Vervolg van pagina 64

Fabienne’s hond van de week: JAMES,..

Zijn mama, broertjes en zusjes hebben allemaal al hun warme thuis gevonden, James bleef achter en wacht nog steeds,...

Laat James niet opgroeien in het asiel maar in een liefdevol thuis,...ben jij diegene die hem dat stabiele en warme thuis gaat geven?

Voor meer informatie over James klik hier.

Klein tussenprojectje uit nood

In de vele dodenstations hier in de buurt, wordt er momenteel massaal ingeslapen, katten, honden, het aantal wildgroei was dit jaar enorm hoog, vele nestjes in het wild geboren en geen oplossingen voor hun levens,..dus beslist de overheid om te vernietigen. Als je de miserie ziet in welke omstandigheden deze katten en honden moeten leven ... Maar goed, in het dodenstation vlakbij werd ons gezegd dat er 30 katten zouden worden vernietigd deze week, daarom hebben we beslist om er 10 van te redden, we hebben ze opgehaald, en onze dierenarts heeft hen getest, en gesteriliseerd. Nu gaan ze naar boven en gaan we toch hun leven los laten vlakbij ons op de poezenberg, eerst laten we ze rustig genezen en kijken we wie wie is, en zij kunnen ook ons leren kennen... Het zijn 10 wereldjes die geluk hadden,..zovele anderen komne op de wereld om gewoon als een stuk vuil te worden behandeld en als een stuk vuil te worden vernietigd,..het leven ontnomen,...dat zou niet mogen zijn, dat zou niet eens mogen opkomen in iemands gedachten,..en toch sta je machteloos, denkende dat onze overheid hier dit niet wil zien...blijft aan je hart gaan,,,blijft onbegrijpelijk,..maar goed,...wij gaan door met ons project om kolonies te castreren en steriliseren, wij geven niet op, en ook al is het een druppel op een hete plaat,..het zou jou leven eens moeten zijn,..dus altijd de moeite waard !!!! Blijf ons katten projecten steunen,... het is een wereld die je redt !!

DAGBOEK van Fabienne - Loro,... Levenslang aan een ketting van nog geen halve meter,...

Loro komt van dezelfde afgrijselijke plaats als Pampa en Arya,… Dankzij de Policia Nacional werd hier een einde gemaakt aan jaren miserie, ellende en verwaarlozing, maar ondertussen is Loro een oud ventje,… Hij hing aan een ketting van nog geen halve meter lang aan de muur verankerd en dat al zijn hele leven lang,… Toen ze hem los maakten wist hij niet of en hoe hij moest verder lopen, hij had dat nooit eerder gedaan,…

Zijn oogjes staan triest, kijken eindeloos voor zich uit, niets verwachtend van dit leven,… Daar zouden wij zo graag verandering in brengen, in het nog korte leven van dit oude ventje,… Hij moet de mogelijkheid krijgen om nog geluk te kennen alvorens hij deze wereld moet verlaten, nog even zin en vreugde leren kennen,… Wat zouden we graag die ogen zien schitteren, alsof het nooit anders was,…

Onze hondjes hebben gevoel voor humor 😃

ONZE EERSTE WARME ACTIE IS EEN FEIT!

Om onze 4voeters te steunen, verkoopt Chantall wafeltjes en chocolade.

Wat is er te verkrijgen?: Vanillewafels, chocoladewafels( 700gr / 5€), Parijse vanille en chocolade galetten, Suikerwafels met of zonder chocolade, Frangipannekes of carré confituurkes (allen 700gr / 6€), maar ook schilfertruffels in melk, wit en puur... en de zeevruchtjes (allen 250gr / 5€)

Stuur een pb naar Chantall smets om te bestellen. Vanaf 16/12 kan je je bestelling afhalen. Chantall levert ook in Antwerpen Noord, Ekeren, Merksem, Brasschaat en omgeving.

Waar? Philadelphiastraat 19, 2030 Antwerpen

Wil jij ook een actie organiseren voor onze hondjes? Registreer deze dan via https://dewarmsteweek.be/goede-doelen/ace-belgie

Kom op 21/10 naar de benefietavond voor onze hondjes!

Menu met sangria, gevarieerde schotel, Paella Lorena, Sorbet aardbeien-citroen, voor de prijs van 30€ (excl drank).

Acte de présence van Christel en Frank Galan, meter en peter van ACE|SHIN.

Opbrengst gaat integraal naar de hondjes!

Waar? Bodega Lorena's, loppemstrat 13, Brugge

Graag reserveren via 0497/869.139

Fijn weekend Allemaal!!

