Vervolg van pagina 73

Zondag 27 oktober 2019

Fabienne’s hond van de week: NORRIS,...

Deze al wat oude black beauty wacht al meer dan een jaar in ons asiel op iemand die hem een warm en liefdevol thuis wil geven. Norris is een lieve en sociale knapperd die heel graag naar huis zou vertrekken.. Wie geeft hem een tweede kans op geluk?

Meer informatie over Norris vind je hier.

Beste ace vandaag is Amber een jaar bij ons.

Het gaat super met haar ze is zo lief en dankbaar met onze andere honden gaat ze zo goed om we zijn zo gelukkig met haar❣

Young zou zo graag naar huis vertrekken,...

deze wat oudere Podenco werd gered uit het dodenstation. Hij is in het begin wat schuchter maar eens hij je kent wijkt hij niet meer van je zijde. Wie geeft deze lieverd nog een aantal mooie, liefdevolle jaren?

Voor meer informatie over Young klik hier.

Goeie start van de zondag.

Lieve Dierenvrienden,

Mijn vrouwtje heeft het nooit saai met mij, wij hebben vanmorgen weer wat beleefd, moet ik even vertellen.

Wij waren vanmorgen in het park en daar kwam mijn grote vriend Boris aan, een Bouvier, dat is altijd dolle pret, dus wij rennen en spelen. Maar ik kreeg ineens in de gaten het grote hekwerk, en waar mijn koppie door kan dat gaat de rest ook, ik was op het grote schoolplein…nu dat was enig ik had het rijk alleen…want luisteren dat doe ik dan niet, onder alle speeltuigen lag lekkere boomschors….want weten jullie mijn eten is mijn grootste hobby, ik lekker knabbelen.

Maar het was een hoog hekwerk met spijlen bovenop…nu had mijn vrouwtje dus echt een probleem….maar daarnaast was de kerk en gelukkig was er iemand…daar een trapje geleend, maar het was toch te hoog…uit de koffiekamer een stoel gehaald….die laten zakken aan de andere kant van het hek….de baas van Boris was al op leeftijd…die dorst niet dus mijn vrouwtje de trap op en zo op de stoel kunnen stappen….en toen was ze bij mij. De baas kon Boris niet loslaten en kon zo gabber niet aanpakken dus zo goed en zo kwaad werd ik door de spijlen naar buiten geloosd ……ik had natuurlijk geen zin maar ik moest.😜

Trap en stoel teruggebracht….en wij konden naar huis…

Ja zo zie je maar weer het is nooit saai met een ACE/Shin hondje.🤣🤣 En zo een leven wens ik iedereen toe, aarzel daarom niet om een hondje te adopteren…het geeft iedere dag blijdschap en wij hondjes zijn U allen zo dankbaar voor de gouden mand…en wij brengen vreugde in Uw leven.

Mijn Spaanse vriendjes wachten op U, en nogmaals dank dat ik ben gered uit het dodingsstation.

Chapeau voor allemaal die dit prachtige werk mogelijk maken. Heel veel pootjes en knuffels van ondeugende lieve Gabber.

PS. Ik heb de bril erbij opgezet anders kon ik niet goed lezen wat ik allemaal opschreef…

Onze opvanggezinnen zijn zo belangrijk voor onze hondjes!!

Pizza who we named “Ruby “left this morning on her final forever home to Belgium.The new family are so Lucky to have this little bundle of joy come and join them.She is a wonderful, sweet affectionate little puppy that gives the best cuddles.We will miss you very much Ruby!

Love Derek, Mel and Olivia.

Lekker gewandeld

Hallo Het was vandaag mooi weer en ben toch met baasje naar het bos geweest.

Ik heb rustig gelopen en geen last van mijn pootjes gehad.

Groetjes MisteriX


Maandag 28 oktober 2019

Fabienne’s hond van de week: ZEUS,...

Zeus was de lieveling van de familie, ze waren trots op hun mooie husky, echter door omstandigheden konden ze hem geen dag langer meer houden, ze hadden niet de tijd die hij moest hebben om gelukkig te zijn...,geen tijd voor hem,...

