Vervolg van pagina 66


Donderdag 3 oktober 2019

Hola😉😉😉

De nieuwe alles-in-een DoggyDating app is vanaf 1 oktober beschikbaar!

Lancering van dé alles-in-een DoggyDating app

Beste gebruiker van de DoggyDating app, lief hondenbaasje,

We hebben superfijn nieuws, want na ruim een jaar bouwen, lanceren we, op dinsdag 1 oktober, de compleet vernieuwde alles-in-een DoggyDating app!!!

Om alles in orde te maken en alle gegevens en accounts over te zetten naar de nieuwe app, zal de DoggyDating app op dinsdag 1 oktober tussen 10 uur in de ochtend en 15 uur in de middag uit de lucht zijn! Vanaf 15 uur kan je de nieuwe DoggyDating app updaten in Google Play of de App Store en op je eigen account inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Let op! Vanaf dat moment is de oude app dus niet meer actief!

Wat is er nieuw? Alles!

De look and feel, de techniek, alle voortschrijdende inzichten van 5 jaar ervaring, extra filter opties bij de DoggyDates én hele gave nieuwe functies!

• Losloopgebieden – Je kunt in de nieuwe app zowel op de kaart als in de lijst direct zien welke losloopgebieden zich in jouw omgeving bevinden. Je kunt ook zoeken naar gebieden op naam of met bepaalde kenmerken. Je favoriete losloopgebieden kan je opslaan voor een volgende keer!

• DoggyDates- Je kan nu ook DoggyDates aanmaken met “voorwaarden”. Zo kan je ervoor kiezen om alleen uitnodigingen te versturen naar honden van een bepaald ras of maat, maar ook om een maximumaantal honden in te stellen of een besloten date aan te maken voor je vrienden. Van nu af aan zijn DoggyDates dus maatwerk!

• DoggyAssist- Met gepaste trots presenteren we de DoggyAssist. In dit onderdeel van de app kunnen baasjes elkaar om hulp en advies vragen. De DoggyAssist is onderverdeeld in 6 categorieën: Hulpvraag, Adviesvraag, Trainingsbuddy, Oppas, Tips en Overige. Zo kan de DoggyDating-community elkaar helpen en ondersteunen!

 • DoggyAlert- De DoggyAlert is een Amber Alert voor honden. Het is de grootste angst van ieder baasje, maar het kan altijd gebeuren dat je hond (ergens van schrikt en) ervandoor gaat. In dat geval kan je bliksemsnel een DoggyAlert aanmaken. Alle DoggyDating app gebruikers binnen een straal van 10 km ontvangen dan een melding en zien de gegevens van de hond en de locatie waar hij/zij is weggelopen. Mochten zij de hond zien of vangen, dan kunnen ze dat met de locatie direct doorgeven aan het baasje. Een prachtige manier om elkaar te helpen! Uiteraard ontvangt ook iedereen weer een melding zodra de hond is teruggevonden zodat de zoekacties weer gestaakt kunnen worden.

• DoggyDiscount- In deze snuffelhoek vind je de leukste aanbiedingen en acties. Deze kunnen variëren van proefmonsters, een proefpakket, een speciale aanbieding op een bepaald product of korting op het hele assortiment. De voorwaarde die DoggyDating aan deze acties stelt is dat het bedrag nooit hoger mag zijn dan de laagste onlineprijs. Zo weet jij dat je altijd gegarandeerd de beste deal hebt!

We zijn natuurlijk razend benieuwd wat jullie van de nieuwe DoggyDating app vinden en horen dat heel graag op onze Facebookpagina. Daar zitten we op dinsdag 1 oktober tussen 15 uur en 18 uur voor jullie klaar om alle vragen te beantwoorden. Heel veel plezier met de nieuwe DoggyDating app! Meer informatie vind je natuurlijk ook op de DoggyDating website.

Onze Mia is er nu niemand die haar een kans geeft??

Meer informatie over Mia vind je hier

Vandaag de grote voorbereidingen voor morgen hun grote reis!

KOM LEKKER SPAANS ETEN EN STEUN ONZE HONDJES!

Wanneer? maandag 21 oktober vanaf 18u

Waar? Bodega Lorena'svoor de prijs van 30€ (excl drank).

Opbrengst gaat integraal naar de hondjes! Menu met sangria, gevarieerde schotel, Paella Lorena, Sorbet aardbeien-citroen. Acte de présence van Christel en Frank Galan, meter en peter van ACE|SHIN.

Graag reserveren via 0497/869.139. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij!

Onze mannen Maurice en Ruud op hun tweede transport dag naar ons toe!!!

Wat een kanjers zijn het he!!

