Wel is dit na de sterilisatie iets wat minder geworden. Ze gaat nu als ze honden niet kent en ze loopt in "haar roedel" in het losloop gebied heerlijk al rennend en blaffend maar toch 9/10 keer kwispelend naar de onbekende indringer. Totdat ze merkt dat "haar roedel" het allang weer voor gezien hebben en weer hun eigen ding zijn gaan doen. Kan Aurea heerlijk omkijken "huh, oeps, nee.... ik sta alleen. uhmmm wat nu?" Waarna ze als een wervelwind naar mij toekomt en via de stilstaande scheenbenen tot stilstand komt. Kijkt dan met een blik omhoog poehè dat was even een avontuur zag je dat wel mama/baasje.

Ze is dus al erg uit haar schulp gekropen maar heb het idee dat ze er nog net niet helemaal uit is. Wat ook prima is, ze mag alle tijd nemen die ze nodig heeft. Zwemmen kan ze maar och wat heeft ze er een hekel aan. Toch steeds weer geprobeerd met de warme dagen toch echt eind in de rivier mee te nemen zodat ze goed af kon koelen. Maar zo langzaam als ik met Aurea er in liep vanwege de heerlijke scherpe stenen. Zo snel was de jonge dame er weer uit, waarna ik een heerlijk blik krijg zo vanavond krijg je geen kroelmoment mama/baasje.

Al met al brengt Aurea veel vreugde, liefde soms wat boosheid met zich mee, maar eerlijk is eerijk eigenlijk al die baldadigheden die ze uitvoert maken mij ook weer aan het lachen.

Groeten van Stephanie

Poot en knipoog van Aurea

Mo ! (Mowgli bij SHIN) voor ennnn.....na....adoptie,..

120 KG ROSSE CENTJES OP SHIN-DAG!

Om te weten hoeveel de SHIN-dag heeft opgebracht voor onze hondjes in Spanje, is het nog te vroeg. Maar wat we al wel kunnen zeggen is dat er 120 kg rosse centjes werd ingezameld!

Super bedankt aan iedereen!

Wat een fijne ace/shin dag!!! 😃

De redders van CHAPAR ...Fabienne en Kelly levensecht gezien. Zij vonden hem in het dorpje El Chaparral met golfterrein vandaar zijn naam.

Veerle vloog hem over naar Zaventem en Britta was onze vluchtbegeleidster.

Gudrun en Britta maakten mij warm om deel te nemen aan de warmste week en Ann wou chocolaatjes en kwispelstaartjes voor haar kattenproject voor de shindag.

Myriam overhandigde de wijn dat we in onze slagerij gaan verkopen.

En CHAPAR zag dat het goed was. 🐶

Blij om deze mensen te ontmoeten en ook de andere vrijwilligers dat ik nog niet kende . We hebben een vermoeide maar toffe dag gehad.

Een dikke pluim van ons allemaal!!!

Chris, Geraldine, Imogen en CHAPAR 🐾

Thea na een fijne wandeling


Dinsdag 10 september 2019

Louisa is weer terecht en herenigd met haar opvanggezin.

Meer informatie over over Louisa vind je hier.

Siegfried nu 8 jaar later.

Hij is erg gelukkig gisteren mee naar het strand kijkduin. hij voelde zich vrij en gelukkig. Groetjes Paulus

Zendaya geniet van haar zetel

In memoriam Taco.

Wij hadden onze Taco van in 2009 Hij was toen een 3 tal jaartjes. Hij was echt helemaal op en kon niet meer staan, zijn hart klopte nog maar zachtjes af en toe ,en hij was al weg gekropen achter een grote struik in onze tuin, ocharme 😞

Wij missen hem heel erg💔

Ga verder op pagina 59

Klik hier.