Zo kwam deze prachtige hond bij ons terecht,... Hij is een echte husky in hart en nieren, heeft een husky karakter en kan best terecht komen met mensen die dat ras kennen. Een tuin is zeker een must en mensen die weten dat Huskys verzorging nodig hebben wat hun vacht betreft. Hij is een huishond geweest, geleefd in een gezin met kinderen.

Voor meer informatie over deze knapperd vind je hier.

Charlie (ACE Zori)

Het lijkt alsof je alweer een eeuwigheid bij ons bent, maar eigenlijk is het pas drie maanden geleden dat je voet zette op Nederlandse bodem. Je hebt de afgelopen maanden zoveel geleerd al. En we kunnen niet anders zeggen dan dat je een top hond bent! Een lieve, mooie charmeur die de aandacht trekt van iedereen. Voor knuffels ben je altijd in. Lief voor de kinderen en andere dieren.

Lieve Charlie, dankjewel dat je in ons leven gekomen bent!

BESTEL ONZE HEERLIJKE BROWNIES!

Met de opbrengst willen we onze talrijke pupjes die zo broodnodige goede start geven. Bovendien zijn de brownies overheerlijk :-)

Dus bestel ze via browniesforpuppies@gmail.com!

Ze kosten 7€ per doos en worden in de eerste helft van december geleverd bij één van onze 40 afhaalpunten. Vergeet ook niet je familie, vrienden en collega's aan te spreken! Of misschien heb je een winkel, en wil je ze daar verkopen?

Voorlopig enkel te bestellen in België.

In memoriam, Onze lieverd Balou is niet meer,....

Vorige zaterdag is onze Baloe, onze allerdikste vriend, onze zwarte jongen, gestorven. Een agressieve keelkanker heeft daarover beslist.

Hij heeft gelukkig niet teveel afgezien, maar het gemis is groot, zowel bij ons als bij onze Joe. Hij mist z'n broer, z'n maatje. En wij missen hem ook verschrikkelijk.

Maar we zijn tegelijk ook dankbaar voor de 10 mooie jaren die hij ons gegeven heeft. Bedankt ook aan jullie voor de fantastische vriend die jullie ons gegeven hebben. Misschien komt er nog wel een nieuwe vriend voor onze Joe, maar daarvoor is het verdriet momenteel nog te groot.

Groetjes, Vanessa, David & Joe

Groepsreis SHIN 2

Onze tweede groepsreis was net zo hartverwarmend als onze eerste,...

Allemaal gepassioneerde mensen met het hart op de juiste plaats voor onze viervoeters!

Het was intensief, maar positief en bijzonder.

Allemaal zó enorm bedankt voor alles, voor jullie inzet en de moeite om ons te komen opzoeken!! En niet te vergeten de donatie van € 620,- die ons gaat helpen om Bartje te opereren aan zijn knie!

Nogmaals enorm bedankt !!

ACE Hada en Helfa zijn nog steeds heel gelukkig !!

In memoriam Luna (ACE Tula)

Berichtje van droevige adoptante: 'Luna (ACE Tula) jullie 10.000de geredde hond is heengegaan 😭😭

Lieve groeten . Sonja & Luc"

Nuvi met Ziva

Podencootje Nuvi (bruin, 4 weken geleden geadopteerd) met zijn grote vriendin Ziva.

Het dodenstation is heel ver weg...

Ons Tommeke vandaag voor zijn castratie...

DAGBOEK van Fabienne - Matilda hing haar hele leven aan een koord,...

Deze levendige Beagle werd aan een zware koord gehouden, ergens ten velde,… Jong en vol energie en leven werd ze tussen een groot aantal andere hondjes gehouden,… Matilde moest jagen, maar daar had zij geen zin in, knuffelen en mee lopen met baasje vond ze veel plezanter. De koord rond haar nek was zo dicht geknoopt dat we ze met moeite konden los knippen,… Wat moet dit een vervelend gevoel geweest zijn bij deze arme stakkerd, en de zovele anderen die dit lot nog steeds moeten ondergaan,…

Matilda had bovendien nog een enorm pijnlijke oorontsteking die altijd werd verwaarloosd,… Dit is het leven dat deze honden moeten ondergaan in de handen van een mishandelaar, die altijd ongestraft zijn gang zal kunnen gaan,… Matilda heeft een sociaal en goed karakter, ze is een Beagle in hart en nieren, een lief ding dat met de juiste baas een top hond zal worden!