Vandaag ging de therapeut trainer aan de slag met Benteke en Lotte...

de socialisatie is onze eerste stap, we gaan er aan werken...Benteke doet het een stuk beter dan Lotte maar alles op zijn tijd...

Nog altijd aan t wassen en plassen!!

Ze moeten natuurlijk mooi en netjes zijn voor hun nieuwe baasjes!!

Rafa, vliegt vanavond naar zijn nieuwe baasjes in België

Fabienne’s hond van de week: NAYA,...

Deze wat oudere lieverd wacht al anderhalf jaar op een eigen gouden mand. Zij zou zo graag thuiskomen en onvoorwaardelijke liefde krijgen,... Wie geeft Naya een liedevol en warm thuis, zij verdient het echt!

Voor meer informatie over deze lieverd klik hier.

Morgen is het dierendag,

deze dierendag staat voor ACE|SHIN in het teken van onze senioren en langzitters,...zij zouden ook zo graag naar huis vertrekken en nog een aantal jaren liefde en warmte krijgen.

Geef hen ook een kans!

Kijk op blog bij de SENIOREN en sinds vandaag de LANGZITTERS!!! Je kan ze vinden bovenin de balk.


Vrijdag 4 oktober 2019

Vandaag Dierendag, heb je al gekeken bij de senioren en langzitter hier op het blog?

Een hond gevonden die je wel zou willen adopteren?

 Stuur dan een mail naar adopties.belgie@ace-charity.org of adopties.nederland@ace-charity.org Onze adoptieverantwoordelijken helpen je dan graag verder.

Klaar voor de start op wereld dierendag voor de Warmste Week!!!

Dit is de brief dat ik heb opgehangen in de winkel.

Dit jaar hebben we ook zelfgemaakte veggieschijf(burger mag niet vernoemd worden) toegevoegd voor de Warmste Week!😊😋

Chita, een grappig, gezellig, vriendelijk, ongecompliceerd hondje. 

" We snappen niet dat er nog geen belangstelling is voor zo'n grappig, gezellig, vriendelijk, ongecompliceerd hondje. Ze is pas 7 jaar, springlevend, nog niet op de helft van haar leventje. Ze woont nu in de buurt van Nijmegen, maar voor geïnteresseerden in België die dat te ver vinden is er misschien wel een bezoekje te regelen in de buurt van Breda. Hartelijke groeten, Marieke"

Voor meer informatie over Chita klik hier.

In memoriam Bonnie,...

Bij deze wil ik laten weten dat mijn lieveling Bonnie op zondag 22 sept op ca 17 jarige leeftijd is overleden. 1e foto is van toen ze nog in de Refugio bij Fabienne was, ze hadden haar toen Charlotte genoemd. Na even bij Manja in de opvang kwam ze op 8 sept 2007 samen met Loulou bij mij in Nederland. Bonnie heeft 12 jaar lang dicht aan mijn zijde een mooi en liefdevol leven gehad en haar eigen moment van overlijden mogen gaan, gelukkig zonder spuitje.

Het is goed zo, maar ik mis haar vreselijk en ook Loulou is in de rouw. We zullen moeten gaan wennen aan een leven zonder Bonnie. Nu voelt het leeg en heel verdrietig.

Groeten van Karen

Wegtransport klaargemaakt en onderweg!!

Vandaag Werelddierendag en ons geschenk waren onze hondjes die naar huis mochten vertrekken met het wegtransport,...

Ons hele team, onze vrijwilligers en opvanggezinnen vroeg uit de veren, wat een heerlijke samenwerking,… Daar gingen onze honden kinderen, hun mooiste geschenk ooit, de tweede kans om gelukkig te worden, maar dan dit keer écht,...

Hier gaan ze dan,...

Opvanghondje Ray in de Dag Allemaal van deze week.

Nu duimen...

Meer info over hem vind je hier.

Vanuit Spanje wenst team Spanje:

Zeldzame vertoning lege kooien van onze lieverds die weg zijn...maar zovelen in dodenstations wachtende....

Werelddierendag!

Kan niet meer stuk vandaag dankzijbde grote trip van Ruud en Heidi en Maurice !!

Een bomvolle vrachtwagen vol met kooien, eten, spullen voor onze kliniek, speelgoed, vangkooien, medische materialen en nog zoveel meer....we zijn jullie enorm dankbaar in de naam v d hondjes!! Geen woorden voor....hier wordt je stil van!!

Gefeliciteerd met dierendag❤😄😂

Namens Ace Nano

 


Zaterdag 5 oktober 2019

Vrijdag 4 oktober Werelddierendag !!! 🐶🐱🐴🐭

Het startschot 🔫om op de Warmste Week te klinken.