Een van Mijn kleine verwende spruiten😉


Zaterdag 28 september 2019

Vandaag mogen we voor onze lieverds in Spanje inzamelen bij Jumper Nuenen.

Saskia, Jacqueline en Pepper zijn er helemaal klaar voor! Ben je vandaag in de buurt, kom dan even langs en doe een donatie😀 Pepper werkt vandaag ook mee, zij geeft voor €1,- een pootje,...wie wil deze lieverd nou geen pootje geven😍 We hopen dat het een succesvolle dag wordt! Saskia Jacqueline en Pepper heel erg bedankt voor jullie inzet💪🏼 en Jumper bedankt dat wij dit bij jullie mogen doen!!

Tigreton!! Hij vliegt vandaag naar zijn gouden mandje!!

Goede reis en nog een heel mooi leven in België!❤

Studente Esmee met Marconi...grote liefde💖

Voor meer informatie over Marconi klik hier.

Wat een schatjes he,....

Hallo lieve dierenvrienden,

Wat een schatjes he, dit was de bevinding van Fabienne ten tijde van de Ace dag te Eck en Wiel.. Zei nog eerder tegen Ineke, nou als ik Ladie-Jane kwijt ben, dan weet ik haar te vinden, nl bij de patatkraam, er kon immers nog een stukje op de grond vallen….

Maar…die dag was ik BEIDE !! cockermeiskes al een paar minuten uit het oog verloren, en wie schetst mijn verbazing, op die middag zaten ze met hun beiden bij de kluifkraam, waarop de dame achter de kraam ook zei, die beiden heb ik toch eerder gezien.. haha

Daarna, na een dikke regenbui was ik de meisjes weer even kwijt, echter... ze zaten met hun beiden op de pick-nick bank, en.. alle ogen gericht op Kwatta lees, de patatjes van Fabienne die hun royaal bedeelde!!! Maar Jody, ,mijn reutje, die zit toch geheel anders in mekaar, week geen moment van mijn zijde, kortom, hij heeft het maar zwaar met de meiskes, snapt er geen hol van waar die meiskes zich druk maken, voor Jody is het erg belangrijk dat zijn mammie binnen bereik is.

Maar.. ik vond de Ace dag zeer geslaagd en hoop dat ik er volgend jaar in goede gezondheid weer bij mag zijn!!

Lieve groeten van Jody, Marie-Sol, Lady-Jane en Tieske.

Cooper/Llorón ACE

Onze Cooper kwam op 9 mei aan op luchthaven Rotterdam. Toen hij uit de bench kwam was hij helemaal niet zo bang. Hij zat rustig te kijken en ohhh wat waren we trots op hem. Hij is lief, speels, vrolijk, luistert goed en vol energie. Op de derde dag liet ik hem los. Verstandig? Ik voelde dat het kon, ik was alleen met hem in een park en op een besloten stuk. Riem af en daar ging hij. Rennen, keihard, rondje na rondje en iedere keer kwam hij zich even bij mij melden. Hij speelt met onze andere hond, is een net een geit omdat hij de hele tijd springt. Hij bijt dingen stuk, pakt van alles en sleept het mee naar buiten en ga zo maar door. Gewoon een zorgeloos, blij hondje waar wij totaal verliefd op zijn.

Groetjes Rudy en Marjolein

Dirkse (16323)

We willen jullie melden dat alles supergoed gaat met Dirkske (16323) aka Santos! Op nog geen 24u voelt hij zich al helemaal thuis in de roedel en werd onmiddellijk aanvaard door iedereen. Ik moet hem wel verplichten elke 2u wat rust te nemen want het is druk druk druk met de roedel die met hem willen spelen maar nu zoekt hij de rust zelf op in zijn comfy reisbench en gaat zélf al naar buiten voor plasje en 💩. Hij leert snel door de anderen en volgt de structuur van de roedel. Wandelingske (zeer kort), eten, nog wat knabbelen en spelen en rusten en repeat. Hij heeft een ongelooflijk goed en lief karakter en is verdomd leergierig en pikt de dingen snel op, slim dus ook.

We hebben hem allemaal in ons hart gesloten (voorgoed) ♥♥

Valko voelt zich al helemaal thuis! 😍

Thor geniet van het goede leven🥰

Kleine Frodo heeft zijn gouden mandje gevonden🥰

Kappersbeurten😉

DAGBOEK van Fabienne - Het trieste verhaal van Sai, de mooie kater,...

