Vervolg van pagina 67

Maandag 7 oktober 2019

Een hele fijne week❣🐾

Truan zaterdag aangekomen

Met Truan gaat alles prima,hij laat de poezen volledig met rust,dus vandaag komen ze met dikke staart toch al gewoon binnen waar hij zit. Had ik helemaal niet verwacht,ik was voorbereidde op een week of 2 !! Dus helemaal top.

De adoptante van Fien wacht vol ongeduld op haar komst!

In de tussentijd heeft ze alvast haar zelfgeschilderde portret aan de muur gehangen... 💕

Het gevolg van castratie...

In memoriam,...Tereke,...

Mijn lieverdje...mijn tere meisje,... Een weekje geleden moest ik jou achterlaten bij de dierenarts, het ging niet zo goed je had zo een pijn. De kanker op jouw lever had je goed te pakken. Met veel verdriet heb ik je moeten laten gaan,...ik kwam zonder jou naar huis. Niet te geloven je was zo fit, wandelen, rollen en rennen op de wei deed je zo graag het was je leven en spelen met jouw maatjes. Binnen was je een bange muis maar zo lief,... Je hebt hier een super leven gehad. Na 5 jaren in het asiel te hebben gezeten ben je bij mij in opvang gekomen met jouw mama en beste maatje Guada. Een jaar lang zat je in opvang en hebben lieve mensen jou geadopteerd. Dat mocht niet zo zijn je kon niet aarden en kwam terug naar mij. Ja je koos echt voor mij,...je keek zo naar me op en was zo happy met jouw verliefde oogjes en verfrommelde oortjes. Je was zo lief met vele opvanghondjes deed het hier zo goed, van zeer bange hond naar een prachtige uitgebloeide meid. Tereke je word zo gemist,... Mama weent om jou de tranen rollen,... Tereke je hebt geen pijn meer en je kan nu rennen boven samen met jouw beste maatje Ohnah en ons Mamie die er niet meer zijn van in februari.

Dikke knuffels aan Arco, Harry, Jimmy en Shanti. Tereke je blijft in mijn hartje voor altijd Love you mijn schatje xxxx

Onze Kiewie

Bericht van adoptante: "Onze Kiewie, ondertussen 2 jaar en zo een gelukkige jongen! Ieders vriend, vol zelfvertrouwen en sinds een jaar een vriendinnetje erbij: Skye. Skye komt ook uit Spanje en is ontzettend bang als we het huis uit gaan. Gelukkig is Kiewie er om haar het nodige zelfvertrouwen te geven om toch te gaan wandelen! Onze gezin is kompleet met deze 2 schatten! Onze ideale matchen 😍"

Sultan nu Marley

Onze Sultan, ooit bij ons gedumpt als pup. Hij heeft drie jaar moeten wachten op dat warme mandje, maar zijn wachten werd een jaar geleden beloond! Onlangs ging hij voor de eerste keer mee op vakantie met zijn baasjes, naar Wales. En kijk eens wat een geweldige toerist hij was!

Onze studentjes op hun best😉😉

❤️Home sweet Home❤️

07-10: Azul is terug thuis. Nadat er een vangkooi geplaatst werd, koos ze er toch voor om onder de carport te gaan zitten. Daar heeft haar baasje haar kunnen insluiten, hij werd wel gebeten, maar dat neemt hij er graag bij.

Welkom thuis lieve mooie meid😘😘😘 Iedereen bedankt voor het massale delen en mee uitkijken 💪💪💪

Fabienne’s hond van de week: DONA,...

Dona had het geluk om tijdig opgemerkt en gered te worden uit een dodingstation, door een hondenvriend die haar daar niet kon achterlaten. Het is een toffe en speelse, grote pup die goed opschiet met andere honden, maar ook met mensen. Vooreerst moet ze even aan u wennen, maar daarna komt ze heel enthousiast en vol vriendschap naar u toegelopen. Dona is zeker niet bang, maar gewoon een beetje gereserveerd in het begin - wat haar intelligentie immers aantoont 😉 Dona is een supergoed hondje met veel potentieel die zeker met kinderen kan samenwonen.