Wij staan klaar!

Edwin is op vrijdag altijd onze eerste klant. Hij vliegt 2x/ jaar hondjes over naar Brussel. Het was wat vroeg in de ochtend om erop te klinken dan maar chocoladesnoetjes verorberen. Paul staat aan proevertjestafel met rode wijn te klinken. Hij en Jeanine zijn eigenaars van ACE/SHIN galgo Marty (ace Marty) Paul heeft veel chocoladesnoetjes gekocht om door te verkopen aan familie en vrienden . Dank je wel! Bij het tafeltje staat ook Petra ( blonde met jeansjas) zij en haar man Ronny hebben houten bord met kat en hond gemaakt voor ons om de kwispelstaartjes te presenteren. Toevallig had ik 2 vliegen in één klap om een foto te maken. Marleen met fles wijn is samen met Alain eigenaars van dalmatiër Branka . (ace Dafne) Al deze mensen hebben iets met ACE/SHIN te maken. Zij hebben al hun steentje bijgedragen. Vele klanten steunen ons met aankoop van producten voor de refugio. Wij danken iedereen hiervoor !!! Geniet van de sfeerfoto’s Chris , Geraldine, Imogen en CHAPAR 🐾

ACE- Arya en Podenco Bartje in de trein op dierendag.

Altijd te spannend!

Helaas moesten ze gevaccineerd, maar ze gaven geen piep. 

Nog een hondje dat werd beloond voor het lange wachten Loki (ACE Mario).

Adoptante vertelt: "Zoals je kan zien doet hij het super. Alweer bijna een jaar bij ons, maar het voelt alsof we hem sinds puppy af aan hebben. Binnenkort starten we onze eerste speurlessen, zijn beagle neus mag dan zijn werk doen."

Spaarpot van Mr.X

Hallo

Mijn baasje en ik zijn voor de honden vrienden in Spanje aan het sparen. En ik vind dat het goed gaat. Rode centjes hebben we niet

Gr Klaas en MisteriX

De aankomst van de hondjes van Spanje Ace/Shin via wegtransport.

Leuk om dit is meegemaakt te hebben!

Nog een filmpje van de aankomst van de vrachtwagen met 41 honden.

Na een lange rit per vrachtwagen kwamen vanmorgen 41 hondjes aan in België. Ze werden ongeduldig opgewacht door hun nieuwe baasjes, en moesten ook wel even wennen aan de herfsttemperaturen.

Hartelijk dank aan iedereen die kwam helpen, en aan dierenpension Pento van Overijse, voor het opnieuw ter beschikking stellen van hun afgesloten terrein!

Heel veel geluk iedereen!

 

Dagboek van Fabienne - Eli, een oud Podenco dametje, eindelijk gered,...

Eli, een Podenco van 13 jaar, en het is eindelijk zover,… 13 jaren dienst en nu een wegwerpartikel,… Ze is aan haar gevangenschap ontsnapt, of hebben ze haar laten ontsnappen? Ze werd gevonden op straat, ondervoed en zwaar verwaarloosd, oud en op, ze kon niet meer,… Ze heeft Filaria, en dat met haar oude hartje,... Ze was zwanger, nog maar eens, op haar leeftijd, voor de zoveelste zoveelste keer,… Haar lijfje is moe en zwak, haar oogjes spreken boekdelen,… Je hebt geen verdere uitleg nodig, het is duidelijker dan wat ook,…

Ze kwam gewoon met ons mee, moest er niet over nadenken, niets kon slechter zijn dan waar ze vandaan kwam,… Het enige dat dit oude vrouwtje vraagt is een bedje met een zacht dekentje, een bakje lekker eten elke dag, een fris bakje water, een aai over dat oude bolletje, en wat aandacht af en toe, een dierenarts die haar oude botjes helpt verder leven, de tijd die haar nog rest,… Weg van de vuile jagerskooien waar geen licht schijnt, waar een stuk oud brood een feestmaaltijd is, en dit dag in dag uit, leven tussen hun eigen uitwerpselen, en altijd hopen dat de dag vlug voorbij gaat,… De jaren kruipen voorbij, de zon staat elke dag op en gaat elke dag onder, maar geen dag schijnt de zon in hun hart,… Het leven van een Podenco is hier kei- en keihard , meedogenloos en wreed,…

Dit heeft Eli gelukkig ver achter zich gelaten,… Morgen gaat het echt anders zijn,...

Voor meer informatie over Eli vind je hier.

Vandaag is al het gedoneerde voer opgehaald uit Nuenen

met nog een gift van de Jumper,...iedereen heel erg bedankt!!🐾

Ga verder op pagina 68.

Klik hier.