Sai werd door zijn baasjes achtergelaten nadat ze naar een andere bestemming vertrokken,… Hij bleef bij het huis, kreeg eten bij de buren,… Maar baasje kwam niet meer naar huis,… Op een dag werd het huis verkocht en de nieuwe eigenaars brachten twee honden mee die een hekel hadden aan katten,… De eerste kennismaking ging fout en Sai werd levensgevaarlijk gewond,… Wonder boven wonder heeft hij het overleefd en sindsdien leeft hij bij een liefdevol opvanggezin, waar hij herstelde van de vele verwondingen,… Enkel zijn pootje is nooit goed gekomen, dat is een letsel gebleven, hij loopt er weinig op maar heeft geen pijn.

Hij heeft een rustige thuis nodig, kan heel goed met katten en ook honden, maar hij loopt meestal op drie pootjes,… Hij is van karakter een echte schat, een knuffelkont en onbeschrijflijk lief!


Zondag 29 september 2019

Tigreton en Robinne vertrokken gisteren naar huis, met de hulp van onze studenten!

Sol, Charlota en Clio vlogen gisteren ook naar hun forever home!

Jones (Ace Jalon) en Bubbles op vakantie in Italië.

Berichtje van adoptante: 'Jones (Ace Jalon) en Bubbles op vakantie in Italië. Jones is op bijna twee jaar ontplooid tot een zelfzekere en vrolijke hond. Bubbles die was al altijd haar olijke zelve maar laat dagelijks opnieuw merken hoe doodgelukkig ze is 😄

Hen beiden op reis zo zien ravotten en genieten, gelukkiger wordt een mens niet he.

Bedankt voor jullie prachtig werk ❤'

Ondertussen zijn Tigreton en Robinne veilig aangekomen op Zaventem, waar ze warm werden onthaald!

Eerste stapjes van Tigreton op Belgische bodem...

Robinne is aan het bekomen van haar avontuur

We hebben een nieuwe warme actie juweeltjes voor SHIN!

Lenny en haar dochter verkopen armbandjes, kettinkjes of sleutelhangers (allemaal in thema van honden en katten) ten voordele van de honden en katten in het asiel (de refugio) in Spanje.

Lenny zegt: "We hebben de refugio in Spanje bezocht en wat een fantastisch werk leveren Fabienne en haar team! En dit volledig op basis van giften, sponsors, vrijwilligers,... We hebben zelf een hond geadopteerd via Ace maar wensen ons ook nog in te zetten voor alle honden en katten diein Spanje nog op hun gouden mandje wachten."

Wil ij ook onze lieverds in Spanje helpen? registreer dan je actie via https://dewarmsteweek.be/goede-doelen/ace-belgie

Bouba ('Boel')

Met Bouba ('Boel') gaat alles goed hier in Mechelen. Hij is zijn nieuwe thuis ondertussen al goed gewoon en we merken dat hij ondertussen lijkt door te hebben dat wij zijn nieuwe baasjes zijn 🙂 Bouba is echt een super lieve hond, met een enthousiast en speels karakter. Vorige week zijn we samen drie dagen naar de Ardennen gegaan, een super fijne trip met een uitgetelde Bouba aan het eind van elke dag. Tijdens het wandelen lijkt hij energie te blijven hebben voor tien, maar eens thuis komt het klopje en kan hij heerlijk uitgeteld in de zetel neervlijen.

Elke dag krijgt hij twee maal een wandeling voorgeschoteld, eentje voor de start van de werkdag en eentje erna. In het weekend maken we langere wandelingen, en doorheen de week proberen we regelmatig eens naar de speelweide in het Vrijbroekpark hier in Mechelen te gaan. Er vrij in het rond 'crossen' vindt hij geweldig! Ook de nieuwe speelweide in het Bloso domein in Hofstade is 'Bouba-approved'.

Tijdens het schrijven van dit mailtje ligt onze hartendief languit tussen ons in de zetel, het weekend kan hier beginnen!

Groetjes, Kenny & Lisa

CHAREL vandaag al 1 jaar bij ons! ❤🐶

Zoek de 7 verschillen....

ons Grijsje haar laatste uren in Spanje....nadat in 2017 binnen kwam mag ze vandaag vliegen....haar opvangmama Melanie zal ze enorm missen...maar is blij dat ze gelukkig worden mag ...

Bakki (ACE Marley)

Bakki ,ons zonnestraaltje, 9 maanden bij ons🥰

Update Boy George, Ivy en Mike...langzaam maar zeker!!

Ze hebben nog een lange weg te gaan maar gaat zeker de goede richting in💖

Dank voor alle steun en medeleven!!

Ze zijn het zo waard😉

Vandaag vertrok onze bange Azul...en ons Grijsje ...

Grijsje die 6 maanden bij Melanie mocht blijven en helemaal open bloeide.. traantjes van verdriet maar de kracht om haar te laten gaan....zijn effe heftige momenten samen...maar samen sterk he!!!

Ga verder op pagina 66

Klik hier