Meer informatie over Mathilda vind je hier.

KOM ONS BEZOEKEN OP DE LIBELLE WINTERFAIR!

Van 20 tot en met 24 november staat SHIN op de Libelle Winterfair!

Waar? Nekkerhal in Mechelen

om ons zeker een bezoekje brengen! Je kan er brownies, wijn, kalenders en agenda's, fleecedekentjes, enz. kopen.Ideale cadeuatjes voor de feestdagen,en je steunt er onze lieverds mee! https://libellewinterfair.be/

Met hoeveel passen we in een iglo! 😂


Dinsdag 29 oktober 2019

Guapo ons zorgenhondje speelt met zijn kom🙃

Meer informatie over Guapo vind je hier.

Herminaatje (ACESHIN) sinds zaterdagavond bij ons ♥

Een echte lieve schat en knuffelkontje! Anubis (ACE|SHIN Charro) is ook enorm in zijn nopjes met zijn vriendinnetje! 💞

Een dikke pluim zéker voor haar opvangmama Hilde! Eeuwige dankbaarheid! 🙏

Kobe...zo gelukkig....

In memoriam Zorro en Mira

Zorro had heel zware epilepsie en hartfalen. Mira had al ver gevorderde kanker en was 15. Beiden hebben jaren samen lief en leed gedeeld, speelden samen en werden samen verwend door hun vrouwtje.. Zorro verloor gisteren de strijd en hun vrouwtje besloot daarom om Mira samen met hem te laten inslapen. Ze zou Zorro te erg gemist hebben….

Morgen worden ze gecremeerd en komen ze samen terug naar huis. Hun vrouwtje is er kapot van, heeft het ongelofelijk zwaar, maar heeft hen haar grote liefde getoond door hen samen te laten gaan…

Pippa (ACE Klara)

Berichtje van adoptante: "Pippa wat een schatje...zoveel liefde...speelse rustige pup...aangekomen zaterdagavond en nu al helemaal thuis😍"

Gamine en Gamin

Gamine en Gamin ( nu Frits en Guusje) werden gevonden door een vrijwilliger die toevallig oude verlaten bouwcontainers passeerde en twee pups daaronder weg zag kruipen, waar zij blijkbaar probeerden te overleven. Vol wormen, teken en zonder voedsel. Zij zouden niet lang meer overleven daar.

e namen ze op in de refugio en na aangesterkt te zijn en klaar voor vertrek vertrokken ze gisteren naar nieuwe thuis... zij trokken het juiste lotje!! Van de hel in de hemel! Heel veel geluk lieverdjes en bedankt aan de lieve adoptanten !

Effe spelen....

Gordon zijn badje is te klein🙃

Informatie over Gordon vind je hier.

Dagboek van Fabienne  - Rockstar,... "Ik hoor niet thuis in een kooi",...

Duizenden honden ondergaan hetzelfde lot als Rockstar,...

Woorden zijn hier niet nodig,… Ogen spreken genoeg,…

Haal ze niet in huis als je hen geen leven lang geluk kan garanderen,…

Aanvaard een viervoeter met hun goede, en minder goede kanten,…

Samen kan je veel, als je er maar voor gaat, samen,…

Denk na voor je een leven in huis haalt,…

Dit is anders het resultaat,…

Een wereld stort in,…

Informatie over Rockstar vind je hier.


Woensdag 30 oktober 2019

Fabienne’s hond van de week: ZEUS,...

Zeus was de lieveling van de familie, ze waren trots op hun mooie husky, echter door omstandigheden konden ze hem geen dag langer meer houden, ze hadden niet de tijd die hij moest hebben om gelukkig te zijn...,geen tijd voor hem,... Zo kwam deze prachtige hond bij ons terecht,... Hij is een echte husky in hart en nieren, heeft een husky karakter en kan best terecht komen met mensen die dat ras kennen. Een tuin is zeker een must en mensen die weten dat Huskys verzorging nodig hebben wat hun vacht betreft. Hij is een huishond geweest, geleefd in een gezin met kinderen.

Voor meer informatie over deze knapperd vind je hier.

Gistermiddag is Rozalia in België aangekomen.

Gisteren hebben we Rosalie opgehaald in Zaventem.