Wie laat deze brave meid gauw aan een nieuw en avontuurlijk leventje beginnen, ver weg van het asiel...?

Voor meer informatie over Dona klik hier.

Fabienne’s weekoverzicht:

Onze week was spannend druk interessant en vooral vol enthousiasme en keihard werken in een team!! En dat voor onze lieverds! Ruud, Heidi en Maurice kwamen aan met het geweldige transport, waarvoor nogmaals dank! En er vertrokken 41 lieverds naar hun forever home’s,...hen wensen we allemaal heel veel geluk❣

We beginnen weer vol goede moed aan deze nieuwe week en wensen jullie allemaal een hele fijne week en morgen gezond weer op🐾😃

Eva (ACE Nefertete), uiterst links op de foto, heeft haar eerste diploma binnen! 🎓

Christel en Frank Galan, meter en peter van onze refugio, op knuffelbezoek!

Ze zullen ook langskomen op de benefietavond voor onze hondjes op maandag 21 oktober.

Plaats? Bodega Lorena's , Loppemstraat 13 in Brugge. Menu aan 30€ pp (excl drank)

Graag vooraf reserveren via 0497/869.139. Opbrengst gaat integraal naar de hondjes in Spanje!

DAGBOEK van Fabienne - Vader, moeder en dochter Mastin,... Gered van bijeen drugsverslaafde,...

Het gezin Mastin mama, papa en dochter woonden bij een drugsverslaafde, in een verlaten, bouwvallig huis,… Waarschijnlijk is het kleine dochtertje de enige overlevende van het grote nest pupjes dat mama kreeg, enkele maanden geleden,… Ze zijn alledrie enorm vriendelijk en lief, de kleine spruit is nog wat timide maar dat komt vlug in orde, ze zijn nu bij ons en krijgen de nodige zorgen! De familie is gered, ze zijn erg blij met alle aandacht die ze krijgen, en zullen nu zeker een andere kijk op het leven krijgen,…

Sterke grote beren zijn het, jonge dieren nog, van amper twee jaar oud, en hun dochtertje is een maand of 4,… Wie wil een sterke beer in huis, mits een goede opvoeding krijg je een beste vriend in ruil!! Mastins zijn zalige honden, maar geen eenvoudige opvoeding, je moet strict en correct met hen zijn en paal aan perk stellen vanaf het begin. Het zijn geen kleine hondjes maar sterke beren, ze verdedigen je huis en hun familie met heel hun hart en ziel, met hun luide blaf en door hun imposante verschijning komt er echt niemand binnen,…

Ze zijn bijzonder zachtaardig als je ze goed opvoedt maar groot,… En toch kunnen ze zich gedragen als schoothondjes en kunnen ze eindeloos knuffelen. Alles hangt af van jezelf, en hoe je hen begeleidt,… Als ze een goede start krijgen, ben je het baasje van een kanjer, een vriend, een waker en een gigantische schoothond !!

Meer informatie over Bill vind je hier

Meer informatie over Hilary kan je hier vinden.

En informatie over Chelsea hier.

Ronny, van straatasielhond naar fotomodel...😀

Onze Ronny zat bij Spaanse opvangmama Isabelleke. Hij vond het geweldig om iedereen in de billen te 'pitsen', en was zeer speels en ondeugend. Geen wonder, hij was toen een puber van nog geen jaar oud, met een overschot aan energie. Eenmaal in België paste Ronny zich vlug aan en dat billenpitsen was hij vlug afgeleerd. Na een jaar zijn zijn baasjes nog altijd even enthousiast over hem.

En kijk nu, hij is model in de reclamebrochure voor Sunparks...

Geweldig toch?

Tigreton (alles is wat veel, maar ik geef het graag mee... we waren er toch wat ongerust over)


Dinsdag 8 oktober 2019

Tinn #vermist sinds 07-10-2019 te Olen #Antwerpen

 ***PUP-ALARM + ANGSTIG = BELLEN BIJ ZICHT - NIET ACHTER JAGEN***

Gegevens eigenaar NAAM EIGENAAR: Sabine

TEL EIGENAAR: 0478 48 72 56

GEMEENTE: Olen

STRAAT: Domein Teunenberg KLEUR: Bruin-Zwart

GESLACHT: TEEF

LEEFTIJD: 8 Maanden

GROOTTE: kleine middelmaat (30-45 cm +-)

GECHIPT: Ja

RAS: kruising labrador en .........

ANGSTIG: Ja

OMSCHRIJVING: Tijdens een wandeling op domein Teunenberg heeft ze zich losgerukt van haar baasje nadat er een fietser zeer snel voorbij kwam rijden en ze hier enorm van schrok.

EXTRA KENMERKEN: Ze heeft haar leiband nog aan. Ze is niet benaderbaar, ze loopt weg bij elke geluid of beweging. Gelieve haar daarom niet proberen te vangen, maar dadelijk bovenstaand nummer te bellen als je haar ziet.

Weer twee mama's met puppies gedumpt🤔

TIRSO ZOEKT BROERTJES EN ZUSJE

Hij maakte deel uit van een nestje van 4. Hij had 2 broertjes (Tor en Tiago) en een zusje Tari. Zijn baasje zou zo graag weten hoe het met hen is na al die tijd, en zien of ze op elkaar gelijken.

Misschien wil je reageren via een mail naar ace.shin.blog@gmail.com ?

Fabienne’s hond van de week: DONA,...

Dona had het geluk om tijdig opgemerkt en gered te worden uit een dodingstation, door een hondenvriend die haar daar niet kon achterlaten. Het is een toffe en speelse, grote pup die goed opschiet met andere honden, maar ook met mensen. Vooreerst moet ze even aan u wennen, maar daarna komt ze heel enthousiast en vol vriendschap naar u toegelopen. Dona is zeker niet bang, maar gewoon een beetje gereserveerd in het begin - wat haar intelligentie immers aantoont 😉 Dona is een supergoed hondje met veel potentieel die zeker met kinderen kan samenwonen.

Wie laat deze brave meid gauw aan een nieuw en avontuurlijk leventje beginnen, ver weg van het asiel...?

Voor meer informatie over Dona klik hier.

DAGBOEK van Fabienne - Toyo, zoontje van Toya, en zijn bijzondere verhaal,...

Toyo is het zoontje van Toya,… Zij werd door haar jager opgegeven, en zou door gegeven worden aan een andere jager maar dat ging uiteindelijk niet door en zo kwam mama Toya met 5 pupjes binnen,… Alles mooi afgehandeld vertrok de jager blij en gerust,… Hij zei ons nog dat een reutje uit het nest verloren was, hij kon hem niet meer vinden,…

Maar, eureka, 8 maanden later kwam hij tevoorschijn, netjes en propertjes, en goed doorvoed, stond de jager plots met hem voor onze deur,… Waar Toyo die 8 maanden was weten we niet, hij kan het ons niet vertellen, maar ergens was hij welkom, en dan plots niet meer ? Misschien ergens in adoptie gegaan en dan toch maar weer gedumpt bij de jager ? We weten het niet,… Feit is dat het een grappige verschijning is, met oren om U tegen te zeggen,… Maar een lief karakter en een Podenco op en top !!

Meer informatie over Toyo vind je hier.

DOE MEE MET DE WARMSTE WEEK EN STEUN ONZE HONDJES!

Verkoop zelfgemaakte spulletjes of baksels, organiseer een evenement of trek eens aan de mouw van je baas. Misschien wil hij/zij wel een actie (mee) organiseren? Vergeet niet je actie te registereren op https://dewarmsteweek.be/goede-doelen/ace-belgie. Ook acties uit Nederland zijn welkom!

Onze Yayo in de Dag Allemaal van deze week!