Zo te zien een vermoeiende reis.

De bench staat klaar maar Rosalie denkt ik lig toch beter in de zetel.

Guapo ....

Informatie over Guapo vind je hier.

Luigi en Filidoor, twee jaar hebben zij samen gewacht op een eigen thuis.

Gelukkig mochten zij ook samen naar hun gouden mand vertrekken.

De adoptant verteld trots: “Even laten weten dat Luigi en Lino (Filidoor) het uitstekend doen! Wegens Luigi zijn jachtinstinct kunnen we hem jammer genoeg niet loslaten maar dat bederft de pret niet hoor! 😍”

Chica reisde mee als 'pet in cabin' naar haar nieuwe thuis.

Ze had veel succes op het vliegtuig 🙂

De ervaring van Joyce en Pieter in “Het belang van Limburg”

Zij hebben tijdens hun stage ook een inzameling gehouden en daarmee €755,- ingezameld,...heel erg bedankt hiervoor!!

Lees hun verhaal door hier te klikken.

ACE/SHIN in  De Halenaar 

Espiga is er compleet klaar voor!✈️

Ons oude Brigitje is aan gekomen in Oostende!!

Bedankt aan iedereen!!

Vorige week hield Bodega Lorena's in Brugge een Spaanse avond voor onze hondjes.

Het was superlekker en de sfeer zat er goed in! Ook Frank en Christel Galan waren van de partij, als peter en meter van SHIN.

En wat een schitterend resultaat, want de avond bracht 1700€ op voor onze hondjes!!

Superbedankt aan iedereen !! Echt geweldig!

Wil jij ook een actie organiseren voor onze hondjes? Stuur dan even een mail naar pr.belgie@ace-charity.org  of naar pr.nederland@ace-charity.org We bezorgen je dan promo materiaal.

6 hummeltjes erbij....

Aan de poort af gegeven, kunnen amper alleen eten....

En ook een Stafford gewoon los gelaten op de parking en dan weg wezen....

Geef oude hondjes een mooie oude dag...kijk niet weg van hun ....

Dagboek van Fabienne  - Onze vergeten Brugge,... Een moeilijk te plaatsen lieverd, maar niets is onmogelijk,...

We willen zo graag onze Brugge nog eens onder de aandacht brengen,…

Dit is haar verhaal : Brugge is bij ons gekomen in augustus 2018,… Haar twee broertjes zijn helaas niet meer, maar onze grote schat Brugge is nog steeds bij ons,… Een bijzonder vechtertje,…

Ze werden achter gelaten aan de deur van een dierenkliniek, in een onmenselijke staat,… Levende skelethes waren het, en dan nog eens overgoten met vlooien en teken,… Ze waren meer dood dan levend, maar we hebben het geprobeerd,… De twee broertjes hebben het helaas niet gered, hun verwaarlozing was zo erg dat we zelfs met al onze verenigde krachten de strijd niet hebben gehaald,… Beiden stierven in onze handen,… Brugge wilde verder gaan, om dit leven vast te houden, ze gaf niet op,… Het was een harde weg, het duurde maanden en maanden voor ze een beetje recupereerde. Maar onvermoeibaar streed ze verder, vechtend voor een leven dat nu eindelijk kan beginnen,…

Brugge heeft een neurologisch probleem, maar ze slaagt erin vrolijk en gelukkig te zijn,… Ze is een hond die je diep raakt en die ondanks alle ellende en haar zware startperiode elke dag weet te waarderen,…

Ze zoekt een familie, een baasje dat weet dat ze een zeer moeilijke start had, een echte rescue is, geen perfecte hond,… Dan pas kan haar leven eindelijk echt van start gaan,…

Brugge legde een lange weg af, maar is vandaag een super sociale en lieve hond, maar met enkele overblijfselen van haar ziekte,… Er is echter niets wat haar niet gelukkig maakt in dit leven,…

Voor Brugge hebben we adoptanten nodig die deze lieve sociale dame, die speelt met groot en klein, gelukkig willen maken,… Die een kans willen geven aan onze vergeten lieverd die zoveel beter verdient,…

Brugge op YouTube : https://youtu.be/_vEb-Ym8_ac

Meer informatie over Brugge vind je hier.


Ga verder op pagina 75

klik hier.