Zijn opvanggezin schrijft: "Een super lieve en aanhankelijk hond. Hij kan goed omgaan met andere honden, is heel braaf in huis, bijt niets kapot. Is zindelijk en slaapt s nachts in zijn mandje. Hij kan los lopen en gaat zitten op commando. Is goed met kinderen. Een hond om overal mee te nemen....blijft braaf zitten op restaurant of op een terras. Hij is 8 jaar maar er zit nog veel leven in deze lieve hond.....Echt een topper!" Je kan met hem kennismaken in Hechtel (Noord-Limburg).

Meer info over hem vind je hier


Woensdag 9 oktober 2019

Warmste Week in digitale krant!

De Warmste Week actie staat online in het Nieuwsblad.be regio Zulte.

Samen kijken !!

Klik hier.

Chivas met gatje in de boter!!!

Zwanneke en Harpo mochten mee naar België

Gisteren vertrokken Zwanneke en Harpo mee met onze vrijwilligers Vivane, Joke en Rachel, en schoonzus Rachel...weer eens

Hartelijk bedankt!!

Vandaag gewassen en weer wit als sneeuw!!

En de vlucht gisteravond met onze knapperds weer!!

 Hada Yuka Atenea en Huso😉

Bedankt allemaal!

Conchi voelt zich al helemaal thuis,...

het gaat super goed met haar en ook haar twee “broers” zijn helemaal weg van haar😍

RIP Tinn❤

Tinn kwam onlangs aan in België, en werd zeer warm onthaald door haar baasjes. Op maandag gingen ze voor het eerst wandelen, dubbel aangelijnd, in een rustig domein op een heel rustig pad, waar geen fietsen of paarden mogen komen. Een mountainbiker dook echter uit het niets op. Hierdoor schrok Tinn heel erg. Ze draaide zich naar haar baasje toe en botste tegen haar aan. Hierdoor viel haar baasje. Tinn is daardoor kunnen weglopen, met tuigje en halsband aan, en de dubbele lijnen achter zich aanslepend. Er werd onmiddellijk een zoekactie opgestart. Adoptanten hebben werkelijk alles geprobeerd om Tinn op te sporen, in samenwerking met Lost Dogzzz en Shin. Daarnet werd Tinn echter aangereden. Ze is helaas onmiddellijk overleden aan haar verwondingen. We wensen haar baasjes heel veel sterkte toe met dit grote verlies, en we vragen iedereen om het nodige respect voor hun verdriet te tonen. Het is zo snel gebeurd, en kan iedereen van ons overkomen.

DAGBOEK van Fabienne - Ultimatum voor Frodo en Valiente,...

Frodo en Valiente zijn twee heel dringende gevallen,… Het gezin dat hen jaren geleden adopteerde is helaas uit elkaar gegaan, en deze echtscheiding maakt een einde aan hun veilige haven,… Mama staat er nu alleen voor met drie kinderen en heeft besloten onze hondjes niet langer in huis te willen hebben. Financieel is het niet meer haalbaar en tijdsgebrek hebben haar doen besluiten dat ze uiterlijk 11 november uit huis moeten zijn,… Dit geeft ons enorme druk aangezien wij alles willen doen om beide hondjes toch gelukkig te houden, ze verdienen het niet om terug op straat te staan.

De honden moeten niet samen geplaatst worden, maar we zouden al heel blij zijn met een tijdelijk opvanggezin of natuurlijk een definitieve haard. Beide hondjes zijn gewend om in een huis met kinderen, bij een familie te leven. Ze zijn beiden verschillend van karakter, Frodo is de meest ondernemende van de twee, terwijl Valiente meer de verlegen zachte inborst heeft,… Het zal voor beide hondjes een hele aanpassing zijn,…

Wie geeft hen even de tijd om opgevangen te worden, of een baasje, wie helpt ons deze twee te behoeden van erger, mag ik vragen massaal te delen en mee te denken, hoe we dit oplossen, alvast enorm bedankt,…

Meer informatie over Frodo vind je hier.

En meer informatie over Valiente hier.

Ga verder op pagina 69.

Klik hier.